![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2020, 15:58 PM
|
||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוסט גבינה ![]() שם הדמות: טוסט גבינה/צ'יז סנדוויץ' (Cheese Sandwich) פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם דיבוב: אל "המוזר" ינקוביק במקור, גילן שחף בעברית תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך הוא בוגר. נולד במיינהטן, אקווסטריה גזע: פוני אדמה מקום מגורים: נודד בעולם, פוניוויל משפחה: פינקי פאי (Pinkie Pie)- אישה צ'יז הקטן (Lil' Cheese)- בן איגניוס רוק פאי (Igneous Rock Pie)- חותן קלאודי קוורץ (Cloudy Quartz)- חמות מודלינה דייזי "מוד" פאי (Maudileena Daisy Pie)- גיסה ליימסטון פאי (Limestone Pie)- גיסה מארבל פאי (Marble Pie)- גיסה תפקיד: מארגן מסיבות מופיע: פרק 12 בעונה 4, פרק 14 ופרק 26 בעונה 9 מידע על הסדרה: תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם. תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה. הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים. העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה. הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים: • חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות • פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר • פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי. בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים. כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית. במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות. אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא! מידע על הדמות: טוסט גבינה הוא פוני אדמה כתום שעיניו ירוקות ושיערו החום מתולתל ופרוע אבל אסוף מאחורה כשהוא בדיכאון. חותם הבינה שלו הוא טוסט גבינה חצוי לשניים עם קלידים של אקורדיון שמייצג את כישרון ארגון המסיבות שלו ואת הכישרון שלו בנגינה על אקורדיון. טוסט גבינה לובש פונצ'ו אפור עם כובע מצחיה תואם, ומתחת לפונצ'ו יש חולצה צהובה, ויש לו גם תלבושות אחרות. הוא אוהב חולצות הוואי. המטרה של טוסט בחיים היא לגרום לאחרים לחייך ולצחוק, והוא בדרך כלל עליז, נדיב ופטפטן ואוהב לעשות כיף ושטויות, אם כי הוא אוהב להציג את עצמו בצורה רצינית ומסתורית כמו במערבון. הוא מאוד אוהב לשיר ורוב השירים שלו שמחים ומעודדים. טוסט אוהב לעשות מסיבות כמה שיותר גדולות, מרשימות ומופרעות, לדוגמה עם בריכה מלאה בפונץ' ופיניאטה ענקית מלאה בעוגות. יש לטוסט חוש שישי שהוא קורא לו חוש הטוסט (Cheesy Sense) שבעזרתו הוא יודע איפה מתכננים מסיבות שצריכות את העזרה שלו. בנוסף, טוסט גבינה מסוגל לשבור את הקיר הרביעי ולעשות דברים בלתי אפשריים כמו להחליף בגדים תוך פחות משניה, לשלוף חפצים מהאוויר, להאריך את הזנב שלו ועוד הרבה. טוסט גבינה מסתובב בעולם ולכן בדרך כלל לא יוצר חברויות קבועות, חוץ מאשר עם תרנגול הגומי שלו בונלס, עם פינקי פאי ועם סוס אדמה אפרורי בשם סאנס סמירק. (Sans Smirk) טוסט נוטה להיות היפראקטיבי ולפעמים חסר טקט. הוא חווה רגשות ומפגין אותם בעוצמה גבוהה- כשהוא שמח זאת סיבה למסיבה, כשהוא מתרגש יש לו כוכבים בעיניים, וכשהוא שוקע בדיכאון הוא מסתגר, לובש סוודר אפור, הרעמה והזנב שלו מסודרים ואסופים יותר, והוא עצמו מאבד את היכולת לצחוק. דמותו של טוסט גבינה מבוססת על המדבב שלו באנגלית, אדם הידוע בכינויו "אל המוזר" שיצר גרסאות פרודיה ידועות לשירים רבים וגם הוא מנגן על אקורדיון. חוות דעת אישית: טוסט גבינה הוא דמות מאוד שמחה וכיפית. הוא פוני טוב שגם אם הוא עושה דברים פחות טובים, הוא מוכן להתנצל ולתקן אותם, והשירים שלו לא רעים בכלל. אבל יש לי בעיה קטנה איתו: הוא בדיוק כמו פינקי פאי. בואו נראה- שניהם פוני מסיבות אוהבי הומור וטיפה מטורללים, מעוצבים בצבעים עליזים ואוהבים לנגן, לשיר ולרקוד, לשניהם יש חיית מחמד לא רגילה- לפינקי אליגטור ולטוסט תרנגול מגומי, שניהם יודעים לשבור את הקיר הרביעי, לשניהם היתה התחלה מעט עצובה ושקטה בילדות שלהם ושניהם משנים משהו במראה שלהם ומסתגרים כשהם בדיכאון. טוסט גבינה הוא פשוט פינקי פאי אילו היא היתה בן ולא היתה ורודה. הבעיה שלי עם זה היא לא כי יש לי בעיה עם הדמות פינקי פאי- להיפך, אני חולה עליה! פשוט ליצור שתי דמויות שהן כמעט אותו דבר זה... די עצלני. מה שבמיוחד גורם לזה להיראות מוזר זה העובדה שהראו בסוף הסדרה שהם התחתנו. אני מודה, אני כן משפפת את פינקי וטוסט, אבל יש רגעים שאני חושבת עליהם ואומרת לעצמי: להתחתן עם עצמך? ברצינות? טוב, לסיכום אגיד שאני מזדהה איתו כי לשנינו יש שיער מתולתל ועיניים ירוקות ושנינו אוהבים גבינה. גיפים: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/keI...9aIZEIZcoqeaX2T https://i.gifer.com/2XZx.gif https://i.gifer.com/21cm.gif https://31.media.tumblr.com/69a5ebed83e13ef...4najjo1_400.gif https://i.kym-cdn.com/photos/images/origina...690/013/d5e.gif https://derpicdn.net/img/2014/2/2/541180/full.gif ציטוטים:
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |