![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 22:22 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האבולוציה הכפרנית לא רק מעלה תהיות, אלא גם בלתי אפשרית, ואם היא בלתי אפשרית, קיומו של אלוקים מדעי! (אלא אם כן תביא תאוריה חדשה דנדשה (ואז עד שנפרוך גם אותה))
לא יודע איך לא שמתי לב עד עכשיו שאמרת את זה. אני לא יודע בקשר לעצם הזנב. עוד לא בררתי על זה. וכך גם אצבעות עטלף ועצמות רגל של נחש (אם כי הנחש המופיע בתורה היה עם רגליים, ולאחר הסיפור עם עץ הדעת, הוא נענש, ורגליו נחתכו.) אבל לתוספתן נמצאה מטרה: הוא מספק מקלט לחיידקים טובים בזמן דלקת, וכך נותרים לנו חיידקי עיכול למרות שהגוף משמיד כל חיידק במעיים. נ.ב. לדעתי באמת הגיע הזמן לעשות סיכום קטן, כי אנחנו מתפזרים וזה באמת נהיה שיח חרשים ("אתה הולך לסופר?" "לא אני הולך לסופר" "אה... חשבתי שאתה הולך לסופר.":)) אז אני אסכם, ואם אני טועה תתקנו אותי: כולנו (כל מי שהגיב עד עכשיו (בכל אופן מי שהביע את דעתו קצת בהרחבה)) מסכימים שהייתה התפתחות, אבל שאלוקים יצר אותה. פומיקי. טוען שזו גם דעתו של דארווין. אנימאגוס של דרקון ואני: חולקים עליו. פומיקי: טוען שנמצאו דוגמאות לצורות ביניים, אך לא דברים שמוכיחים מוטציה בין מינית. אני ואנימאגוס: חולקים עליו וטוענים שלא נמצאו דוגמאות. אנימאגוס ואני: טוענים שקיומו של אלוקים מוכח גם מדעית ושכלית, ולא רק עניין של אמונה. פומיקי:חולק עלינו. בקשר לאחרים, לא הצלחתי להסיק מדבריכם צדדים מסויימים. אם יש לכם, אתם יכולים להוסיף. ואם שכחתי נקודה, לא הבנתי אתכם נכון או שאתם חולקים עלי במשהו, תגידו. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 03:32 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
אני עדיין לא החלטתי אם אני מאמין באבולציה או לא, אבל גם אם כן, זה נעשה בהכרח ע"י האצה מהבורא.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 12:35 PM
|
||
לא בהכרח. זה יכול היה להיעשות בניחותא, על טווח זמן גדול. וגם בטווח זמן קטן, אבל נברא זקן.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 12:57 PM
|
![]() סקיב ![]() |
נברא זקן פי' הואץ, כיוון שהזקנה היא נושא של זמן. (בהתעלמות מהעובדה שהבורא הוא כל יכול.)
וזה לא יכול להעשות בניחותא, כי העולם נברא בששה ימים. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 13:13 PM
|
||
*אל תתעלם מזה שהוא כל יכול. וגם שנברא זקן הכוונה שאם תבדוק תגלה שהוא זקן. וזה לא חייב להיות האצה. הרי איך אתה רואה שהוא זקן? עפ"י הרכב הקרקע נכון? אז הוא נברא עם קרקע בהרכב זקן.
*זה לא חייב להיות מואץ. זה קרה בבום. (כשאני אומר מואץ אני מתכוון שבכמה ימים קרה מהלך של הרבה זמן (אני אסביר ע"י הארי פוטר: קסם שהופך את האוויר ל...כיסא. זה לא תהליך של יצירת כיסא שהואץ לשנייה. זה זבנג וגמרנו.) אם ההגדרה שלך שונה, תגיד) סליחה. אחרי שפרסמתי הבנתי מה אמרת (אבל אני לא אמחק) אתה לא הבנת אותי. אמרתי שנברא בניחותא, על טווח זמן גדול. ("כי אלף שנים בעיניך כיום אתמול") הודעה זו נערכה ע"י ריקטו סמפרה ב Jun 10 2020, 00:17 AM -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 14:54 PM
|
![]() סקיב ![]() |
יצרת כסא מאוויר, לפי פאנפיק שכתבתי פעם ולא אשרו אותו, היא שינוי הרכב המולקולות של האוויר.
ובתנ"ך שיש לי בארון בחדר כתוב, שהעולם נברא בששה ימים. בום. פירושו לא אבולוציה. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 15:09 PM
|
||||
*ואם כן? זה לא תהליך של יצירת כיסא, זה הופעה של הכיסא, שאחרי שהופיע, מתברר למפרע שהאטומים השתנו שהרי האטומים שלו הם לא אוויר. *"כי אלף שנים בעיניך כיום אתמול" אמרתי את זה כבר כמה פעמים. לא הכוונה ליום שלנו. *לא נכון, הייתה התפתחות, אבל בבום. אני אצטט את עצמי לפני כמה תגובות:
זה היה ככה: ביום חמישי: בום נבראו דגים, שניה אח"כ מתוך הדג ב"בום" יצא עוף וכו' -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 15:11 PM
|
![]() סקיב ![]() |
יכול להיות, אבל הבום היה שלב אחרי שלב.
לגבי הכסא זה אותו דבר. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 15:15 PM
|
||
זהו שלא.
בבריאה, אלוקים כל יכול, וזה שנראה לא הגיוני ה"בום" הזה זה כי הדמיון שלנו כבול לטבע, אבל בזמן הבריאה עוד לא היה טבע. והכיסא, גם לא. זה כישוף. זה קורה בצורה אחרת ממה שאנחנו מבינים, זה פנטזיה, אין הסבר. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 15:30 PM
|
![]() סקיב ![]() |
יש הסבר, לאיך זה קורה לא למה, אתה מבין איך בדיבור משתנה הרכב האטומים???
ואין לי בעיה שיהיה "בבום", אבל זה אומר לא אבולוציה. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 15:48 PM
|
||
*זו סקאלה שונה משלנו. אתה מדבר על פיזיקה וזה על משהו אחר. אתה יודע מה, עזוב. האטומים משתנים וכו', אבל זה עדיין לא תהליך היצירה שלו בהאצה, תהליך היצירה זה שחתיכות עץ מתחברות. זה סוג יצירה שונה, שלא מואץ, כי זה מה שהוא, תהליך "בומי"
*והיהדות אומרת לא אבולוציה עוד לפני, בזה שקיים בכלל בורא. אבל היא כן מסכימה עם זה שהייתה מוטציה-אבל לא מחייב שקרתה בדיוק כמו שהאבולוציה טוענת. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 16:21 PM
|
![]() סקיב ![]() |
אני לא דיברתי על זה.
אבל בקשר לזה אתה צודק. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 19:17 PM
|
||
על מה לא דיברת? במה אני צודק?
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 19:54 PM
|
![]() סקיב ![]() |
על החלק השני של היצירה.
ובזה אתה צודק. -------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 21:16 PM
|
||
נו... אז אין האצה!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |