![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:46 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליצור ברקים לא יעבוד, לרעיון הבא...
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:46 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו החתימות שלכם ענקיות אנשים
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:47 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אני כבר ינשוף
יש ימים שאני לא ישנה בהם ברציפות >< -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:50 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואי איזה נוסטלגיה אנשים,עשיתי לי משתמש בעולם הדוגמניות. איזה נוסטלגיהה.
(בטח רק אני יודעת מה זה..) -------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
עם לא שמעתם ולא ידעתם אז *קריצה קריצה קריצה* יש לי יום הולדת ב4 ליוני ו.. אשמח לברכת יום הולדת בדיבורים (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:50 AM
|
||||
נכון במשפחה שמקבלת את כולם אני ומירי דיברנו על זה שלי צינזרו את החתימה כי היא הייתה ארוכה העניין הוא שהיא עוד הייתה עם טעם טוב, של חלק מהנובים זה פשוט.... -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:51 AM
|
||||
יווו הייתי במשחק הזה שעות כשהייתי קטנההה הנוסטלגיה גאד -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:51 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלי בנונית אני חושבת
-------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
עם לא שמעתם ולא ידעתם אז *קריצה קריצה קריצה* יש לי יום הולדת ב4 ליוני ו.. אשמח לברכת יום הולדת בדיבורים (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:52 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:53 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון אמאלה.
האמת,שהוא לא השתנה בכלל. לא כמו משחקים אחרים -------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:53 AM
|
||||||
נראה לי שאני עדיין זוכרת איך קראו לי שם.. כןכן בלום משהו?.. ואז זה הפך ל..טוב לא זוכרת דמי לובאטו אולי? -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:54 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם לי.
טייגר123 מה זה השם הזה סופייייייייייייייי -------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:54 AM
|
||||
עכשיו עשית לי חשקק חחח היה לי משתמש מהמם! אבל באיזשהי תקופה הפסקתי לשחק ואז שכחתי את הפרטים וניסיתי לשחזר את זה במשך שבועות חחח, לא עבד -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:55 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא זוכר בת כמה הייתי, אבל לא בת 6 חחח. אולי 10\11 גג 12
-------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
|||
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:56 AM
|
||
אני הייתי די קטנה אבל לא זוכרת כמה.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 07:57 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם אני. מתי זה נפתח בכלל. בטח שמו על המשחק מיליון דולר..
הוא ממש משופץ.. כשהתחלתי לשחק בהתחלה האמילי הזאת חירפנה אותי. (לא עכשיו כשהייתי פיצית) -------------------- -סופי- ![]() -סופי-14-פיה ❤-
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |