![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (9) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2020, 21:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'~¤~`
הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Feb 3 2021, 20:56 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 21:44 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
זה ברור שאתה צודק, הנושא שלי היה לנסות להסביר את השמאל כמה שיותר.
אבל כמו שכתבתי אני ימני!!!!! -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 18 2020, 21:45 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אמר אבא אבן, הפלסיטינים לא מחמיצים אף הזדמנות להחמיץ הזדמנות.
ניבא ולא ידע מה ניבא המשפט הזה מוכיח את עצמו היום יותר מתמיד -------------------- אם אפשר בבקשה לומר פרק תהילים או קבלה טובה לרפואת רבי ברוך בן צביה, ראש ישיבת בית מתיתיהו, שעוד לא החלים לגמרי מסרטן, וכעת נדבק בקורונה.
בבקשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 21:53 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^-^
הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Feb 3 2021, 20:55 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2020, 08:04 AM
|
||||
![]() מוגל |
פףףף.
אם ימשיכו ככה, אתה צריך לקוות שלא יעיפו אותך לים. (נו... אני מה זה פסימית, אבל זה קורה כשיש לך חבר חנון שעל כל דבר יש לו תשובה, את נעשת פסימית לגבי הניצחון בוויכוח וזה עובר לחיים.) -------------------- היי. כולם כותבים שזה פריצה לחתימה, אבל זה סתם השמצה לאתר אז אל תקשקשו. טוב עכשיו אני אמורה לכתוב שזה פריצה אבל זה נדוש אז אני לא יכתוב את זה.
אני צריכה להיות בסלתרין ולא ברייבנקלו, כי אני לא חנונית ואני חצופה, אז כנראה זה טעות. אולי 000000 שיחד את ההנהלה כדי לעצבן אותי, שאני באותו בית איתו. (למרות שהוא יפחד, אני יספר למורה...) אבל סתם שתדעו הוא באמת חבר טוב, אני סתם משמיצה אותו כי אני חצופה. אה סתם שתדעו, אנחנו לא חברים בקטע של זוגיות, כי אנחנו עוד לא ממש בגיל. וטוב חוץ מזה תחפרו לי בדחיפות!!!!!!!!!! צ'מעו אנשים זה דחוףףףףףףףףףףף, אני בדיכאון כי אף אחד לא חופר לי!!!!!! מי שיכול לחפור..... רגע אני בודקת אם יש ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2020, 09:11 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לים? להעיף אותנו מהבית הם לא מצליחים. אם את רוצה תעשי סקר כמה ממשתמשי הפורטל גרים ביו"ש- או שאני פשוט מתחברת עם אני שדומים אלי, כלומר שגרים ביו"ש, או שיש המון. בעצם אני שולחת עכשיו הבקשה לפתוח סקר. מוזמנת להצביע!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2020, 13:11 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני כתבתי שאם זה ימשיך ככה מבחינה פוליטית, בסוף זה יקרה.
פיזית, הימין יכול לקיים את הסיסמא "מוות לערבים". -------------------- היי. כולם כותבים שזה פריצה לחתימה, אבל זה סתם השמצה לאתר אז אל תקשקשו. טוב עכשיו אני אמורה לכתוב שזה פריצה אבל זה נדוש אז אני לא יכתוב את זה.
אני צריכה להיות בסלתרין ולא ברייבנקלו, כי אני לא חנונית ואני חצופה, אז כנראה זה טעות. אולי 000000 שיחד את ההנהלה כדי לעצבן אותי, שאני באותו בית איתו. (למרות שהוא יפחד, אני יספר למורה...) אבל סתם שתדעו הוא באמת חבר טוב, אני סתם משמיצה אותו כי אני חצופה. אה סתם שתדעו, אנחנו לא חברים בקטע של זוגיות, כי אנחנו עוד לא ממש בגיל. וטוב חוץ מזה תחפרו לי בדחיפות!!!!!!!!!! צ'מעו אנשים זה דחוףףףףףףףףףףף, אני בדיכאון כי אף אחד לא חופר לי!!!!!! מי שיכול לחפור..... רגע אני בודקת אם יש ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2020, 13:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני ימני. ואף קיצוני במובנים מסויימים.
ובכ"ז אני אומר שהסיסמא מוות לערבים שהיא סיסמא איומה לא קשורה לימין ולא נאמרה מעולם ע"י הרב כהנא הי"ד שלא היה כלל אדם גזען. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2020, 13:50 PM
|
||||
![]() מוגל |
היא מקובלת כסיסמא לימין, ושימשה כדוגמא לצורך העניין.
לא באתי לדון אם היא קשורה או לא כי זה לא הנושא. למרות שאני לא יודעת אם הרב כהנא אמר אותה. -------------------- היי. כולם כותבים שזה פריצה לחתימה, אבל זה סתם השמצה לאתר אז אל תקשקשו. טוב עכשיו אני אמורה לכתוב שזה פריצה אבל זה נדוש אז אני לא יכתוב את זה.
|||
|
פורסם ב: May 26 2020, 12:26 PM
|
||||
סליחה על התגובה המאוחרת, אבל הדוגמא שהבאת פשוט לא מתאימה. אנחנו לא באנו וכבשנו כפי שהשמאל טוען, זה מכוח התנ"ך בעיקר ואני לא ארחיב על זה כי המדינה לא מתנהלת לפי התנ"ך, אז למה בקטע הזה כן? רק מה, בדיוק כמו שהערבים טוענים לכיבוש- יש לנו את הזכות לומר זאת עליהם. אנחנו לא הגענו משום מקום והחלטנו להתלבש על הארץ הזאת, היינו חיים כאן אלפי שנים קודם. ואם כבר מדברים על הטרור, אז שלא יגידו שזה רק בגלל הכיבוש, כי אם כן אז למה כמעט כל ערביי העולם נגד ישראל? כאילו, קחו את איראן לדוגמא- לא לקחנו מהם כלום (וגם הם מודים בזה) ובכל זאת הם רוצים להשמיד אותנו. אני מאמינה שהטרור שמגיע מכיוון הפלסטיניים לא שונה. -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 26 2020, 21:06 PM
|
![]() סקיב ![]() |
אם הטענה היא שאנחנו היינו אלפי שנים קודם:
1. עלינו להתלונן לרומאים שגרשו אותנו. 2. גם אנחנו גרשנו את הכנענים, למרות שהם לא קיימים היום זה רק בגלל שהשמדנו אותם. באיזה זכות??? לגבי הטענה שבאנו מכח התנ"ך. כמו שציינת, אנחנו לא מתנהלים על פי התנ"ך, ולכן אין לנו זכות לטעון את זה. לגבי שאר הערבים. האם היהודים באמריקה לא עומדים לצידינו? כן. כי אנחנו אחים. למה לא בעזרה טכנית? כי הם לא יכולים. ואותו דבר כאן. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
פורסם ב: May 29 2020, 20:03 PM
|
||||||
![]() מוגל |
אממ, עצם זה שאת אומרת שזה מ'כוח התנ"ך' זה מגוחך כל-כך. על פי מה את מבססת שאנחנו חיינו פה לפניהם? ודרך אגב, כל מה שאת אומרת על זה שערבי העולם רוצה להשמיד את ישראל בלי סיבה זו חתיכת שטות אחת גדולה. הכול, הכול קשור לכיבוש. זה קשור לזה שכשהגענו לארץ ישראל העפנו מפה את הערבים, ולקחו להם את הבתים ובעצם כבשנו את המדינה. באיזו זכות? שום זכות. את תגידי שיש לנו זכות כי היינו פה קודם, אבל מה זה משנה? אם את רוצה להתייחס לתנ"ך, לפני שאברהם הגיע לארץ ישראל (דרך אגב, הוא הגיע מאירן, איזה קטע, אה? לידיעתך, אין הבדל גנטי גדול בינינו לבין הערבים, אנחנו העמים ה'שמיים', שכוללים יהודים וערבים) היו בארץ עמים אחרים. אז מה עושים אברהם והצאצאים שלו (לפי התנ"ך כמובן, לא שאני מאמינה בתנ"ך אבל זה נושא אחר)? הם משמידים את כל יושבי הארץ או גורמים להם להפוך ליהודים. למה? בגלל שככה אלוהים אמר. אז הערבים כועסים עלינו בגלל שכבשנו ארץ שלא הייתה שלנו וגירשנו ממנה הרבה ערבים. זו נקודה ראשונה. נקודה שנייה היא שה"טרור" שמגיע מהפלסטינים הוא טרור שמגיע מאנשים בלי תקווה. טרור מאנשים שישראל לא נותנת להם לצאת מעזה ומהשטחים הכבושים. אנשים שאין להם זכויות והם נמצאים תחת כיבוש כבר שנים, וחיים בתנאים שאם את היית חייה בהם למשך שבוע היית מתחרפנת. אני מצטערת על זה שהתגובה שלי קצת מבולגנת וגולשת לנושאים שונים, אבל אני מקווה שזה מספיק מובן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2020, 21:04 PM
|
||
מצטער על החפירה אבל זה מה יש
א. לקחת מקור מהתנ"ך זה לא מגוחך כלל. עם ישראל נחשב לעם עם ההיסטוריה הכי מבוססת בזכות התנ"ך שנחשב לספר ההיסטוריה הכי אמין והכי מבוסס והמון מחקרים נעשים סביבו. לא להאמין לתנ"ך זה להיות עיוור. ב. המקור מהתנ"ך לכך שהיהודים היו פה קודם הוא לא אברהם. כי באמת גם ישמעאל היה הבן שלו. (אמנם אברהם שלח אותו מביתו אבל לא משנה) המקור הוא עם ישראל שלאחר יציאת מצריים. (ספר יהושוע) שאז הם כבשו את הארץ מידי הכנענים, החיווים, הפריזים, היבוסים והגירגשים. ובתוכם לא נמצאים הערבים. עם ישראל נמצא בארץ ישראל כבר 3000 שנה. היה כיבוש. אבל לא של הערבים. אם יבואו כנענים, חיווים, פריזים, יבוסים או גרגשים, ויטענו בעלות על הארץ, יהיה מה לדבר. (אולי רק כנענים, כי אברהם היה לפני כל השאר אבל אחרי הכנענים) אבל מדובר בערבים שהגיעו לפה אחרי היהודים. אז את צודקת שאברהם הגיע לארץ כשהיו בה כנענים ופלשתים (לא הבנתי מה הקטע בזה שהגיע מאיראן) אבל בשום מקום לא כתוב שהוא הרג אותם או הכריח אותם להתגייר. הם חיו פה בארץ ביחד. והוא היה המלך שלהם כי הם כיבדו אותו והמליכו אותו בעצמם. דמוקרטיה. נכון שהרבה מאד אנשים התגיירו כשהשתכנעו מהאמת של אברהם אבל זה לא היה בכפיה. ג. ברור שבגלל שאלוקים אמר. העולם שלו כי הוא ברא אותו. ואם הוא מחליט עכשיו שארץ תעבור למישהו, ברור שהיא תעבור. היא שלו! ד. אשמח לדעת למה כתבת "טרור" עם מירכאות. את כופרת בכך שיש פה טרור? ה. ברור ששנאת יהודים היא לא רק בגלל הכיבוש. לנאצים, לאינקווזיטורים ולשאר האומות שהציקו ליהודים במהלך ההיסטוריה לא כבשנו כלום! (כדברי חז"ל: "עשיו שונא ליעקב") ו. אני עדיין לא יודע אם אני ימני או שמאלני. עוד לא גיבשתי דעה, אבל כולם שואפים לשלום. ושלום אומר שבשורה תחתונה גם הערבים לא יהיו במצב הבאמת מכמיר לב הזה שנוצר מחוסר ברירה. וגם טרור שמגיע מכאלה מקומות, ובאמת ליבי על אותם מוסלמים מסכנים, נחשב לטרור. ואני קודם כל דואג לראש שלי ושל אחי היהודים. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2020, 21:56 PM
|
![]() סקיב ![]() |
את שמאלנית נכון?
כי התעלמת ממשהו בסיסי שכתבתי. שום דבר לא מצדיק רצח!!!! מלבד זאת אני מסכים עם ריקטו סמפרה. אלא שאני ימני!!! -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: May 31 2020, 12:00 PM
|
||||
![]() מוגל |
חחחחח, התנ"ך אמין? תסלח לי, אבל להגיד שאם אני לא מאמינה בתנ"ך אז אני עיוורת זה טמטום. אני מצטערת אם זה מעליב אותך אבל אני מגיבה בכנות למה שאתה כותב, ואני פשוט לא יכולה להתעלם מזה. כבר מנקודה א. שלך אני מבינה שאתה דתי ומאמין באלוהים. אני לא. אני עיוורת? כנראה שלדעתך כן. אני אעשה פה הכללה כמו שאתה הכללת ואמרת שכל מי שלא מאמין באמינות של התנ"ך הוא עיוור, ואגיד שכל הדתיים הם שטופי מוח על ידי התנ"ך והדת היהודית, יופי? נקודה ב. שלך מלאה בשטויות. אני לא מתכוונת לפרט הכול כי אין לי זמן וכוח אבל אני אציין כמה דברים: 1. ערבים הם הצאצאים של ישמעאל, בנו של אברהם. אנחנו והם בעצם אותו עם אם אתה מתבסס על התנ"ך. 2. בתנ"ך כתוב שאלוהים מצווה על אברהם להרוג ולגרש את הכנענים והפלישתים, אז אל תספר לי שאברהם בא בשלום וכובש את הארץ. 3. דמקורטיה? על מה אתה מדבר? יש לך מושג מה זה דמוקרטיה בכלל? לא הייתה שום דמוקרטיה בזמן התנ"ך. היה מלך שהחליט מה עושים כולם ומי שבחר את המלך היה 'אלוהים' באמצעות כל מיני נביאים. אוקיי, אני אעבור לג. אתה דתי, ברור שאתה חושב שאם אלוהים אומר משהו חייבים לעשות אותו. ברור שאתה חושב שאלוהים ברא את העולם. זו טענה שלא תעבוד בשם מקום. כשמדינת ישראל הוקמה לא באו ואמרו לעולם: "אלוהים נתן לנו את הארץ הזו, ומכיוון שהוא הכי חזק ושולט בכל העולם והכל שלו, אנחנו נקים פה מדינה". היו מעיפים אותם לכל הרוחות. ד. כופרת בכך שיש טרור? לא בדיוק. אני אסביר לך: אני לא תומכת ברצח, אני לא תומכת בטרור של המדינה האיסלמית ושל ארגונים דתיים קיצונים, אבל אני לא מגדירה את מה שהפלשתינים עושים כטרור. כמו שכתבתי בהודעה האחרונה שלי, הפלשתינים חיים בתנאים נוראים, אין להם תקווה בחיים. הם מתים מרעב, אין להם מים נקיים, וישראל לא מאפשרת להם לצאת מעזה אפילו, כי הרי כולם מחבלים. אם אתה היית במצב כזה, היית פשוט מחכה ומת בשקט כי אתה לא רוצה להרוג אנשים? זה החיים שלך, אם לא תעשה משהו אתה תמות. אז לא, אני לא חושבת עליהם כטרוריסטים, אני חושב עליהם כבני אדם נואשים וחבל לי עליהם. אבל אני לא חושבת שהם עושים את זה כי הם רוצים להרוג את כל היהודים. ה. אתה כרגע הכרת בזה שיש כיבוש,חח. דרך אגב, הנאצים לא נטפלו רק ליהודים. הם הרגו נכים, צוענים, הומוסקסואלים ועוד. הנאצים לא באו בקטע "אנחנו שונאים את היהודים והם צריכים למות". הם האמינו בכך שהיהודים הם 'הורסי תרבות' ושבשביל שיהיה עולם יותר טוב צריך להשמיד אותם. שאר ה'הצקות ליהודים' היו לרוב מכיוון שיהיהודים בגולה הבדילו את עצמם מהמקומיים ולא רצו שום דבר במשותף איתם. זה לא ששנאו את היהודים סתם. היו סיבות לכך. אני מצטערת אם התגובה שלי מעליבה בצורה מסוימת, זו לא הכוונה, פשוט יש דברים שאני לא יכולה לעבור עליהם בלי להגיד משהו. 000000, אני מסכימה עם זה ששום דבר לא מצדיק רצח, אבל יש מצבים שבהם לא משנה מה צודק ומה לא, מה מוסרי ומה לא, כי בני אדם שחיים בתנאים כמו הפלשתינים בעזה, הדבר האחרון שהם חושבים עליו הוא מוסר. ליהודים בשואה הייתה בעיה להרוג נאצים? אני יודעת שאני אקבל על זה סדרת השמצות ומה לא, אבל אני משווה את מה שקורה בעזה למה שהנאצים עשו ליהודים. זה שעדיין לא מתו שם שישה מיליון לא מפחית את החומרה של המצב שלהם, שנובע מפעולותיה של מדינת ישראל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |