![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) « ראשון ... 7 8 [9] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2022, 16:59 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הו, נושא מורכב ורגיש מאוד
לאור כל הארועים שמתרחשים במדינה שלנו היום, הגעתי למצב שאין לי צד. פעם תמכתי בימנים כי חשבתי שהם הולכים עם העקרונות שלי אבל אותם אנשים איכזבו ופגעו בעם כולו. אני לא מסכימה עם הדרך של (זה לא יפה אבל צורך העניין) של השמואל אבל אני מבינה שבסופו של דבר כולנו רוצים שיהיה טוב במדינה הזו גם אם זה נעשה בצורה אחרת, לא יפה לדבר רע אודות מישהו. שמתי לב שכל מי שמאמין בדברים קצת מוזרים, ישר קוראים לו "שמואלן" ללא שום קשר. מבחנתם קונספירטור זה שמואלני טבעוני שדווקא גר במרכז.. ומתחילים עם כל התיוגים האלו.. אני חושבת שהיום אין ימין ואין שמואל. כולנו פועלים (בדרכים קצת אחרות) כדי שיהיה טוב במדינה הזו. אני חושבת שהאנשים שהאמנו בהם בכנסת- כבר לא ממש פועלים.. זה יותר העם ושהעם מתאחד אף אחד לא יכול עליו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2022, 09:23 AM
|
||||
![]() מוגל |
מסכים היום אין שמאל או ימין יש רק מפגרים לצד הזה ולצד הזה אבל לאף אחד אין דעה נורמלית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |