![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:09 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על הרבה דברים, רוצה שאני אכתוב הכל?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:11 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אם יש לך חשק, סתם לא הייתה לי שאלה....אז המממ.....מה המרגש אצלכם?
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:21 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד כזה... הימים נספרים עד היום שאני אפגוש את חצי הכיתה... מה איתך?
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 09:23 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
אוי היתכן שלא הגבתי בנוד? -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 11:19 AM
|
||
היתכן, היתכן שאת באה לחמ?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 11:26 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלה בלה בלה?
-------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 12:42 PM
|
||
![]() מוגל |
מה!?
-------------------- לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרטו, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות. הצטרפו למשפחת וויזלי: https://www.canva.com/design/DAD8uzFJiWY/ik...m_source=viewer --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 18:12 PM
|
||||||||
הדילמה היא, שהרי בטוח שכולם פה צדיקים! אז ברור שיהיה לכם נקיפות מצפון על השקר. אזז...
זה שקר ממש. להגיד כן, במקום לא. זה הכי שקר שיש.
להגיד כן, במקום לא. זה שקר לבן??? (בתמיהה) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 18:32 PM
|
||
לא! לא לענות זה שקר לבן! וברור שכולנו צדיקים, מ?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 18:33 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה מדברים?
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 18:36 PM
|
||||
לא לענות זה כלום! ולא על זה דובר. מה הייתה השאלה? ולאנבת'. לא מדברים. מתכתבים את לא רואה? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 19:14 PM
|
||
אני לא מאמינה שאנחנו עדיין שם! אתה גורם לי להתחיל לשנוא את זה שאתה מגחח! ואם לא שמת לב, מה שעשיתי היה להתחמק מלענות, וזה בטח לא שקר... והנה שאלה- למה כל כך בוער לך להיתקע על זה?
-------------------- היי, זאת אני! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 23:31 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי דודא לפיצה. פחחח פחחח פחח לא מצחיק.
טוב אני משועממת ברמות אם לא שמתם לב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2020, 00:18 AM
|
||||||
לידה קלה.
זה מה שאני מנסה לעשות. לגרום לך לשנוא את זה. (2 סיבות. 1-כי אני רוצה שישנאו אותי. 2-כדי לגרום לכך שהתשובה תהיה "לא" ואז-הדילמה המדוברת) הנה. אנחנו שב פעם שם ![]() ונכון שאת התחמקת מלענות, אבל שאלת שאלה. אני עונה! והסיבה שאני נתקע על זה היא: א)אין לי מה לעשות. ב)זה גורם לך לשנוא את זה שאני מגחח! ואמרתי כבר שזה מה שאני רוצה. נכון? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2020, 09:36 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, אני חושבת....
לא כל כך הבנתי על מה דיברת, תוכל להסביר שוב?? -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |