![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא חייב נקמה. ועכשיו. על 12 שנים של סבל. אך קודם עליו לתכנן את צעדיו בזהירות -אחרת- הכל יהיה לשווא, ונקמתו המתוקה לא תגיע.
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:17 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא חשב וחשב, עד שלפתע רעיון מבריק אך מסוכן צץ במוחו.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:17 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא החליט לשנות את צורתו, ולברוח.
כמה טוב להיות חופשי! אמר בלק -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:18 PM
|
||
לופין ופיטר יודעים שאני אנימאגוס, ואולי לופין יספר לדמבלדור, הרי הוא הילד הטוב...
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:23 PM
|
||
אבל יכול להיות שדמבלדור יסגיר אותי...
מה אני חושב לעצמי?!?!!! הרי זה ברור שדמבלדור שונא את הדרכים של משרד הקסמים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:33 PM
|
||
אבל הוא ושאר עולם הקוסמים בטוחים שאני פושע...
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:34 PM
|
||
די!
דמבלדור לא יעשה לי את זה. די כבר אם המחשבות הרעות האלו. נמאס לי מהן -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:37 PM
|
||
בלק קם בחלטיות. הוא יעשה את זה מחר. מחר, באחת עשרה בערב, מבצע הבריחה מתחיל.
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:39 PM
|
||
*עברנו למקום אחר כעט*
מיצ'ל קנה שרביט, כדי להוכיח למשפחתו שהוא יכול לעשות קסמים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:41 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא הסתכל על משפחתו בהפגנתיות, והניף את שרביטו.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 18:42 PM
|
||
הוא לא ציפה לזה...
מינרווה התחילה להתעופף. והפילה מנורה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 19:35 PM
|
||
המנורה נפלה והתרסקה על יד רגליו.
הוא נדהם. הוא פער את עיניו ופיו נשאר פתוח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 19:36 PM
|
||
מינרווה השתמשה בכמה קללות יחסית נוראיות, והוא ברח
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 20:07 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא רץ תוך כדי צחוק מטורף שהרתיע את כל מי שראה אותו.
ואז הוא הגיע למקום מוזר... -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 20:13 PM
|
||
הוא הסתכל באימה על המחזה שנגלה לעיניו.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |