![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:24 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבי כזה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:24 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז למה עצובה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:27 AM
|
||
יאללה
ביי כולם וכולן! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:28 AM
|
||||
הולך ללמוד?? "רררררררררררר" בייי שב"ש לייתר ביטחון חחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:29 AM
|
||||||||||
כי כזאת אני,זה חלק ממני עצב. (חוץ מי זה,לא מספרת,אישי.) -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:30 AM
|
||||||||||||
אבל זה לא צריך להיות ככה שחלק ממך יהיה עצב את אמורה לשמוח!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:31 AM
|
||||||||||||||
אני לא יכולה לשנות את זה. כי יש לי הפרעה.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:32 AM
|
||||||||||||||||
ואין לזה טיפול או משהו? *לא רוצה לחדור לאישי אז אם לא בא לך לדבר את לא חייבת לענות* -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:34 AM
|
||||||||||||||||||
אני בנתיים בתהליך טיפולי אבל זה לא כזה עוזר -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:34 AM
|
||||||||||||||||||||
אויש מעצבן ואין משהו אחר לעשות עם זה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:35 AM
|
||||||||||||||||||||||
לא. פשוט לחכות ל... גיל 100 ואז אני אפסיק -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:36 AM
|
||||||||||||||||||||||||
באמת? וואו זה בטח ממש קשה -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:38 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
לי זה לא כל כך כי הייתי גם לפני עצובה קצת אבל לילדים מתרגשים וזה זה יהיה קשה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:41 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים. אין לי הרבה זמן אבל הנה:
אני רוצה לעבור לשם פרטי כי מעצבן אותי להיות עם שם משפחה אבל אני לא רוצה שם מלא הכי קרוב לרוזנטל שאני משחרר עכשיו זה רוזנ ליאו, כשאתה רואה את זה תהפוך אותי לרוזנ בבנק ובמשתמשים ועוד כמה שבועות אני אשחרר שם פרטי בינתים אני רוזנ או פלוריאן פורטסקיו או כל כינוי שתציעו ואני אאשר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:41 AM
|
||||
אבל זה לא קשה שחיים כל הזמן ב... עצבות? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |