![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 17 2020, 14:32 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקרון בית הספר חוזר ממחר
לא יודעת עדיין אם אני אלך, אני פשוט אצלה שם -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 14:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חזרתי היום לחצי יום. ממחר רגיל. אבל יכול להיות שלמרות שחזרתי היום אני כבר לא אגיע כי רוב הכיתה שלי וגם המורה שלי לא עם מסכות בשיעור (שלכיתה ד' ומעלה זה חובה) וגם בהפסקה.
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חוזרת מחר
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:05 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני (אבל אני לא יודעת אם אני אלך)
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:15 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רוצה ללכת, כיף לי בבית
בית הספר אמר שאין חובת הגעה, הבעיה שההורים שלי חושבים שאני אפספס המון חומר... -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:16 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי כן רוצה ללכת?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:16 PM
|
||
*אין תשובה*
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:21 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי לא רוצה שאני הלך לבית הספר......
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:22 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אמ לא אכפת לי לחזור לבית ספר כל כך אבל אני לא רוצה כי זה מסוכן ומטומטם
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:23 PM
|
||
אני לא רוצה לחזור כי כיף לי בבית וגם כי למה לעזאזל אני יילך לבית ספר ב42 מעלות??
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:24 PM
|
||||
אה הא שר החינוך הזה מטומטם אין לי שמץ מאיפה הקריצו אותו -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:24 PM
|
||
מי שר החינוך בכלל?
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:25 PM
|
||
זהו שעם הממשלה הלא יציבה הזו הוא מתחלף כל יומיים
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השבעת הממשלה עכשיו!!
https://www.kan.org.il/item/?itemId=71187 -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 15:45 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב רשמיות... *צונזר*
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |