האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מחאת המכנסיים הקצרים || דיון
פורסם ב: May 22 2020, 08:15 AM
צטט הודעה

Dishonor on you! dishonor on your cow!

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 80952
מגדר:
משתמש מספר: 70999
חפצי המשתמש: צפה

בית הספר שלי הוא אחד מבתי הספר היחידים שאין להם קוד לבוש.
אפשר ללבוש כל דבר שרוצים לבית הספר. יש כמה הגבלות על טיולים שבהם אנחנו מחוייבים לבוא במכנסיים מעבר לברך ובנעליים בגורות, ובשיעורי ספורט בבית הספר יש לנו חולצה של בית הספר.
לעיתים אני לובשת כל דבר שאני רוצה לבית הספר, זה כולל מכנסיים קצרים, חולצות לא הכי צנועות (אבל בדרך כלל לא כי אמא שלי גם טוענת שלבית הספר לא צריך להגיע כמו שמגיעים לים, ובמובנים רבים היא צודקת.)

לדעתי אין כאן עניין של שוויון מגדרי, אין שום סיבה ליצור חיכוכים מיותרים כדוגמת "לבנים מותר מכנסיים קצרים ולנו לא", מהסיבה הפשוטה שעדיין לא יצא לרוב האוכלוסייה לראות בן מגיע לבית הספר במכנסיים מאוד מאוד קצרים. זאת פשוט האופנה.
צריך להפוך את חוקי בתי הספר לקלים יותר, כי הקיץ הישראלי הוא באמת סבל וגם הפלנטה מתחממת אז אי אפשר לקרוא למזג אוויר של לפני 40 שנה בתור מזג האוויר של היום, העולם השתנה.

לעיתים אני כן מרגישה שיש אנשים שמגזימים עם החשיפה של גופם בבית הספר, וזה לפעמים כולל אותי כשאני לא חושבת מספיק, וזה יכול להרוס לי את היום.
חוץ מזה, רגליים של אישה, ובמיוחד של ילדה או נערה לא צריכות להתפס כאובייקט מיני, כמו שריילי אמרה, ולדעתי אלה חוקים שנקבעו על ידי גברים מבוגרים בגיל העמידה, ולא על ידי אנשים שמבינים את המצב.
חוקי בית הספר שלכם נקבעו לפני הרבה זמן וצריך להתייחס לזה.
מקווה שתצליחו להבין את שלל הדעות שהבעתי כאן..

--------------------
אלה אחת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: May 22 2020, 10:43 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1000
מגדר:female
משתמש מספר: 71657

אוקי אני דתיה בהתחלה חשבתי שלא המקום שלי להגיב אבל ראיתי שהרבה דתיים ענו אז החלטתי לומר את דעתי
דבר ראשון אני רוצה להגיב ל-ה' הוא המלך
מצטערת אני חושבת שעשית פה משהו לגמרי לא נכון, נכון שחלק מהדברים שאמרת שם נכונים אבל הוצאת אותם מההקשר .אם אתה מביא ציתותים מהגמרא והתורה אז אל תחפף , אתה התעלמת מהרבה דברים בנושא, אני מכירה למשל הלכה שאומרת שגבר שאנס אישה ייהרג ולאישה לא יעשו דבר. אתה פתחת כאן דיון הלכתי שממש לא במקום אתה מציג רק חלק מההלכות וזה בכלל לא המקום לפתוח את הדיון הזה כאן כי זה מדובר על בתי ספר חילונים ורוב האנשים שקוראים את זה הם חילונים והם לא מכירים את כל ההלכות בנושא ומה שהבאת לא מכליל הכל.

דבר ראשון אני לעולם אבל לעולם לא אסכים עם האמירה שבת נאנסת כי לא לבושה צנוע זה שטות ואמירה מגעילה , ויודעים מה, מילא היה בזה צד נכון אבל עם כל הכבוד אני דתייה ואני מכירה הרבה בנות דתיות ואנחנו לבושות צנוע לחלוטין ונראה לכם שלנו לא יצא להיפגש בגברים דפוקים? אז התשובה היא שיצא לנו בהחלט! אני ראיתי כתבה עם אדם מומחה בנושא והוא אמר שאין שום הבדל בכמות הפגיעות בין נשים דתיות לחילוניות אז אני מצטערת אבל לבישה צנועה לא מונעת הכל במאה אחוז ובדור של היום היא לא מונעת בכלל. אני לובשת צנוע אלף כי אני מאמינה בתורה במאה אחוזים ומסיבה שאני מכבדת את עצמי ולא רוצה להיחשף ליד בנים. ובכלל כשבת לובשת לא צנוע הרבה מהתייחסות אליה היא בגלל המראה שלה ולא בגלל מי שהיא.

לדיון עצמו בעיני כשמדובר בבית ספר חילוני לגמרי אין כל כך מקום לחוק שכזה מצד שני אין גם מקום להפגנות זה הבית ספר שבחרתם תתמודדו עם החוקים שלו לא מתאים לכם ? תעברו בית ספר או תתאימו את עצמכם למקום שבו אתם לומדים.
ודבר שאני פשוט לא יכולה להתעלם ממנו זה המקרה על המורה והילדה , אין לי פשוט מילים להגיב זה מזעזע ופשוט מבייש!

--------------------
Efrat

"חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות
שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא.
בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה
שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה."

---------
פורסם ב: May 22 2020, 17:55 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583

זה הבית ספר שבחרתם תתמודדו עם החוקים שלו לא מתאים לכם ? תעברו בית ספר או תתאימו את עצמכם למקום שבו אתם לומדים.

כשנערה נרשמה למוסד כלשהו היא הייתה מודעת לתקנון שלו- כולל לסעיף שאוסר הגעה עם שורטס

זה לא עובד ככה. אתה לא נרשם לבית ספר לפי החוקים והכללים במקום, ובטח שלא לפי אם מותר לבוא עם מכנסיים קצרים או לא. בנוסף לכך, המקור של החוק הוא במשרד החינוך וההפגנות מופנות אליו. נכון שיש בתי ספר שלא מעירים על כך (כמו שלי), אבל בסופו של יום במידה ומשרד החינוך החמוד שלנו יבין סוף סוף מה טוב לנו הוא יוכל לחוקק חוק נגד.

לגבי הציטוטים מהגמרא -
אני מקווה שאני לא אצא נגד הדת או משהו, זו ממש לא הכוונה. אבל לא בדיוק קשור ללבוש שלי מה כתוב בגמרא או בחוקים כלשהם בתנך, אמרו את זה לפניי ואני אגיד שוב: אנחנו בבית ספר חילוני ולא דתי, לכן החוקים צריכים להיות בהתאם.

שבת נאנסת כי לא לבושה צנוע זה שטות ואמירה מגעילה

בואי אני אגיד לך מה, אני מודה שאם כבר משהו מפתה יותר זה כן בחורה שלבושה בבגדים קצרים ולא עם חולצות ארוכות וחצאיות עד הרצפה, אבל חבר'ה, בואו יש גבול. אני לא יודעת מה היצר של גברים או לא וגם לא אכפת לי, כי עובדה שיש אנשים שלא אונסים, ובדיוק כמוהם גם האחרים יכולים להתגבר. ומה זה "זו האישה שלו והוא רגיל אליה", סליחה?? אז בוא ותתחתן עם 20 בנות כדי שאף פעם לא תהיה רגיל. אני מצטערת, אבל זה פשוט נישואי זבל אם כל מה שאכפת לך זה לשכב עם האישה שלך. ככה לא עובד קשר ובטח שלא נישואים.

יגיעו בלבוש מוגזם וישימו פס על מי שיאמר להן להחליף.

כמו ששקד אמרה מקודם, אני די בטוחה שאף אחת מאיתנו לא תלבש משהו חשוף כדי שיאנסו אותה. מה זה "לבוש מוגזם"? אם מישהי תגיע במכנסיים שהם קצרים *מדי* זו אך ורק הבעיה שלה, תנו לנו ללבוש מה שאנחנו רוצות. אני לא אומרת שאין גבול, אבל בכל זאת זו לא צריכה להיות בעיה של בית הספר. אז מה אם הוא מוסד חינוכי? מה זה "קוד צניעות", מה אני נכנסת לכנסייה?

מי שקבע את אורך הלבוש בתיכון מסתבר שהוא גבר ולכן הוא יודע

סבבה אבל זו בעיה שלו, אני מצטערת. אתה בוחר לנהל בית ספר? תתמודד עם זה שגם לא אני וגם לא הרבה אחרות מוכנות לא להגיע לבית הספר בחום הזה עם קצר.

לגבי זה שלא צריך לשנות את החוק בשביל שבוע -
זה לא רק בשביל שבוע, זה פשוט שבזכות השבוע הזה הכול הוצף. ישראל זו מדינה חמה מאוד, ולכן אין שום סיבה שנענה את עצמנו ונגיע עם מכנסיים ארוכים. ויש כאלה שאומרים "זה בסך הכול כמה סנטימטרים", ממש אבל ממש לא. אם אני אלך בחום הזה עם מכנסיים ארוכים זה אפילו מסוכן. יש ילדה אצלנו שהתייבשה וזה לא כי היא לא שתתה מספיק, תאמינו לי שחום כזה גם גובר על המים. ההבדל בין מכנסיים קצרים לארוכים הוא מטורף, כי עם הרגליים הולכים והן מזיעות די הרבה, ככה שעם קצר זה מקל על החום הרבה יותר ממה שזה נראה, מנסיון.

עכשיו באופן כללי, אני באה עם מכנסיים קצרים לבית ספר לא רק מעכשיו, תמיד הגעתי ואני אמשיך להגיע ככה. יש אצלנו מורה זקנה אחת ששאלה אותי פעם אם המחנכת שלי אמרה לי שהמכנסיים קצרים מדי וזה היה פשוט מביש, לא לי, למערכת החינוך הטיפה דפוקה שלנו, בלשון המעטה. שמורה תסתכל לי על הרגליים, מה נסגר?! סבבה, אז לבנות יש מבנה גוף אחר. אוקיי ו..? בגלל שאני בת אני צריכה לגרום לעצמי להתבייש בגוף שלי? זה בדיוק מה שהחוק הזה גורם, פשוט גורם לנערות להתבייש בגוף שלהן. תבינו כבר - הרגליים לא שלי, ולא של אף אחת אחרת הן אובייקט מיני. וכל חוסר היחס שהמערכת העניקה לנו בפעם הקודמת שהנושא עלה, כל זה רק מקומם אותי ונערות אחרות. אצלי ספציפית לא מעירים, אז זה לא נוגע אליי, אבל אני אמשיך לבוא לבית ספר עם מכנסיים קצרים, לא רק בגלל המחאה אלא כי חם לי, וכי אני ממש לא צריכה להתבייש בזה שאני אישה. אז אם זה לא היה ברור עד עכשיו אני לגמרי בעד המחאה הזו, הגיע הזמן להוציא את החוק האנוכי הזה ממערכת החינוך במדינה הזו. אני מעודדת ומחזקת את כל אלו שבאות עם מכנסיים קצרים כדי למחות ומקווה שסוף סוף נצליח לשנות משהו.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: May 22 2020, 20:52 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134

הנושא של המכנסיים הקצרים באמת טעון בזמן האחרון, ואני מבינה למה. חם בחוץ ואנשים רוצים לבוא עם קצר, אבל לבנות אסור.עכשיו למה? עם כל הכבוד, ללכת עם מכנס קצר זה לא, ואני מצטטת את המחנכת שלי, "ללכת עם כל התחת בחוץ". המכנסיים הקצרים הרגילים בהן בנות הולכות הם מכנסיים שמכסים את כל מה שצריך ויותר מזה. להגיד שזה לא נכון זה ממש מטומטם, כי אם חושבים על זה, הטייץ זה המכנס הצמוד.
תנו לי להבהיר משהו, אני לא אחת שהולכת עם מכנסיים קצרים בית ספר ומחוצה לו, אבל לא משום סיבה של "אי צניעות." לי זה פשוט לא נוח ואני מסוגלת להתמודד עם החום. לעומת זאת, יש המון בנות שלא מסוגלות. הן סובלות בבית הספר במשך מחצית מהיום ככה. מכנסיים ארוכים אצל חלקנו זה סבל בקיץ וזה שרק הבנים יכולים לא ללבוש ארוך זה לא הוגן.
אז עכשיו, זה לא לגמרי נכון.לנו בבית הספר אמרו שאפשר ללבוש מכנס עד איפה שהידיים מגיעות אליהם בעמידה. וזה עדיין, אל תתפלאו, לא הוגן. במציאות שאנו חיים בה יש נורמות. והנורמה של הלבוש היא אחת מהן. לכן רוב הבנות לא ילכו עם מכנס שמגיע להם עד האצבעות בידיים בעמידה. והנה שוב, החוק המדהים והחדש והגאוני שחשבו עליו, כשל. ולמה? רק בגלל "כל התחת בחוץ". מה שלא נכון, והיה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 22 2020, 21:21 PM
צטט הודעה

Dishonor on you! dishonor on your cow!

פרטי משתמש
חרמשים: 80952
מגדר:
משתמש מספר: 70999

QUOTE (הקרציון העליון @ May 22 2020, 18:31 PM)
זה הבית ספר שבחרתם תתמודדו עם החוקים שלו לא מתאים לכם ? תעברו בית ספר או תתאימו את עצמכם למקום שבו אתם לומדים.

כשנערה נרשמה למוסד כלשהו היא הייתה מודעת לתקנון שלו- כולל לסעיף שאוסר הגעה עם שורטס

זה לא עובד ככה. אתה לא נרשם לבית ספר לפי החוקים והכללים במקום, ובטח שלא לפי אם מותר לבוא עם מכנסיים קצרים או לא. בנוסף לכך, המקור של החוק הוא במשרד החינוך וההפגנות מופנות אליו. נכון שיש בתי ספר שלא מעירים על כך (כמו שלי), אבל בסופו של יום במידה ומשרד החינוך החמוד שלנו יבין סוף סוף מה טוב לנו הוא יוכל לחוקק חוק נגד.

לגבי הציטוטים מהגמרא -
אני מקווה שאני לא אצא נגד הדת או משהו, זו ממש לא הכוונה. אבל לא בדיוק קשור ללבוש שלי מהג כתוב בגמרא או בחוקים כלשהם בתנך, אמרו את זה לפניי ואני אגיד שוב: אנחנו בבית ספר חילוני ולא דתי, לכן החוקים צריכים להיות בהתאם.

שבת נאנסת כי לא לבושה צנוע זה שטות ואמירה מגעילה

בואי אני אגיד לך מה, אני מודה שאם כבר משהו מפתה יותר זה כן בחורה שלבושה בבגדים קצרים ולא עם חולצות ארוכות וחצאיות עד הרצפה, אבל חבר'ה, בואו יש גבול. אני לא יודעת מה היצר של גברים או לא וגם לא אכפת לי, כי עובדה שיש אנשים שלא אונסים, ובדיוק כמוהם גם האחרים יכולים להתגבר. ומה זה "זו האישה שלו והוא רגיל אליה", סליחה?? אז בוא ותתחתן עם 20 בנות כדי שאף פעם לא תהיה רגיל. אני מצטערת, אבל זה פשוט נישואי זבל אם כל מה שאכפת לך זה לשכב עם האישה שלך. ככה לא עובד קשר ובטח שלא נישואים.

יגיעו בלבוש מוגזם וישימו פס על מי שיאמר להן להחליף.

כמו ששקד אמרה מקודם, אני די בטוחה שאף אחת מאיתנו לא תלבש משהו חשוף כדי שיאנסו אותה. מה זה "לבוש מוגזם"? אם מישהי תגיע במכנסיים שהם קצרים *מדי* זו אך ורק הבעיה שלה, תנו לנו ללבוש מה שאנחנו רוצות. אני לא אומרת שאין גבול, אבל בכל זאת זו לא צריכה להיות בעיה של בית הספר. אז מה אם הוא מוסד חינוכי? מה זה "קוד צניעות", מה אני נכנסת לכנסייה?

מי שקבע את אורך הלבוש בתיכון מסתבר שהוא גבר ולכן הוא יודע

סבבה אבל זו בעיה שלו, אני מצטערת. אתה בוחר לנהל בית ספר? תתמודד עם זה שגם לא אני וגם לא הרבה אחרות מוכנות להגיע לבית הספר בחום הזה עם קצר.

לגבי זה שלא צריך לשנות את החוק בשביל שבוע -
זה לא רק בשביל שבוע, זה פשוט שבזכות השבוע הזה הכול הוצף. ישראל זו מדינה חמה מאוד, ולכן אין שום סיבה שנענה את עצמנו ונגיע עם מכנסיים ארוכים. ויש כאלה שאומרים "זה בסך הכול כמה סנטימטרים", ממש אבל ממש לא. אם אני אלך בחום הזה עם מכנסיים ארוכים זה אפילו מסוכן. יש ילדה אצלנו שהתייבשה וזה לא כי היא לא שתתה מספיק, תאמינו לי שחום כזה גם גובר על המים. ההבדל בין מכנסיים קצרים לארוכים הוא מטורף, כי עם הרגליים הולכים והן מזיעות די הרבה, ככה שעם קצר זה מקל על החום הרבה יותר ממה שזה נראה, מנסיון.

עכשיו באופן כללי, אני באה עם מכנסיים קצרים לבית ספר לא רק מעכשיו, תמיד הגעתי ואני אמשיך להגיע ככה. יש אצלנו מורה זקנה אחת ששאלה אותי פעם אם המחנכת שלי אמרה לי שהמכנסיים קצרים מדי וזה היה פשוט מביש, לא לי, למערכת החינוך הטיפה דפוקה שלנו, בלשון המעטה. שמורה תסתכל לי על הרגליים, מה נסגר?! סבבה, אז לבנות יש מבנה גוף אחר. אוקיי ו..? בגלל שאני בת אני צריכה לגרום לעצמי להתבייש בגוף שלי? זה בדיוק מה שהחוק הזה גורם, פשוט גורם לנערות להתבייש בגוף שלהן. תבינו כבר - הרגליים לא שלי, ולא של אף אחת אחרת הן אובייקט מיני. וכל חוסר היחס שהמערכת העניקה לנו בפעם הקודמת שהנושא עלה, כל זה רק מקומם אותי ונערות אחרות. אצלי ספציפית לא מעירים, אז זה לא נוגע אליי, אבל אני אמשיך לבוא לבית ספר עם מכנסיים קצרים, לא רק בגלל המחאה אלא כי חם לי, וכי אני ממש לא צריכה להתבייש בזה שאני אישה. אז אם זה לא היה ברור עד עכשיו אני לגמרי בעד המחאה הזו, הגיע הזמן להוציא את החוק האנוכי הזה ממערכת החינוך במדינה הזו. אני מעודדת ומחזקת את כל אלו שבאות עם מכנסיים קצרים כדי למחות ומקווה שסוף סוף נצליח לשנות משהו.

לא יכולתי להסכים יותר על כל מילה שלך

--------------------
אלה אחת

---------
פורסם ב: May 23 2020, 00:00 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (הקונדסאית הראשונה @ May 22 2020, 22:28 PM)
הנושא של המכנסיים הקצרים באמת טעון בזמן האחרון, ואני מבינה למה. חם בחוץ ואנשים רוצים לבוא עם קצר, אבל לבנות אסור.עכשיו למה? עם כל הכבוד, ללכת עם מכנס קצר זה לא, ואני מצטטת את המחנכת שלי, "ללכת עם כל התחת בחוץ". המכנסיים הקצרים הרגילים בהן בנות הולכות הם מכנסיים שמכסים את כל מה שצריך ויותר מזה. להגיד שזה לא נכון זה ממש מטומטם, כי אם חושבים על זה, הטייץ זה המכנס הצמוד.
תנו לי להבהיר משהו, אני לא אחת שהולכת עם מכנסיים קצרים בית ספר ומחוצה לו, אבל לא משום סיבה של "אי צניעות." לי זה פשוט לא נוח ואני מסוגלת להתמודד עם החום. לעומת זאת, יש המון בנות שלא מסוגלות. הן סובלות בבית הספר במשך מחצית מהיום ככה. מכנסיים ארוכים אצל חלקנו זה סבל בקיץ וזה שרק הבנים יכולים לא ללבוש ארוך זה לא הוגן.
אז עכשיו, זה לא לגמרי נכון.לנו בבית הספר אמרו שאפשר ללבוש מכנס עד איפה שהידיים מגיעות אליהם בעמידה. וזה עדיין, אל תתפלאו, לא הוגן. במציאות שאנו חיים בה יש נורמות. והנורמה של הלבוש היא אחת מהן. לכן רוב הבנות לא ילכו עם מכנס שמגיע להם עד האצבעות בידיים בעמידה. והנה שוב, החוק המדהים והחדש והגאוני שחשבו עליו, כשל. ולמה? רק בגלל "כל התחת בחוץ". מה שלא נכון, והיה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

אם המורה שלך תאמר לך או למישהי דבר כזה באופן ספציפי, זו עבירה פלילית. על פי סעיף 3(א) לחוק למניעת הטרדה מינית, הטרדה מינית היא: "התייחסויות חוזרות המופנות לאדם, המתמקדות במיניותו, כאשר אותו אדם הראה למטריד כי אינו מעוניין בהתייחסויות האמורות", על פי הסעיף הנוסף באותו החוק, משום שאני ושאר תלמידי בית הספר קטינים אין צורך שאביע שאיני מעוניינת בהתייחסות כאמור.
אז כן, זה חוק נגד הטרדות מיניות במדינה שלנו, וכרגע אני לא רואה שמישהו כאן מכבד את זה. העונש יכול לבוא לידי ביטוי בתביעה כספית, כך שבינתיים - נראה לי שהרבה מורים חייבים כסף לתלמידות. שיהיה בהצלחה בתשלום, זה יקרה כשהצביעות תיעלם לנו מהמדינה, נתראה, ונתעשר כמובן :)

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: May 23 2020, 20:50 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 24090
משתמש מספר: 70463

זה לא בקטע של אונס
התכוונתי בקטע של הצניעות לקוד הלבוש
כי יש בנות שלמרות החוקים ישימו פס על המורים ויגיעו בלבוש לא צנוע
זה לא קשור לאונס, זה לא קשור לדת
זה קשור לכבוד האישי ולחוקים של בית הספר,ושורטס קצרים ממש וקרועים זה לא מכבד,לא צנוע ונוגד את החוקים
ולגבי שאר מה שכתבת, יש חוקים וצריך להתנהג בהתאם. לא קשור לכנסייה זה קשור לכבוד, לבוא עם לבוש חושפני זה לא מכבד ויש כאלה שלא רוצים לראות את כל הגוף של מי שזו לא תהיה. יש כזה דבר קוד לבוש,ויש חוק והוא מגיע בגלל הקטע של הצניעות, הכבוד ואולי גם קצת להגן עליכן כי כמו שכתבת בהתחלה
די בטוחה שאף אחת מאיתנו לא תלבש משהו חשוף כדי שיאנסו אותה

אז יש כאלה שלא ידעו את הגבול וכן,זה גם קצת כדי להגן עליהן.

אני מבין שחם,אני מבין שלא נעים ועדיין יש גבול וצריך לראות איפה הוא עובר ויש סיבות למה שעושים כמו להגיד לכן לבוא במכנס יותר ארוך

--------------------
ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס

הנני הדוד בולד
לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם.

---------
פורסם ב: May 23 2020, 21:02 PM
צטט הודעה

Let us find the dam snack bar

פרטי משתמש
חרמשים: 18539
מגדר:
משתמש מספר: 65396

לדעתי לבנות מגיעה הזכות ללבוש אילו מכנסיים שהן רוצות! יש בתי ספר שמרשים מכנסיים קצרים אבל רק עד היד ובלי קרעים, ולבנים מותר מה שהם רוצים.
האמת שאני אישית לא מרגישה צורך לשנות את סגנון הלבוש שלי בשביל להגיע לביה''ס אבל זה גם בגלל שאני לא לובשת מכנסיים כאלה, הכי קצר שלי זה עד הברך וזה מהסיבות הפשוטות שלדעתי זה יותר יפה (אמרה הילדה בעלת הארון השחור, ירוק זית), יותר נוח (שוב אני לובשת טי שירט וטרנינג ביום יום) ויותר נעים (מבחינת תחושה, לא נוחות כי את זה כבר ציינתי).
בנוגע למורים, אין להם זכות לבייש בנות בגלל שהן בנות וזה מה שהן אמורות.
למזלי בביה''ס שלי זה לא קורה ואף מורה לא משפיל תלמיד, למעשה הכיתה שלי (או לפחות הבנות בה) ניהלנו דיון על הנושא. ובכללי זה לא הוגן (והגיוני) שבנים יוכלו לעשות יותר מבנות.

--------------------
היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar.
❤️ ❤️
לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים.
משפפת wolfstar מושבעת.
The 70s. That's it, just the 70s.
תשלחו ה''פ.
אמממ... כן.

t’s on America’s tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow

---------
פורסם ב: May 23 2020, 21:47 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

כי יש בנות שלמרות החוקים ישימו פס על המורים ויגיעו בלבוש לא צנוע

אין שום קשר. אם יש בנות כאלה (ואין) הן היו עוברות על החוקים גם עכשיו, בנות כאלה שלא שמות על חוקים זה לא משנה להן אם אישרו מכנסיים קצרים או לא, הן פשוט... עוברות על החוקים.

הצניעות לקוד הלבוש

כבר אמרתי, ושוב אומרת. אנחנו בתי ספר חילוניים, לא דתיים, חילוניים. ולכן, החוקים צריכים לתאם את עצמם לסיטואציה. כאן הדברים עובדים אחרת. אין פה את העניין של "צניעות", כן, סבבה, יכול להיות שאם מישהי תבוא עם מכנסיים שלא מסתירים את מה שצריך זה אולי יהיה טיפה לא נעים, אבל זה פשוט לא אמור לעניין אתכם כי זה לא שאתם נועצים לה ברגליים מבטים כל היום.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: May 23 2020, 22:33 PM
צטט הודעה

Don't lose your HEAD

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 99157
משתמש מספר: 61427

אני אנסה לא להאריך, כי אני מהטלפון ואמצע הלילה וזאת הסיבה שלא אצטט גם אחרים.

אז ככה, בנוגע לשאלות עצמן -
כן, ממש כן. לכל אחת מגיעה את האפשרות לבחור אם להגיע עם נכנס קצר או לא
וסליחה עם מה שחושבים, ה"שורטים" שאנחנו, הבנות/נשים/נערות לובשות בדר"כ, הם בסדר גמור. כמובן, כל עוד הם על גבול הטעם הטוב ומכסים את כל מה שצריך, כמו ברוב המקרים(אני לא מדברת על המכרים החריגים שיש כאלו שמגיעות עם מכנסי תחת).
ומי כמונו יודעים שבמדינה חמה ברמה כזאת כמו ישראל, זה פשוט לא נורמלי להסתובב עם מכנסיים ארוכים בימים כאלו ובפרט, בקיץ. נכון, בתי הספר הם מקום ציבורי בעל חוקים שצריך לכבד אותם, אבל דיחלק, גפ בית הספר צריך לסדר את החוקים שלו. זה לא ריאלי, נורמלי ובכלל שפוי שנבוא ככה לשמונה שעות, בשעות של שיא החום ונתבשל.
ובנינו, למצוא מכנזיים קצת מעל הברך קודם כל, לדעתי זה לא יפה, זה לא הסטייל עכשיו ואין מה לעשוץ כי הכל סובב סביב החברה וסביב ה"סטייל" , כמו שבנים לא יבואו עם מכנסי שורט(שאגב, אני מכירה לא מעט שבאים עם מכנסים באורך של מכנסי הג'ינס הקצרים של הנערות, שלנו, ולא ראיתי בחיים שהעירו להם)

המחאה מוצדקת? כן. כי זה ליטרלי פרימיטיבי, אנחנו חיים בעולם מודרני, שלכל אחת ואחד יש מקום להביע את איך שהוא רוצה להתלבש, ואשכרה שוב, בחום הלא נורמלי הזה זה פשוט לא ריאלי ללכת עם טייץ (שאגב פי כמה וכמה יותר צמוד) או ג'ינס ארוך, כי טרנינגים לא באים בחשבון בשום מצב.
והמחאה הקטנה הזאת שהייתה לא עשתה כלום לאף אחד. היא עוררה את מה שהיה צריך להיות כבר לפני הרבה שנים

כמו ששקד אמרה - "מותר לבוא עם מכנסיים עד הברך גם לבנים וגם לבנות, אין פה שום אפליה"
וזה נכון, אבל בפועל... לבנות מעירים ויותר קפדניים על האורך ועל איך שזה נראה בזמן שלבנים זה פחות קפדני.
ובכל החלק הזה של מה ששקד כתבה, פשוט מילה במילה.
ואכן, לצערי, יש פה אפליה ניקרת בעניין.
משהו שבמאה 21 כבר אמור להירגע

לא יודעת אם זאת השפלה או לא, אבל בתחילת השנה שבספטמבר זה חודש חם ונוראי מבחינת מזג האוויר, בעיקר ובעיקר בגלל שאני גרהעל עיר שהיא אשכרה על הים ויש אובר לחות יתר בנוסף לחום, לגיטימי להגיע עם מכנס קצר, הגעתי אני ועוד חברה עם מכנס קצר, שלמען הסר ספק דאגנו שלא יהיה קצר (למרות שיש לי יותר קצרים ממנו, וזה מהסיבה דאני מכבדת את חוקי בית הספר) ברמה שיראו מקומות שלא צריך ואפילו טיפה יותר, והעירו לי. ולא סתם, אשכרה המורה שלי , שהוא גבר, שממה שהבנתי מהרכזת אסור לו לומר לנו, הבנות על המכנסיים הקצרים או הלבוש, גם המנהל(שבמזל עשה את זה ביותר נחמדות מהמורה שלי שפנה בצורה קצת יותר בוטה) ובסוף כן, שלחו אותי אשכרה הביתה בגלל זה.
וזה ממש לא עצר אותי לחזור ולבוא עם מכנסיים קצרים בשבוע האחרון. אבל כן, עדיין הגעתי עם מכנסיים באורך מכבד, לא כמו החברות שלי לדוגמה, אבל דחילק, כמה אפשר.

עכשיו יש כמה דברים שרציתי להגיב עליהם אבל ריילי ושקד כבר אמרה את כל מה שרציתי להגיב עליהם ❤

ליאו, בנוגע ל"זה גם בשביל להגן עליכן" ולשיחה עצמה בעניין -
בנינו, לא משנה מה בחורה(נכון גם לגברים), הראש המעוות של מי שחושב אי פעם לאנוס ולכפות את עצמו על מישהו, בגד קצת יותר ארוך לא יעצור אותו. תאמינו לי.
אישה/נערה ואו ילדה שלבושות ארוך לא יעצרו בן אדם כלשהו שרוצה לעשות דברים מזעזע שכזה. בין אם הן לובשות ארוך או קצר, מחשבה ומעשה מעוות ומזעזע שכזה, יבואו עם ובלי בגדים, קצרים או ארוכים ולא משנה כמה חתיכות בד יהיו על אותו קורבן.

לקח תי זמן להגיב פה כי לא היה לי זמן/:
אני מקווה שלא חזרתי על עצמי יותר מדי כמו מה שקורה בדר"כ, וזה לא יצא אובר תקיף חח

--------------------

אורטל
- דברים בשפע לשעבר - ביוש -

User Posted Image
לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך

---------
פורסם ב: May 23 2020, 22:45 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 24090
משתמש מספר: 70463

ליאו, בנוגע ל"זה גם בשביל להגן עליכן" ולשיחה עצמה בעניין -
בנינו, לא משנה מה בחורה(נכון גם לגברים), הראש המעוות של מי שחושב אי פעם לאנוס ולכפות את עצמו על מישהו, בגד קצת יותר ארוך לא יעצור אותו. תאמינו לי.
אישה/נערה ואו ילדה שלבושות ארוך לא יעצרו בן אדם כלשהו שרוצה לעשות דברים מזעזע שכזה. בין אם הן לובשות ארוך או קצר, מחשבה ומעשה מעוות ומזעזע שכזה, יבואו עם ובלי בגדים, קצרים או ארוכים ולא משנה כמה חתיכות בד יהיו על אותו קורבן.

צודקת
אם פסיכופת רוצה לאנוס, הוא יעשה את זה(לצערנו).
הבעייה הקטנה שלי עם הציטוט זה שטיפה הוצאת אותו מהקשרו.
במקור,הוא הגיב למשהו שריילי כתבה שאני הבנתי ממנו כאילו היא אומרת שזה שבנות באות בלבוש מינימלי גורם לאונס.
אני אכן חושב(כמו שכתבתי בהתחלה) שזה לא נכון, ושמי שחושב ככה הוא טיפש (תרבות האונס המזעזעת,כמו ששקד כתבה),אבל הגבתי לדעה של ריילי בעניין ההוא.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ושעכשיו זה יותר מובן.

--------------------
ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס

הנני הדוד בולד
לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם.

---------
פורסם ב: May 24 2020, 16:52 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תקשיבי באופן כולל אני חושבת כמוך אני רק אומרת שהפגנות זה ממש לא שיטה .

ועל-
, בנוגע ל"זה גם בשביל להגן עליכן" ולשיחה עצמה בעניין -

אני לא יכולה להציג את זה מדויק יותר

--------------------
Efrat

---------
פורסם ב: May 24 2020, 17:54 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960689
משתמש מספר: 52249

אז אם הפגנות זו לא שיטה, מה כן שיטה? בשיא הכנות. אם יש דרך אחרת לגרום למורים להתעשת על עצמם אני הייתי יותר משמחה לתמוך בה, אבל פשוט אין. לפנות להנהלת בית הספר במילים יפות לא יעזור, דברים מהסוג הזה אף פעם לא עוזרים (ואני מניחה שאצל רובכם הגדול קבוצות תלמידים כבר התארגנו לדבר עם ההנהלה בנוגע לדברים לאורך השנים וזה לא עבד, זה קורה המון). אם הם לא מקשיבים כשמנסים לדבר, כנראה שמחאה היא הפתרון היחיד, עם כמה שהוא לא מושלם.

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 24 2020, 19:43 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Darth Hader @ May 24 2020, 19:30 PM)
אז אם הפגנות זו לא שיטה, מה כן שיטה? בשיא הכנות. אם יש דרך אחרת לגרום למורים להתעשת על עצמם אני הייתי יותר משמחה לתמוך בה, אבל פשוט אין. לפנות להנהלת בית הספר במילים יפות לא יעזור, דברים מהסוג הזה אף פעם לא עוזרים (ואני מניחה שאצל רובכם הגדול קבוצות תלמידים כבר התארגנו לדבר עם ההנהלה בנוגע לדברים לאורך השנים וזה לא עבד, זה קורה המון). אם הם לא מקשיבים כשמנסים לדבר, כנראה שמחאה היא הפתרון היחיד, עם כמה שהוא לא מושלם.

בדיוק.
כשמוחאים, סוף סוף אולי יבינו כבר שצריך לשנות.
כשפונים בנחמדות ובקטנה, אף אחד לא מקשיב. זה לא מעניין אותם.
הגיע הזמן להשמיע את הקול שלנו בנושא, ולעורר את זה כמו שצריך.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: May 25 2020, 14:21 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

QUOTE (Darth Hader @ May 24 2020, 18:30 PM)

טוב, כנרא זה ממש תלוי בית ספר .
אני זוכרת כמה פעמים ששלחנו נציגות לדבר עם המנהלת ובהחלט הקשיבו לנו בכבוד .נכון לא תמיד הסכימו איתנו,אבל תמיד הייתה גישה של לנסות למצוא פשרה.
בכל מקרה, גם אם הבית ספר לא נחמד ולא מקשיב לתלמידות, אני מאמינה שהוא אולי יקשיב להורים.. אפשר לבקש מוועד ההורים לעלות את הבעיה... אפשר גם לעשות עצומה או כל דבר אחר .פשוט לדעתי שבאים בקטע כזה של הפגנות פשוט כבר אף אחד לא בעניין של לשמוע את הצד השני ...

--------------------
Efrat

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025