![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:43 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן קשה פשוט התרגלתי לזה,ועם נראה לכם שאני ישנה כל הלילה אז טעיתם -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:44 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר להתרגל לדבר כזה? די לא נראה לי..... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:46 AM
|
||||||||||
אי אפשר להסביר,אני עם זה שנתיים,כאילו.. זה לא להתרגל זה פשוט לדעת שהיום תהיה עצוב וזה מפחיד לחשוב מה יקרה מחר.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:48 AM
|
||||||||||||
מאמאלה וואו כאילו אני באופי שלי די פסימית בנוגע לחיים, גם אם כלפי חוץ זה לא תמיד נראה כה אבל לחשוב על זה שתמיד אני יהיה כזאת כל הזמן זה קשה -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:50 AM
|
||||||||||||||
התחלתי לראות את זה כשהתחיל אליי חרם.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:52 AM
|
||||||||||||||||
חרם? בגלל זה? ילדים זה עם אכזר וטיפש -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:53 AM
|
||||||||||||||||||
אני עם זה.. ארבע שנים לא שנתיים!. זה בגלל ילדה סתומה מכיתה ב' -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:54 AM
|
||||||||||||||||||||
ארבע שנים? אלוקיםםם מכיתה ב'? וזה עדיין ממשיך? רגע אבל בו' לא עוברים לחטיבת ביניים?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:55 AM
|
||||||||||||||||||||||
כן עוברים חח למה? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:56 AM
|
||||
אני חושב שאני אשאיר כ-רוזנטל כי רוזנ זה כינוי. זה פשוט קיצור של השם שלך:) מירי-יום שישי,אף פעם לא לומדים ביום שישי יובל,למה שחברות שלך יחרימו אותך? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:58 AM
|
||||||
הבעיה פה שאין לי חברים ולא חברות כבר מכיתה א' אבל לא עשו אליי חרם בא' אה לא, היה לי "החברה הכי טובה שלי" שלי שהייתה ראש החרם -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו העניין זה שאני לא רוצה שזה יהיה השם שלי באתר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||
ועברת עם כל הילדים מהיסודי לאותה כיתה??
אתם אני כן אז לאיפה ברחת? לא משנה העיקר את הכאן!! רוזנ- אימצת את הכינוי שלי אני רואה מה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:59 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסתכלו בחתימה שלי
אין לי זמן לעשות על זה דיונים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 07:00 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||
למה לי לדעת? ולא נראה לי.. אני בכיתה ו' ועדיין לא סיימתי אותה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |