![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2020, 18:35 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרסי וויזלי ![]() שם הדמות: פרסי איגנטיוס וויזלי|Percy Ignatius Wealey תאריך לידה: 22 באוגוסט 1976 בית בהוגוורטס: גריפינדור הופעה ראשונה: הארי פוטר ואבן החכמים בני משפחה: ארתור וויזלי - אב מולי וויזלי - אם ביל וויזלי, צ'ארלי וויזלי, פרד וויזלי, ג'ורג' וויזלי, רון וויזלי, ג'יני וויזלי - אחים אודרי וויזלי - אישה מולי וויזלי, לוסי וויזלי - בנות רקע פרסי נולד באנגליה בשנת 1976 והיה הבן השלישי של ארתור ומולי וויזלי. הוא למד בהוגוורטס בשנים 1987-1994, והתמיין לבית גריפינדור. בשנתו החמישית הפך למדריך בית גריפינדור, וכפרס על כך קיבל גלימות חדשות וינשוף חדש שנקרא הרמס, והעכברוש שלו, סקארבס, עבר לאחיו הצעיר רון. במהלך שנתו החמישית ניהל רומן סודי עם מדריכת בית רייבנקלו, פנלופה קלירווטר, דבר שהסתיר מהאחים שלו ככל הנראה בשביל שלא יצחקו עליו. בסוף השנה הוא עבר את כל בחינות הבגרות שלו עם ציון קס"מ. בקיץ שבין שנתו החמישית לשישית בילה את רוב זמנו בחדרו בהתכתבויות עם פנלופה. בשנתו השישית חובתו כמדריך גרמה לוויכוחים רבים עם אחיו, אבל הוא גם דאג מאוד לאחותו הקטנה ג'יני. הוא היה נוהג להיפגש עם פנלופה בכיתות נטושות בשביל שלא יראו אותם, אבל פעם אחת השניים נתפסו על ידי ג'יני, שהבטיחה שלא תספר כלום. בסוף שנתו השביעית התמנה למדריך ראשי והצליח לעבור בהצלחה את בחינות הכשפומטרי שלו. מיד לאחר לימודיו בהוגוורטס החל פרסי לעבוד בשביל משרד הקסמים במחלקה לשיתוף פעולה בינלאומי בין קוסמים, תחת חסותו של ברטי קראוץ', אותו פרסי העריץ. פרסי התייחס לעבודתו ברצינות רבה, דבר שגרם לתאומים פרד וג'ורג' לצחוק עליו. הוא הלך ביחד עם שאר משפחתו לאליפות העולם בקווידיץ', שם פגשו את ברטי קראוץ' שהתייחס לפרסי בשם "וות'רבי", דבר שהביך אותו מאוד. הוא גם עזר להילחם באוכלי המוות שהגיעו לאליפות העולם. לקראת חג המולד באותה השנה, הפך פרסי לעוזרו האישי של ברטי קראוץ' ועקב אחרי הוראות שנשלחו אליו בידי ינשופים. בגלל שקראוץ' לא הגיע לעבודה, קיבל פרסי תפקידים שהיו שייכים לקראוץ', ובעקבות כך הגיע לנשף חג המולד בהוגוורטס וגם שפט במשימה השנייה בטורניר הקוסמים המשולש. לאחר שגילו את קראוץ' ליד היער האסור בהוגוורטס, נלקח פרסי לחקירה, והחשד היה שבמשך כל הזמן הזה מילא הוראות של מישהו אחר. למרות החקירה, הפך פרסי להיות עוזרו המתלמד של שק הקסמים קרוניליוס פאדג'. הוא ציפה שהמשפחה שלו תתגאה בו על שהצליח להגיע לתפקיד כל כך גבוה, אך הם כעסו על כך שקיבל את התפקיד, וארתור טען שהוא קיבל את התפקיד הזה רק בגלל שפאדג' רוצה לעקוב אחרי משפחת וויזלי מקרוב, ובכך להגיע אל דמבלדור. דבר זה הוביל לוויכוח שבסופו ניתק פרסי את הקשר עם משפחתו ועבר לגור בלונדון. פרסי היה אחראי על לתיעוד השימוע של הארי בשנת 1995, שבו הארי הואשם בביצוע קסמים למרות היותו קטין ובנוכחות של מוגל. לאחר מכן הוא גם בירך את רון על התמנותו למדריך, אך גם ביקש ממנו שינתק את הקשרים שלו עם הארי. רק לאחר הקרב במחלקת המסתורין הבין פרסי שהארי צדק כל הזמן הזה וולדמורט באמת חזר, אבל לא היה לו את האומץ לבקש סליחה ממשפחתו אז הוא המשיך לעבוד במשרד הקסמים. כשמשרד הקסמים נפל לידיהם של אוכלי המוות, המשיך פרסי לעבוד שם אך גם יצר קשר עם אברפורת', אחיו הצעיר של דמבלדור, שהיה בעל קשרים עם מסדר עוף החול. בעקבות כך שמע על הקרב על הוגוורטס ובגיע לחדר הנחיצות, שם השלים עם שאר משפחתו והצטרף לקרב. הוא נלחם לצד אחיו הצעיר פרד נגד שני אוכלי מוות, שאחד מהם היה שר הקסמים. בזמן שנלחם מולו הגיש את התפטרותו מהעבודה, אבל זמן לא רב לאחר מזה פרד מת בעקבות פיצוץ שהתרחש. פרסי לא הסכים לעזוב את הגופה עד שהוא והארי החביאו אותה במקום בטוח, ואז חזר לקרב עם רצון עז לנקום את מותו. לאחר המלחמה חזר פרסי לעבוד במשרד הקסמים כעובד בכיר תחת שר הקסמים החדש, קינסלי שאקלבולט. הוא התחתן עם אישה בשם אודרי ולשניים נולדו שתי בנות, לוסי ומולי וויזלי. באפילוג של הספר השביעי הופיע פרסי ברציף תשע ושלושה רבעים, ככל הנראה כדי ללוות את בנותיו לרכבת. דעה אישית אתם יודעים, יש מצב שלא אהבתי את פרסי בפעם הראשונה שקראתי את הספר. אני כבר לא לזכור. אבל כשקראתי את הספר בפעם הראשונה הייתי... באקה... אז זה יסביר את זה. פרסי הוא אחת הדמויות האהובות עליי, למרות שהרבה מאוד אנשים ממש לא אוהבים אותו. זה נכון שהוא די שחצן, אבל הוא שחצן בצורה חמודה, ונכון שהוא די המון שאפתן, אבל להיות שאפתן זה טוב. עובדה שיש בית בהוגוורטס שהתכונה העיקרית שלו היא שאפתנות. ועם כבר מדברים על סלית'רין, בואו נדבר רגע על הטעות הענקית של ג'יי קיי רולינג לשים את הילד בגריפינדור. עם כל כמה שאני לאהוב את פרסי, הוא לא אמיץ ובטח שלא נאמן. הוא היה צריך להתמיין לסלית'רין, כי אני אפילו אי אפשר לספור את כמות הפעמים שרון והתאומים אמרו כמה פרסי שאפתן במהלך הספרים. פרסי היה אולי אחת הדמויות היחידות בספר שקיבל פיתוח דמות. הוא הלך בעקבות השאיפות שלו, לעבוד במשרד הקסמים, ובמקום לתמוך בו המשפחה שלו הפנתה לו עורף. כאילו, אבא שלו אמר לו מפורשות שהסיבה היחידה שהוא נבחר לתפקיד אליו הוא נבחר, לתפקיד שהוא כל כך התגאה בו, היה בגלל ששר הקסמים רוצה לעקוב אחרי הוויזלים. אתם לא הייתם מתעצבנים אם הייתם במקומו? זה באמת חבל שאנשים לא מסתכלים גם על הצד של פרסי בסיפור הזה, כי אם היו מסתכלים היו רואים שכן יש לו סיבות לעשות את מה שהוא עשה. אבל הכי חשוב, הוא גם התנצל בפני המשפחה שלו והודה בטעות שלו, וזה דבר שהרבה מאוד אנשים לא היו מסוגלים לעשות. האמת, אולי הוא גריפינדור רק בגלל החלק הזה. ועכשיו בואו נעזוב את "אנשים שונאים את פרסי" ונחזור אל "וריאן לאהוב את פרסי". אז כמו שאמרתי, פרסי שחצן ושאפתן בצורה ממש חמודה. הוא כזה נרד שזה חמוד, והוא באמת לוקח את העבודה שלו ברצינות, שזה דבר טוב למרות שהאחים שלו תמיד צוחקים עליו בגלל זה (נראה לי שזה אומר משהו על האחים שלו). ממש אהבתי את איך שהוא לא היה מוכן לעזוב את הגופה של פרד, וניסה להגן עליה בגופו למרות שהוא בעצם סיכן את חייו בשביל מישהו שכבר מת. זה מראה שלמרות הכל פרסי מרגיש חרטה לגבי מה שקרה, והוא בכל זאת נאמן למשפחה שלו. כמו שאמרתי, חמוד! חוץ מזה, גם המראה שלו חמוד. דבר ראשון הוא ג'ינג'י. אני לא אי אפשר להתנגד לאנשים ג'ינג'ים. דבר שני הוא מנומש. אני אי אפשר להתנגד לאנשים מנומשים. דבר שלישי יש לו משקפיים. אני אי אפשר להתנגד לאנשים עם משקפיים. הוא פשוט החנון המצוי, ואי אפשר להתנגד לחנונים. בואו נסכם ונגיד שפרסי וויזלי הוא ילדון חמוד ודבר לא ישנה את דעתי. תהנו D: ![]() -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 00:22 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב קראתי את הסיקור לפני כמה ימים
אני ממש ממש אוהבת אותו והוא מקסים ומעלה את המודעות לפרסי שלא דמות אהובה במיוחד (כי בכלל לא דיברנו על זה מלא) שוב קצת חבל שאין ציטוטים אבל חוץ מזה הסיקור מדהים ממש נוסף ללנקייה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 07:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו!
הסיקור דמות מהמם! כל הכבוד לך!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 12:39 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |