![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() מוגל |
טיפש
פחדן טבע של הויזלים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 06:57 AM
|
||
![]() מוגל |
לא זה, לא זה ולא זה.
לפי מה שאני זוכרת פרד וג'ורג' הלכו פעם רחוק מדי עם אחת המתיחות שלהם וגרמו לא לטראומה. -------------------- הייי! אני ליה :)
מוזמנים לשלוח לי הודעה וליצור קשר! 3> אני חובבת קריאה מושבעת ואשמח להמלצות לפאנפיקים טובים.. :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 11:50 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ורג' הפך את הדובי של רון לעכביש כשרון היה בן שלוש
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 15:20 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אבל ממש לא! לא בקטע רע-קראת בכלל את הספרים? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2020, 19:24 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון לא דביל את\ה דביל זו הבעיה
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 19:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרון יש תראומה בגלל פרד וג'ורג!
רון לא דביל! נקודה! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2020, 19:28 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון לא פחדן.
לכל אחד יש פחדים. לו גם יש סיבה מוצדקת! יש לו תראומה! ח''מ הוא לא טיפש, גם כל שאר הוויזלים לא טיפשים. אני נאלצת להסכים עם ליאור (לא בכוונה לפגוע או משהו) בנוגע לקריאת הספרים. בכוונה לפחדן שכתבת, הוויזלים לא פחדנים בשום צורה שהיא, חוץ מזה שהם בגריפינדור הם לוקחים הרבה סיכונים. זה כמו להגיד שאני פחדנית כי אני מפחדת ממשהו, זה לא שאתה לא או שכל אחד אחר לא, ככה זה הטבע. אני חוזרת שוב לטיפש, הפעם מקשרת את זה ליוונים. כל ילדי אתנה (אלת החוכמה) מפחדים מעכבישים והם חכמים ברמה על אנושית. חוץ מזה פחד זה דבר טוב, הוא שומר אותך ערני וממוקד חוץ מזה שאתה פועל הרבה יותר מהר. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב למרות הצורה המבולגנת שרשמתי את זה -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 17:36 PM
|
||||
חח את *נאלצת* להסכים איתי!! חח -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 18:46 PM
|
||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה לי מאוד קשה להודות בזה חחח... (לא באמת, למקרה ולא הבנת שזה בצחוק...) -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 23 2020, 18:49 PM
|
||||||||
(הבנתי בגלל זה רשמתי חח) -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: May 24 2020, 03:25 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הארי דוס וכל שאר המגיבים, אני מקווה ששלומכם טוב
שימו לב שהאשכול ספאם כיוון שלא נוסח על פי המדריך, האשכול ינעל ושימו לב להבא יום מקסים ננעל -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |