![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2020, 16:45 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק...
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 04:41 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פחות מעשר שעות!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 06:01 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עדיין די הרבה...
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 08:22 AM
|
||
עוד פחות משש שעות!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 10:25 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהייהיי
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 10:35 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 11:40 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תצנזרי, צריך בה"פ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 11:41 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוי לא ידעתי
צינזרתי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 12:28 PM
|
||||
ועכשיו כמה? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 12:29 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: {חסוי} + ניוטון ארטמיס סקמנדר
רמת קושי בחידות: מהכי קל עד הכי קשה הערות\הארות\הצעות\ רעיונות: מה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 14:27 PM
|
||
התשובה לחידה של אתמול:
יוסי זרק את הכדור למעלה- שחזרה אליו בגלל כוח המשיכה. ענה ראשון: רוזנ,פלוריאן פורטסקיו כל הקאר שענו ואמרתי להם שזה נכון בבקשב לשלוח לי ה"פ, כי חלק מהתשובות נמחקו לי. החידה היומית להיום: ביום הראשון של ביה"ס, מישהו רצח את המורה לגיאוגרפיה. חוקרי המשטרה עצרו ארבעה חשודים: הגנן, המורה למתמטיקה, מאמן הכדורסל ומנהל ביה"ס. לכולם היה אליבי ליום של הרצח. הגנן טען שהוא גזם עשב, המורה למתמטיקה ערך מבחן אמצע לתלמידיו, המאמן שיחק כדורסל והמנהל היה במשרד שלו. עוד באותו יום, המשטרה עצרה את הרוצח – מי הוא? בהצלחה! -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 18:45 PM
|
||
האמת אני יודע אבל אני פורש מהעניין של לענות על זה, אני רק משאיר את זה לעצמי
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 18:46 PM
|
||
תענה לי בה"פ
|
|
פורסם ב: Jun 3 2020, 19:23 PM
|
||
עניתי
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 09:59 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי אגוז פוקס כהנא
רמת קושי בחידות הכול הערות/ הארות/ הצעות/ראיונות יהיו לי בהמשך -------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |