![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 13:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחמש וחצי
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 15:54 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה 17:35 עכשיו, אז מה החידה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 16:10 PM
|
||
התשובה לחידה של אתמול:
ענה ראשון: 000000 ענו נכונה: אריאל(ג'יני כהן) ניוטון ארטמיס סקמנדר בנו של אל הים החידה היומית להיום: בבחינה של פרופסור מפוזר מופיעה שאלה אחת בלבד בלתי קריאה ובלתי מובנת, אך התשובות האפשריות המופיעות בתחתית כתובות ברור. אחת מהן בלבד נכונה. מהי? א. כל התשובות הבאות נכונות. ב. אף לא אחת מהתשובות הבאות נכונה. ג. כל התשובות הקודמות נכונות. ד. אחת מהתשובות הקודמות נכונה. ה. אף לא אחת מהתשובות הקודמות נכונה. ו. אף לא אחת מהתשובות הקודמות נכונה. בהצלחה! הערה: כמה משתתפים פנו אלי בבקשה לפרסם חידות. אל דאגה, גם זה יגיע עוד מעט... -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 16:13 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודעה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 16:15 PM
|
||
התשובה לחידה של אתמול:
תשובה ה' נכונה. ענתה ראשונה: הודיה רוונה ענו נכונה: ניוטון ארטמיס סקמנדר 000000 החידה היומית להיום: ישנו בית כלא גדול, יום אחד בא מנהל הבית כלא והודיע לכל האסירים: "מחר בערב תתכנסו בחצר הגדולה, אנו נסדר אתכם במעגל ונשים על ראש כל אחד מכם כובע שחור או לבן. איש אינו יוכל לראות את כובעו שלו אך יוכל לראות את כובעי כל האחרים. אני אעבור לפי הסדר, מאסיר שאבחר ואשאל שאלה פשוטה את כל אחד שאגיע אליו: מה הצבע של הכובע שעל ראשך? מי שיענה נכון יחיה וישוחרר לחופשי ומי שיטעה ימות. האסירים התכנסו והחליטו על שיטה, שבה מבחינה סטטיסטית 99.5% מהם יחיו מהי השיטה? נ"ב: הם לא יכולים לזוז בשום צורה, או להוציא קול בזמן שהם מחכים לתורם. הם גם מחשבים מאוד טוב ומאוד מהר בהצלחה! הערה: כמה משתתפים פנו אלי בבקשה לפרסם חידות. אל דאגה, גם זה יגיע עוד מעט... -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 18:26 PM
|
||
מתי יוצא החידה של היום?
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 18:40 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא צודק😐
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 19:12 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה-הא
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 19:23 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן?
-------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 16:18 PM
|
||
אוקייייייייייייי השבוע אין חידות, אבל שבוע הבא הן יותר מיוחדות! כלומר, השבוע אתם מוזמנים לשלוח אלי כמה חידות שאתם רוצים, ושבוע הבא ביום ראשון אשלח את כולם. למשך כלשבוע הבא, יהיה עליכם לפתור כמה שיותר חידות, ומי ששולח תשובה נכונה על המספר הרב ביותר של חידות, יזכה ב-50 חרמשים! יאלה צאו לדרך! -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 16:20 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהו! מגניב ביותר!
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2020, 16:32 PM
|
||
הערה: תשלחו אלי בה"פ!
-------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
|
|
פורסם ב: Jun 16 2020, 18:08 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: felefff
רמת קושי: קל עד קשה -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2020, 14:04 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
שם + כינוי: נעה תאיר יעקבי רמת קושי בחידות: הכל הערות/הארות/הצעות/רעיונות: לכל מי שלא קרא את בית הספר לטוב ולרע: כדאי לכם!!!!!!! התשובה לחידה היומית: המורה למתמטיקה, כי זה היום הראשון ללימודים, ואי אפשר לעשות מבחן אמצע ביום הראשון ללימודים. -------------------- 😋 נעה תאיר 😋 המדף שלי 😋 10 😋 יומני הנסיכה 😋 One Voice Children's Choir 😋 *במדף, צריך לרדת עד שמגיעים למדף של נעה'לה פוטר+נעה תאיר יעקבי. מצטערת על זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 17:47 PM
|
||
ואיפה החידות?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |