![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:43 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי!!!!
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:43 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נשבר לי הטלפון, לכן לא הייתי פעילה הרבה זמן.
ואיתו... *פרצוף עצוב* נמחק כל הפרקים הבאים של הפאנפיק! אז... מתחילה מחדש. אני יעלה בשבוע הקרוב. -------------------- ![]() aniel | 13 תאמין בעצמך, ה' שומר עליך אז... יש לי חתימה שקטה, קטנה. בלי יותר מידי צבעים או דברים, כמעט כמוני. אם אתם צריכים עזרה, בקשה או סתם לקשקש, אתם מוזמנים להכיר אותי❤️ גם כתבתי פאנפיק, אתם מוזמנים לקרוא (גמור, 42 פרקים): עיניים ירוקות יש גם פאנפיק המשך (גמור, 43 פרקים): צלקת ברק חמישה צעדים לחיים מאושרים: 1. לקרוא. 2. לקרוא. 3. לקרוא. 4. לקרוא. 5. לקרוא. יום בלי חיוך הוא יום מבוזבז😃 אז תנו חיוך, אנשים! עכשיו! אל תתנו למוגלגים לדכא אתכם!✨ "אני קוסם, לא בבון עם מקל! " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:45 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:50 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיליי אבל אני קוראת... למרות כשאני מסיימת את הספר אני מתחילה לכתוב אחד! ולסיים לקרוא ספר ביום זה קל... למרות שכתוב ספר ביום אני בספק אם זה אפשרי. ד''א כתבתי שנה שעברה ספר והגעתי לפרק 16... משום מה כשהגיע סוף השנה פשוט זרקתי אותו... והוא יצא ממש טוב! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:52 PM
|
||||||
מזכיר אותי חח -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:54 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכוח הגיע, אבל הוא הספיק רק לאימון ):
תתנו לי גם כוח לשיעורי ביתת -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2020, 17:55 PM
|
||||
לשלוח בצ'ק? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי....
תקשיבו, ליאור המליצה לי לשאול.... אמ, אם אתם יכולים אולי לתרום לי חרמשים...? ממש לא נעים לבקש את זה, וואו. סליחה..... לא משנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:15 PM
|
||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מהחלקים? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:17 PM
|
||||||||||
שאני זורקת דברים שיש להם משמעות. התחלתי לכתוב ספר והתיאשתי ובשיעור אומנות יש לנו כל שנה תערוכת שואה, של ציורים ואני זרקתי לפח ציור ממש יפה -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:17 PM
|
||||||||||
לפי איך שאני מכירה את ליאור, הכל. *מתגוננת ממכות* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:18 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:18 PM
|
||
היייייייי
|
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:19 PM
|
||||||||||||
![]() -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: May 21 2020, 18:19 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמעי את עושה את זה במקום הלא נכון, כולנו כאן לא עשירים במיוחד אבל יש עשירים במקומות אחרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |