![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:19 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו שלום גם לך -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
שלום קרץ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
**קרצייה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:20 PM
|
||||||||||||||
**את -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
**אתה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם וגם אני אוהב ללמוד היסטוריה -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:21 PM
|
||||||||||||||||||||
שקט שניכם!
המורים אצלכם לא הופכים את זה לחומר הרדמה בניתוח לב פתוח? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:22 PM
|
||||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקט קרציה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:24 PM
|
||||||||||||||||||
** חתודרקון נהדר. אני משלים משפטים הצורה נהדרת מירי-אני כמו שי בקטע של היסטוריה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:25 PM
|
||||||||||||||||||||
אז אותה שאלה מופנת גם אליך... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:27 PM
|
||||||||||||||||||||||
זה תלוי מורה ואיזה איזור של החומר השנה נגיד יש לי מורה ממש טוב(הוא גם הר"מ שלי, הוא אחלה) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:29 PM
|
||||||||||||||||||||||||
מגניבב כי אצלנו המורה שליר ציני יכולה לשמש בתור חומר הרדמה יהא מקריאה כזה לאאט ומרדדים ומספרת חומר משמים בצורה משמימה!! חמוד אני לא רגילה כזה שהר"מ גם מלמד מקצועות חול וכאלה.. איך הזה הולך בישיבה תיכונית?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
המורה שלי להסטוריה דווקא מאוד טובה, אבל היא כל הזמן מכניסה את הדעות שלה לחומר... חוץ מזה היא מורה מצויינת
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:31 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
אוי היה לי מורה כזה וגם הוא היה הר"מ שלי, אבל הוא לא היה... יאפ הר"מ שלי מלמד כל מיני מקצועות היסטוריה, נביא,גמרא, תורה וחברה הרבה ר"מים מלמדים כמה מקצועות -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:33 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
חח אבל איך זה הולך בכלל? לומדים כאילו גם קודש גם חול? מה זה אומר בכלל ישיבה תיכונית? אני לא מבינה בזה בקטע אחר...
אויש שונאת את הקטעים האלה... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |