![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 19:53 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שכתב ככה ה' ברא אותי ואין לי מה לעשות עם זה:
אם הוא ברא אות ככה כנראה שיש לך כוחות להתמודד ולצלוח את הניסיון הזה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 19:59 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא מבינה שאת לא מבינה. אין לך זכות לשפוט את מה שאת לא מבינה בדיוק כמו שאני לא אתחיל להסביר לך על ביולוגיה כי אני לא מתמצא בזה. מעולם לא פגשת בנאדם להטבי אם הבנתי נכון, אז על מה בדיוק את שופטת? על ההיגיון הבסיסי שלך? אז תני לי להגיד לך משהו, מה שאת חושבת לא בהכרח נכון, וכאן כרגע בפרט. נתחיל בעובדה שאולי תזעזע אותך: בתנ"ך היה משכב זכר. הרי למה שיאסרו דבר לא קיים שלא מתקבל על הדעת? זה תמיד היה קיים וזה תמיד יהיה. עכשיו אני אתייחס למשפט שכתבת, ושוב אחזור על זה שאת לא מבינה. אני בחיים לא הייתי בוחר את זה ולא הייתי משלים עם זה אם זה לא היה אמיתי. את לא מבינה כמה פעמים עמדתי מול המראה וניסיתי לשכנע את עצמי להפסיק. לא רק אני ככה, אני בספק אם לא לכל אחד מהקהילה היה שלב כזה בחייו. אנחנו פגועים, אנחנו מוזרים ושונים. אני גאה בכל אחד ואחת מאיתנו על זה שהצלחנו לעבור את השלב הזה. זה האתגר שניצב לנו. לא לשנות את עצמנו. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:10 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריין הבנת נכון, אני באמת מעולם לא פגשתי אדם להטבי וזה הפעם הראשונה שלי שאני (סוג של) מדברת עם אדם כזה, ואני לא שופטת על ההגיון הבסיסי שלי כי ברגע שפתחנו את הנושא הזה חשבתי וניסיתי להבין אותכם ויכול להיות שבזהו שהוא שלב הרגש הרדום הזה שאתה אומר שבלתי אפשרי להתגבר עליו שיש בכל בנאדם אבל כמובן שלא במידה שווה התעורר אצלי, אבל אני הצלחתי להרדים אותו חזרה ואני לא עשיתי את זה בקלות בכלל לא. ואני מאמינה שאצלך זה בהרבה יותר חזק ממה שהרגשתי (כי, טוב, זה לא היה כזה חזק מה שהרגשתי אבל בכל זאת...) והצלחתי להדחיק בעשר דקות, אז אל תגיד לי שאני לא יודעת כלום כי ברגע שניסיתי להרגיש את ההרגשה שלכם זה נפתח גם אצלי אולי (דיי בטוח ת'אמת) יותר חלש ממה שיש לך אבל בכל זאת.
יכול להיות שבתורה היה משכב זכר אבל גם באותה תורה בדיוק (אתה מדבר על חמישה חומשי תורה נכון?) כתוב שאסור לעשות את זה. וסליחה שאני לא מצטטת זה פשוט לא נותן לי. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:19 PM
|
||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אם הוא ברא אותי ככה כנראה שיש לך כוחות להתמודד ולצלוח את הניסיון הזה" ? ומה אם הוא ברא אותך ככה, כדי שתהיה ככה? נגיד אני מסכימה איתך בנושא שאלוהים ברא אותך, איך את בחרת שהוא בעצם רוצה שתתגברי על זה? אולי הוא באמת רוצה שתהיי ככה? כי הרי הקהילה הגאה לא משחקת תפקיד קטן באנושות. מי את שתחליטי אם הם צריכים "להתגבר" על זה או שלא? לכל האנשים שאלוהים "ברא" אותם"ככה", אז הוא ברא אותם כפגומים? שהם צריכים להתגבר על משהו? למה הוא לא ברא את כולם ככה, או אף אחד ככה? אם הוא אל ממש רחום ואהוב, ואת מייחסת את הקהילה הגאה ל"מחלה", למה שהוא יחליט שאת זאת שתפגעי "מהמחלה" ואחרים לא? את שופטת אנשים לפי מה שאת חושבת שאלוהים, רוצה הרי כתבת "אם הוא ברא אותי ככה כנראה שיש לך כוחות להתמודד ולצלוח את הניסיון הזה" מי שאת תחליטי מה אלוהים רוצה? את יודעת מה אלוהים רוצה? ועכשיו אם נעבור את הנושא של אלוהים - הדעה שלך פגומה מהתחלה. אנשים לא יכולים לגבור ולצלוח את זה, כי זה פשוט מה שהם. והם צריכים להתמודד עם כל השנאה שהם יכולים לקבל וכמה שקשה להם כי אנשים כמוך מחשיבים אותם כ"לא נורמליים", או "פגומים," או "בעלי מחלה", ואנחנו צריכים להתמודד עם אנשים כמוך,בורים מהתחלה. אני יודעת שמה שכתבתי יכול להיות פוגע, אבל הדעה שלך באמת חשוכה ויותר מידי עתיקה, בתנך מוזכר גם אהבה בין שני בנים - דוד ויונהתן - וגם אם אסור, התנך נכתב לפני שנים רבות, העולם התקדם מאז, כוהנים לא עובדים יותר בבתי המקדש, אפילו אין לנו יותר בית מקדש. למה שנשאר כל כך עתיקים, שהעולם שלנו התקדם כל כך הרבה? אם נשאר תקועים בתנך ומה שכתוב ומה שמותר, נגרום ליותר מידי ריבים. אני לא אומרת שצריך לבטל כל דבר בתנך כי הוא "עתיק מידי", יש הרבה דברים שמוזכרים בתנך שאני יכולה להסכים איתם ולכבד אותם, גם אני לא מסכימה איתם. פשוט צריך לדעת להבדיל מדברים שאתה אומר שהם שטות מוחלטת שמגיעה מברות כל כך גדולה מאשר מדברים מבוסססים שאני יכולה להבין מאיפה זה מגיע. תמצאי את עצמך. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:21 PM
|
||
Green Unicorn יש לי עכשיו דמעות בעיניים ולא בגלל מה שכתבת עלי.
וכנראה שהבנת אותי לא נכון אז אני יסביר ביותר הרחבה למה התכוונתי, הקב"ה מביא נסיונות על האדם ו: "אין הקב"ה מעמיד אדם בניסיון שלא יוכל לעמוד בו" וזה דברים שלא אני אמרתי אלה רבנים גדולים וחשובים, הלהטבים מקבלים ניסיון קשה אבל גם כוחות להתמודד איתו, עכשיו הבנת אותי יותר? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:39 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה שלהטבים ירצו לשנות את מה שהם? זה לא מבחן התמודדות עם קשיים. אין מה להתבייש בנטייה מינית, אבל לצערי אנשים כן מרגישים מובכים בנטייה שלהם רק בגלל דעות כאלה, בגלל שהחברה לא מקבלת אותם ולא מעניקה להם זכויות.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:44 PM
|
||
לדעתי זה ניסיון (קשה מאוד) ואם הם בוחרים שלא להתייחס אליו הם פחדנים.
ואני לא מתכוונת להעליב פשוט לא מצאתי מילה אחרת חוץ מפחדנים וריילי כיף לראות שחזרת -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:45 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין למה את מתכוונת. הניסיון שאת מדברת עליו הוא השיוך לקהילה הלהטבית?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:48 PM
|
||
הניסיון שאני מדברת עליו הוא הרגש של האהבה לבן מינך
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:48 PM
|
||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת, זה לא כל כך ניתן לבחירה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:50 PM
|
||
יחתיכ 0- כתבתי על זה כבר לחזור על זה שוב?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:53 PM
|
||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רואה כל כך מה אפשר לכתוב על זה אבל את מוזמנת להפנות אותי להודעה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:54 PM
|
||
אממ זה בערך בכל ההודעות שלי אז פשוט תסתכל
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 20:57 PM
|
||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אין הקב"ה מעמיד אדם בניסיון שלא יוכל לעמוד בו" - בניסיון? למה את מתכוונת בניסיון? גם לבחור בין חולצה א' לב' זה ניסיון? ולמה שהוא יעמיד בן אדם בניסיון שמעביר אותם בהשפלה ודחייה עצמית, בחלק המקרים, ואת השאר לא? אני באמת שלא מבינה למה את מתכוונת, תוכלי לפרט יותר? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 21:04 PM
|
||
אני רואה שקוראים לך סיוון אז:
סיוון תקשיבי אני לא רבנית ואני לא תלמידת חכם המשפט הזה זה לא משפט שאני המצאתי אבל זה משפט בסיס בחיים שלי ואני מבטיחה לך שלי לפחות הוא עוזר, ניסיתי לחפש באינטרנט משהו שיתאים לשלוח לך אבל לא מצאתי, את מוזמנת לחפש בגוגל את המשפט הזה ואני בטוח שתמצאי הסבר שכתב מישהו שמבין בזה יותר ממני ושתביני אותו. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |