האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ טמפסט שאדו
פורסם ב: May 18 2020, 15:57 PM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
מגדר:female
משתמש מספר: 61382
חפצי המשתמש: צפה

טמפסט שאדו

User Posted Image

שם הדמות: טמפסט שאדו/צל סופה (Tempest Shadow) או פיזלפופ ברי טוויסט/דובדבנית תוססת (Fizzlepop Berrytwist)
פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם
דיבוב: אמילי בלנט במקור, איילת רובינסון בעברית
תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא בוגרת. נולדה בכפר כלשהו באקווסטריה.
גזע: חד קרן
מקום מגורים: נודדת מחוץ לאקווסטריה
משפחה: לא ידוע
תפקיד: שרת הצבא של המלך סער (Storm King), שגרירת שלום
מופיעה: הפוני הקטן שלי: הסרט ופרק 25 בעונה 9

מידע על הסדרה:
תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם.
תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה.
הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים.
העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה.
הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים:
• חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות
• פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר
• פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי.
בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים.
כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית.
במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות.
אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא!

מידע על הדמות:
טמפסט היא חד קרן סגולה כהה בעלת רעמת מג'נטה בסגנון מוהוק וזנב תואם. עיניה הן בצבע ציאן ולסתה מעט רבועה. היא גבוהה מסוסת הפוני הממוצעת. על עיניה הימנית של טמפסט יש צלקת וקרנה שבורה, מה שמונע ממנה לבצע קסמים באופן מלא, אם כי היא יכולה לשחרר אנרגיה חשמלית, דמוית ברקים, ולהשתמש בה כדי ליצור דברים כמו פיצוצים וזיקוקים. חותם הבינה שלה לא ידוע.
במהלך הסרט, טמפסט שאדו לבושה בחליפת שריון שחורה ואפורה כהה עם סמל המלך סער (Storm King) על צדדי האגן והיא נועלת פרסות ברזל תואמות. בפרק בסדרה שרואים אותה, היא לבושה בגלימה שחורה וצעיף אפור כהה.
טמפסט היא הרשעה של הסרט על הפוני הקטן שלי, והיא קשוחה, מחושבת, ערמומית וחסרת רחמים, אך נוטה להתפרצויות זעם, במיוחד כשמשהו שהיא מנסה לעשות לא מסתדר. היא חסרת ביטחון בנוגע לקרן השבורה שלה, ועושה כל שביכולתה כדי להחזיר אותה, כולל לשרת את המלך סער ולהתייחס אליו בסבלנות ובכבוד על אף יהירותה.
בהמשך הסרט, היא חושפת בפני טווילייט ספרקל שהסיבה לכך שהיא לא סומכת על חברות היא תאונה שקרתה לה כשהיתה סייחה- היא ושני חבריה שיחקו בכדור, שהתגלגל לתוך מערה. טמפסט נכנסה למערה כדי להשיב את הכדור, ונתקלה בדובה הקטנה שבמכת כפתה שברה את הקרן של טמפסט שאדו ושרטה את עינה הימנית. לאחר המקרה החברים של טמפסט התרחקו ממנה, מה ששבר את ליבה ועודד אותה לברוח הרחק מהכפר, מה שהוביל אותה בסופו של דבר למלך סער.
האמון בקסם החברות שב לטמפסט כשהנסיכה טווילייט מצילה את חייה, ומעט לאחר מכן היא גומלת בכך שהיא מקריבה את עצמה כדי להציל את טווילייט וחברותיה מהמלך סער. טווילייט מצילה את טמפסט ואילו המלך סער נהרג.
לאחר המקרה, טמפסט חושפת את הצד היותר רגיש וידידותי באישיותה וגם חושפת את השם האמיתי שלה- דובדבנית תוססת (Fizzlepop Berrytwist).
בסדרה נאמר שלאחר אירועי הסרט, טמפסט שאדו יצאה להפיץ את דבר תבוסתו של המלך סער בעולם.

טמפסט מאוד מוכשרת בלחימה, ומסוגלת לזנק ולבעוט באוויר ממש כאילו היתה פגסוס. היא חכמה ולא מולכת שולל בקלות, והפיצוצים שהיא יוצרת מקרנה הם רבי עוצמה.

חוות דעת אישית:
טמפסט היא מגניבה ללא ספק, גם בעיצוב- תנו לי מוהוק בצבע מג'נטה והדלקתם אותי, וזה משתלב מעולה עם הצלקת והעיניים האלה, וגם בשאר הדברים- האופי, הסגנון. היא הדמות האהובה עלי מבין הדמויות שמוצגות בסרט, והשיר שלה הוא האהוב עלי מבין השירים בסרט, אם לא האהוב עלי בכל הפוני הקטן שלי.
טמפסט היא משהו בין סקאר, הנסיך צוקו והמלכה קריסליס, ואני אוהבת את זה. הגישה הקשוחה שלה לחיים אולי לא הכי בריאה, אבל היא בטוח יותר מעניינת מסתם "חברות היא קסם". היא גם דמות שנחשף בה עומק מהר מאוד- העובדה שהייתי צריכה לצנזר כל כך הרבה מהמידע עליה מעידה על כך. אני חושבת שזה בהחלט יכול להיות מעניין לחקור את העבר שלה אפילו יותר ולדעת את סיפורה המלא. גם לא יזיק לי לשמוע אותה שרה עוד שיר או שניים... #go_open_up_your_eyes
היא בין הרשעים שאני שמחה שעברו לצד הטוב, כי זה היה פשוט בזבוז של דמות אילו היא היתה נהרגת או נכלאת באבן לנצח.
היא גם דוגמה לחיים האמיתיים באופן שבו היא מתגברת על הנכות שלה, אך לא בלי להצטער על מצבה. אהבתי במיוחד את הסיום, שבו היא עדיין עצובה על האבדן של הקרן שלה, אבל אז בעידוד טווילייט היא יורה זיקוקים לשמים שמקשטים את הפסטיבל.
אני מזדהה איתה כי שתינו שונאות שאומרים לנו שאנחנו קטנות וחמודות ולשתינו יש מצבי רוח שגורמים לנו לפוצץ אנשים לצד השני של החדר- טוב, אולי לי קצת פחות.

תמונות ופאנארטים:

https://giantbomb1.cbsistatic.com/uploads/o...55921-large.png

https://vignette.wikia.nocookie.net/mlp/ima...=20171013211543

https://cdna.artstation.com/p/assets/images....jpg?1536602596

https://66.media.tumblr.com/6493d8845ca5906...vbjxto1_400.jpg

https://buffy.mlpforums.com/monthly_2017_11...7dc3d40c6d2.png

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594...MKeWkJ-S-C5xwwI

https://i.pinimg.com/originals/ab/72/44/ab7...a39694258b9.gif

ציטוטים:

סלסטיה: טמפסט, נכון? איך נוכל לעזור פה?
טמפסט: אני שמחה שאת שואלת. אני מציעה להתחיל בכניעה כללית מוחלטת.

טמפסט: זאת העסקה, בנות. אני צריכה את הקסם. ותרו עליו בשקט, בבקשה, או שפשוט נקשה כאן על כל אחד.
הנסיכה לונה: ולמה שניכנע בקלות? את לבד פה ואנחנו מאות.
טמפסט: (צוחקת בשקט) קיוויתי שתבחרו באפשרות הזאת.

כל העצמה הזאת מבוזבזת על מסיבות כשיש שימושים נעלים בהרבה.

הפונית הזאת לא תמנע ממני לקבל את הקרן שלי בחזרה.

הקשיבו. פונית קטנה סגולה עברה כאן. אמרו לי איפה היא... (טמפסט גם את פונית קטנה סגולה)

אני רוצה שכל העולם ידע למה אני מסוגלת.

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025