![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 13:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי, כל מי שקשה לו עם המסיכה, שלפחות יהיה לו מגן!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2020, 13:54 PM
|
||
אם אתה לא מצליח לנשום עם המסכה, אז זה: "להיחנק, או להרוג בחנק." ;) אחרי הכל המסכה מיועדת בשביל להגן על הסביבה, לא עליך.
ואני מסכים עם machar שמי שנחנק, שישים מסכת פלסטיק. ולא, אי אפשר לומר לאדם מבוגר לא לצאת מהבית. יש אנשים מבוגרים שאין מי שיעשה להם קניות וכו'. ובכלל, מה זה קשור? זה כמו נהג שדוהר בכביש ואומר: "אם מישהו קופץ לכביש, בעייתו!" נכון, נגיד שהוא לא בסדר. אבל אתה רוצח! ובשביל מה? בשביל נוחות. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2020, 15:42 PM
|
||
עיר מקלט. למה תריך אותו בימינו? לאנשים שנדבקים בקורונה.
אבל אם מישהו לא שם מסכות, הוא הורג במזיד. כי לא אכפת לא מהאנשים שמסביבו, אלא רק מנוחותו. -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 19:58 PM
|
||
נונו. אם כבר נכנסים לגדרים ההגדרתיים... אז רוצח במזיד זה לא. זה ספק גרמי. ובמקרה כזה פטור מדיני אדם וחייב בדיני שמים. שזה אומר שאף אחד לא יכול לעשות לו כלום בעולם הזה (אני מדבר על מקרה שיש סנהדרין, שאז העונש לרוצח הוא סייף.) אבל בשמים הוא יקבל את מרב העונש המגיע לרוצח.
ברור שהוא יישא על מצפונו ונפשו רצח, אבל אי אפשר לחייב אותו ע"כ. (גרמא זה שמה שקרה, קרה לא כתוצאה ישירה ממני, אבל כן קשור אלי בעקיפין, וגרמי זה גם לא דבר שמגיע כתוצאה ישירה ממני, אבל שהיה ברור שזה יקרה. ובדיני נזיקין, גרמא, פטור וגרמי, מחלוקת.) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 14:24 PM
|
||||
הכל בראש. אבא שלי אסתמטי ואיכשהו הוא הצליח להיות 10 שעות רצוף עם מסיכה של KN95, שהרבה יותר קשה לנשום איתם. -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 14:40 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שהחלטת איך זה מרגיש מבחינתי ללכת עם מסכה אני אומרת לך שכאב לי אז כאב לי, אל תתחילי להגיד לי שזה בראש שלי אבא שלך זה אבא שלך ואני זו אני, אנחנו אנשים שונים ובמצבים שונים והאסתמה שלי היא לא בדיוק האסתמה הקלאסית שאת מכירה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 28 2020, 15:36 PM
|
||
![]() מוגל |
לדעתי חובה לשים מסכות בציבור, מי שלא שם מסכה הוא לא רק מסכן את עצמו אלא גם את הסובבים אותו.
אצלי בכיתה יש ילד שקשה לו לנשום ככה אז הוא הולך מוקדם, בשביל לא לסכן אותנו. אבל יש ילדים אצלנו שלא רוצים לשים מסכה, אני ביקשתי לעבור מקום בגלל שהילד שישב לידי לא רצה לשים מסכה. -------------------- פ
ר ש ת י אבקש שלא תשלחו לי הודעות למייל, עם מישהו חשב לעשות את זה. הייתי כאן ♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2020, 22:50 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אגיב כרגע על הכל הכל, אבל אישית אני חושבת שהמסיכות חשובות, ועם זאת רוצה להביא ציטוט מהאתר של כללית:
"אם השימוש במסכה גורם לכם לקושי בנשימה, בפרט אם אתם חולים במחלות לב או במחלות ריאה, הפסיקו להשתמש בה מחשש להחמרה במחלה והתייעצו עם הרופא המטפל." זאת אומרת, שאנשים שיש להם קושי בנשימה עם המסיכה מסיבה בריאותית כלשהי (מניחה שזה כולל גם אסתמה), צריכים להתייעץ עם רופא ואולי להפסיק לשים את המסיכה. אני חושבת שגם הרבה פעמים בדיוק האנשים האלו הם אנשים בקבוצות סיכון, אבל לא יכולים לשים מסיכה בגלל שהיא פוגעת להם בנשימה. לכן, חשוב לדעתי מאוד שכל מי שאין לו בעיה בריאותית כזו כן ישים מסיכה, דווקא בשביל שהאנשים האלו יוכלו להיות בלי מסיכה בבטחה ובלי סכנה גדולה להידבק. כי אני בטוחה שזה שלמישהו קשה מאוד לנשום עם מסיכה, לא אומר שבא לו להידבק בקורונה או להדביק אחרים - אבל מה עשינו בזה אם בן אדם פוגע בנשימה שלו כדי לא להידבק בקורונה. בסופו של דבר זה עלול לפגוע בבריאות שלו גם. ברור שאם בן אדם יודע שהוא חולה או שהוא צריך להיות בבידוד אז שלא יצא, אבל כשבן אדם שומר על עצמו ורק לא מסוגל לנשום עם מסיכה כמו שצריך - אז עדיף שכולם סביבו יהיו עם מסיכה ורק הוא לא כדי שהסיכוי שהוא ידבק וידביק מישהו יהיה נמוך, ומצד שני הבריאות שלו לא תפגע בגלל המסיכה עצמה. בקיצור, בתור מישהי שדווקא יכולה להיות שעות עם מסיכה, אני חושבת שחשוב מאוד שמי שאין לו סיבה בריאותית מיוחדת כן ישים מסיכה - בין היתר כדי שנוכל כחברה לחסוך את זה ממי שזה באמת בעייתי לו. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2020, 23:56 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון מעניין! תמיד סקרן אותי לדעת מה ההסבר לכך שאנשים ברחוב לא תמיד הולכים עם מסיכות, וקיבלתי כאן כמה תשובות שהרגיעו אותי שלא הכל נובע מזלזול. אז תודה.
אני אקדים ואומר שבמשפחה הגרעינית שלי יש קבוצת סיכון גבוהה (מאוד), עד כדי סכנת חיים ממשית, חס ושלום. מתחילת תקופת הקורונה אנחנו סגורים בבית, ולא יוצאים ומסתובבים על מנת לשמור על הבריאות של כולנו, ולא להדביק את מי שמבחינתו זה עניין של חיים ומוות. ההיסגרות הזו לא פשוטה. היא קשה, ומאתגרת, וכשיש בבית ילדים קטנים שכבר מטפסים על הקירות מרוב שיעמום - זה אפילו יותר קשה. תדמיינו רגע שהייתם צריכים להישאר רק בבית ממש בלי לצאת ארבעה חודשים - זה מטורף! לא לקניות, לא מוסדות חינוך, לא מפגשים חברתיים, וכו'. הפעמים היחידות שבהן אנחנו יוצאים מהבית , זה רק כשממש ממש חייבים. תאמינו לי. אנחנו לא נהנים לצאת ולפחד כל רגע מהדבקה מסכנת חיים, ולכן אנחנו עושים את זה רק כשממש אין ברירה. וכאן מגיע העניין עם המסיכות... כשאני רואה אנשים מסתובבים בלי מסיכה, או שהיא לא מונחת בצורה נכונה, זה יכול להטריף אותי. איך אתם לא חושבים עלינו, על מי שמבחינתו החוסר הזה במסיכה יכול להיות מה שחס ושלום ישלח אותו אל העולם הבא? זה ברור שזה לא נוח, ומציק מאוד, וארץ ישראל היא ארץ חמה, ובכל זאת. איך אפשר להשוות נוחות מול חיים? אני לא מדברת על מי שמבחינתו המסיכה היא סכנה (בגלל אסטמה, או דברים אחרים, ויש פתרונות לזה. גם אני אסטמתית והמסיכה גורמת לי לקוצר נשימה,) אלא על אנשים שמזלזלים, שלא מבינים שהם יכולים להיות נשאים של הקורונה בלי להרגיש, שחושבים על הנוחות של עצמם כערך עליון, וזורקים את החיים של האחר לכל הרוחות. אז כן. בעיניי המסיכה היא קריטית, והיא מצילת חיים, והיא חובה. תעשו הכל כדי לשמור על מי שזקוק לזה. -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 10:17 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נחנקת עם מסכה אבל אין בררה.
אתם רוצים שכל הסיפור הזה יגמר? תשימו מסכה!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 16:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי, מסיכות הן מיותרות כשיושבים שני אנשים בשולחן של מטר בקושי. וזה הגודל של שולחן בכיתות.
עכשיו, אני לא מסוגלת לנשום עם מסיכה. זה חונק, זה מעיק, וזה נדבק אלי. ואני בן אדם שבאמת-באמת חם לו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2020, 12:36 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי זה פשע לא לשים מסיכה.
כן, זה לפעמים מעיק, ולפעמים חם בגלל זה, אבל למה אתם מחכים? אתם מחכים עד שתידבקו חס וחלילה בקורונה? אולי אז תלמדו לשים מביכה? באמת. זה חשוב. יש אנשים שבאמת יכולים למות מזה. תחשבו על זה. הייתם רוצים שסבא שלכם חס וחלילה ימות מקורונה? בגלל שמישהו שהיה לידו לא שם מסכה? תחשבו עליהם. ואל תגידו שישארו בבית מי שדואג כי יש דברים שבישבילם חייב לצאת מהבית. אז... אנשים! תעשו לי טובה, ותשימו מסכה! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 17:13 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבינה שחם, אני אישית עושה מבחנים בחום של אוגוסט עם מזגן משנת 2000 במקרה הטוב, ועם חלון פתוח ועדיין עם מסכה (ועם משקפיים). לצערינו יש קורונה, זה המצב ולבוא ולהגיד שמסכות זה לא יעיל זאת טעות כי כבר הוכיחו שזה מונע הדבקה. נכון, זה שמשרד החינוך דחף 40 ילד בכיתה וציפה שהמסכות ימנעו הדבקה היה טעות ועובדה שבשנה הבאה זה לא יקרה ויהיה מותר עד 18 תלמידים בכיתה, שזה כמעט חצי פלוס מורה. אבל לבוא ולהגיד שצריך להוריד מסכות בגלל שחם זה קצת קיצוני, לא? גם לרופא מנתח חם, הוא לא אומר לכם "טוב חם לי עכשיו אז אני אנתח אתכם בלי מסכה", נכון? אם אנשים היו בוחרים לשים מסכה ולא להתעלם מההנחיות ולהגיד "אין קורונה" אולי לא היינו במצב הזה.
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |