![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:26 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן אבל לא הרבה מגיעים ויש חשד לקורונה והכול. אני שוקלת לא להגיע חלק מהפעמים כי בגדול חותר לא לבוא כי זה די מסוכן. כדאי לי? -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:27 PM
|
||||||||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה קשור?, ושכחת שאלה, למיטב ידיעתי זה לא היה שאלה, לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:27 PM
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לידיעתך ערכתי איזה עמוד אנחנו עכשיו? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:28 PM
|
||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת... אני באה בטוח כי זאת תהיה השנה האחרונה של הכיתה שלנו ביחד (ויש הרבה צילומים לעשות וטקסים וזה...) אבל אני לא יודעת... את רוצה? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:28 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע? נראה לי שכתוב שאנחנו 43, שמישהו יבדוק, מישהו בודק?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:30 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
תלוי ביום. אולי לפעמים כן ולפעמים לא, כשיש מקצועות שאשכרה לומדים בהם אני אבוא. באיזו כיתה את? -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:31 PM
|
||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ו'... אני קטנה נורא נכון? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:33 PM
|
||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא כזה חח. למה זה זה רע? -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:34 PM
|
||
לא אמרתי שזה רע... להפך זה טוב כל המסיבות, צילומים וזה, לא?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 16:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
של סוף שנה?
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 17:00 PM
|
||
כן... אוף, אני מיואשת, נכון שזה לא חשוב לכם למה?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 17:59 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לי ממש חשוב, מה קרה?!
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2020, 20:52 PM
|
||
סתם, אני מנסה לברר על הבית ספר שלי שנה הבאה... ואין שם מידע! כלום! אפילו לא קצת! מישהו יודע משהו על עירוני א' במודיעין?
|
|
פורסם ב: Jun 6 2020, 11:57 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא ממש, אני לא גרה במודיעין... מה האופציות שלך בכלל?
|
|
פורסם ב: Jun 6 2020, 14:17 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אור את יכולה לבוא לנו"ד בבקשה?
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |