![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אך קולו הופרע בשל הרעשת הקונגו המנגח בשיניו בעוצמה.
"עכשיו אני מבין למה אומרים שחטיפים עושים עושים חורים בשיניים!" -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:33 AM
|
||
שאג המת בקול "אתה לא מקשיב לי, אלברט"
-------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:35 AM
|
||
"למה שאני אקשיב למי שקורא לי בשמי, ואני לא זוכר את שמי?"
"אז איך חשבת שקוראים לך?" ---------- אני אישית חושב שמתאים לו "נמו". אבל זאת החלטה של המגיב הבא. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:38 AM
|
||
"דורי או נמו, לא זוכר"
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:51 AM
|
||
אבל המת לא שמע. כי הוא סתם את אוזניו.
מה לעשות. אחרי שמתים, שוכחים איזה איבר אחראי על הריח. והריח של הביסלי היה פשוט... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:52 AM
|
||
אבל פתאום נזכר המת שבקושי יש לו חוש ריח
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:55 AM
|
||
ולכן הבין עד כמה הריח חזק! כי אפילו הוא מריח אותו קילומטר!
"ארורים אתם אסם!" "אבל זה בכלל לא אסם!" אך המת לא שמע. כי... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:56 AM
|
||
אוזניו היו סתומות כמובן
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:56 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מטוס סילון ענקי נחג פתאום בתקירה ופוצץ אותה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 01:58 AM
|
||
וכל החדר מתים קרס
---------------- אווו סוף סוף הגיעה בוצדמית לעשות פה עןד קצת מצחיק בסוף נוציא ספר! -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 02:09 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל המתים צווחו באימה כשההריסות נפלו עליהם.
--------------------------- תודה! אהמ... אתה יכול לקרא לי חנה אם בא לך... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 02:23 AM
|
||
אבל מייד הגיע מסוקי ח"מ (חילוץ מתים)
לעזור להם, ------------------------------ אוקי, שם הספר-: איך וולדי & דמבי קשורים לאלברט/נמו/דורי/בסלי, ועוד 1,000 עובדות לא קשורות. סופרים: הרבה, הרבה, האחרונים, יהודה, חנה, ריקטו. ביקורות: לאחר קריאת הביקורות החליטו הסופרים להשאיר אותם חסויות מחיר: לאחר בדיקת הצע וביקוש החליטו המוכרים להשאיר גם את זה חסוי. עלילה: לא נעשה ספוילרים! -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 02:31 AM
|
||
אבל אז, שמחלצי המתים ראו את חבילת הביסלי הכמעט ריקה, הם...
---------- קהל קוראים: כל הגילאים, שמעל 155 (לא לוקחים סיכונים) או, מי שרוצה למות עכשיו. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 02:33 AM
|
||
תפסו ת'גז של החיים
----------------------- כן צריך קודם טופס וויתור -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 02:36 AM
|
||
כדי לטרוף את מה שנשאר
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |