![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 22:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאז שירחוני+ הלכה, לא זזים פה הרבה, הא?
-------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 22:27 PM
|
||
יש לך מושג לאן היא הלכה?
-------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 22:54 PM
|
||
כן,
היא תחזור כנראה ביום שישי-ראשון לא הבנתי בדיוק מתי למה את שואלת? -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 01:33 AM
|
||
למה לא?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:15 AM
|
||
אתם שמחים שאני מגחח?
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:22 AM
|
||
הרי גם אם התשובה תהיה שלילית לא נגיד לך, אז למה אתה שואל?
(זה הולך- גם התשובה היא לא אצטרך לומר לך שכן, אז אם אומר שכן- לא תוכל להאמין לי...(קרדיט לחיים גרינבוים)) -------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:25 AM
|
||
כדי להכניס אותכם לדילמה.
הרי אם התשובה היא לא-אז להגיד "כן" זה יהיה שקר. נכון? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:30 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון ואיפה הדילמה?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:30 AM
|
||
לך לדיון ותסביר שם שמותר לשנות מן האמת מפני השלום. או שזה לא שינוי אלא שקר ממש?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:31 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הסתרת האמת, שקר לבן לא?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:32 AM
|
||
למה כולנו עוסקים בשאלות מטופשות במקום ללכת לישון?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:34 AM
|
||
כי... לא עייפים? אני אשן מאוחר יותר...
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 02:35 AM
|
||
גם אני... אבל זו עדיין לא סיבה להתעסק בזה, הלא כן?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:05 AM
|
||
הלא כן. למה לא?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:08 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי נגמרו הפיסטוקים בעולם.....על מה מדברים?
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |