![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 24 2020, 16:56 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזהו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:28 PM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובדה שאני פה :) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:29 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגרד לייייייייייייייייייייי
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:30 PM
|
||
טוב ליאו לא מועיל בטובו להגיע לכאן אז אני אקח גם את השבע הבאות.
שלאק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:31 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ אני ממש רוצה לנהל משהו,ולהשקיע או להיות בטא.
אבל בטא יקח לי המון זמן ואני ממש רוצה לנהל משהו ולהשקיע בו בקיצור יש הצעות ל-מה? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:32 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגרד
לי כל כך !!!!;!; -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:34 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו פורום וכאלה? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2020, 17:35 PM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לבחור פורום בפורטל שאת אוהבת, ולהשקיע בו יותר: לפתוח דיונים, פעילויות, מ"פים וכו'. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2020, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו צריכים לבקש שינעלו את האשכול ולפתוח חדש... ליאו?
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 18:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר עשיתי חמש מוזמן לעשות את השאר עוד שנייה אני מבקש שינעלו את האשכול:) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2020, 18:47 PM
|
||
יאי
שלאק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 19:04 PM
|
||||||||||||||
![]() מוגל |
שם+כינוי: ההיפוגריף הנודד
כמה אני אשתתף: לא יותר מדי הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: או שכן או שלא, הכל שאלה של בננה -------------------- מי שאוהב מארוול שישלח ינשוף. טוני סטארק לנצח!!! (לפחות עד שהוא מת):)גם שרלוק טוב... והנה מספר ציטוטי חכמה:
ועכשיו גם כמה משלי אבל אל תנסו למצוא בהם היגיון כי הוא לא נמצא שם
אם אהבתם את המשפטים תגיבו לי בפרופיל משפט משלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 24 2020, 19:06 PM
|
||
האמת שזה אני, הצלחתי לשכנע אותו לעשות את זה ועשיתי את זה בשבילו
|
|
פורסם ב: May 24 2020, 19:09 PM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופ אני עדיין פה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 24 2020, 19:14 PM
|
||
טוב יאללה די
שלאק! אחרון כי כיף לכתוב אותם ויאללה די --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |