![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 12:35 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלא ממש... אני פשוט משוייכת לשם ו... טוב אני לא יודעת מה אני אלמד שם... מה כדאי לי? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 12:36 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה?
בחטיבת ראות? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 13:52 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, בעירוני א'. איפה זה חטיבת ראות?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 13:57 PM
|
||
אממ
אין לי מושג. ידעת שיש שם מגמת מוזיקה? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:00 PM
|
||
כן, אבל לא נראה לי יש מגמת רוק... איזה מוזיקה יש שם לדעתך?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:01 PM
|
||
אמ
יש שם נגינה בהכל. אמא שלי הייתה שם וניגנה בפסנתר. נראה לי שכדאי שתחפשי בגוגל. אגב- מה שלומך? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:06 PM
|
||
חיפשתי... טוב, נראה לי אני אלך לדבר עם ההורים שלי, לא ממש בא לי בית ספר לאומנויות... בא לי מגמה יותר ספורטיבית אבל לא מחול (כי אני לא ממש יודעת) ולא כדורסל (כי אני לא ממש אוהבת).
חוץ מזה אני בסדר, מה איתך? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:08 PM
|
||
אני בבאסה.
היום הלהקה שלנו נפתחת ואני חולה אז אני לא יכולה לבוא לא החלפת שיר בחתימה שלך מה יהיה השיר הבא? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:09 PM
|
||
בדיוק זה מה שבאתי לעשות...
כנראה השיר שאני שומעת עכשיו... רוצה לדעת מה הוא? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:10 PM
|
||
כן.
רוונה ראיתי שנכנסת. מה שלומך? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:11 PM
|
||
DIE DIE DIE MY DARLING
טוב... במחשבה שנייה לא שיר כזה טוב לחתימה... אולי... אמממ... יש לך רעיון? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:11 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני די בסדר; מקודם הייתי דיכאונית אבל עכשיו אני מרגישה טוב יותר.
מה איתך? -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:12 PM
|
||
מה אם השיר-
https://youtu.be/LACbVhgtx9I? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:13 PM
|
||||
איך קוראים לו? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2020, 14:15 PM
|
||||||
The muffin song זה שיר טוב? -------------------- עומר
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |