![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 03:00 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
זה לא נכון, גם בעזה זה היה רשמי, ההתנתקות היא הגירסא המוקדמת של תכנית המאה.
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 10 2020, 12:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אה לא מבין גם אם היה אפשרי לעשות ריבונות מלאה, וארה""ב היתה מסכימה,
לא היייתי רוצה כי אני לא רוצה ריבונות, אני רוצה שלום -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 20:09 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
זה בדיוק הטענה של אנימאגוס וכו', שזה יביא שלום. (איך בדיוק??????!!!!!!!!!!!!!!!)
-------------------- ארבעה שונים בכל מקום נמצאים. לאחד תמיד פניך יפנו, לאחר תמיד אחוריך יכוונו. אחר לשמאלך, וחברו לימינך. (חידה זו תוחלף כל כמה זמן.) תשלחו תשובות בבקשה, או בקשות לרמז, או בקשות לגילוי. אם אתה קורא סימן שאתה אידיוט, כי מי רוצה לקרוא חתימה של חנון מתכחש, כאילו שהוא לא יודע שזה ניסיון לחנך אותו. קשקושים בלבוש קוקו שפיץ. רררררררררררקקקקקקקקקקק ריייבנקלו לנצח!!!!!!!!! איש אחד חלם, שבלילה הוא מת. וכשבבוקר הוא קם, הוא גילה שזה באמת. איש אחד גר, מול בית הקברות. והיום הוא גר מול הבית שלו. איש אחד השתזף, במרפסת עם תריסים. ובסוף הוא נעשה פסים פסים פסים. איש אחד אהב, לאכול ביצים. ולבסוף בטנו, התמלאה בקרקורים. טוב וכדי להוכיח שאני חנון. (לא, לא, לא, אני מכחיש...) אז באתי לחנך אתכם, אז כתבתי "אמרות חכמה."
תשמעו זה דחוףףףףף אני משועמםםםםםםםםם תשלחו ינשוףףףףףףףףףףְֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבקש שלא לשלוח לי דוא"ל.!!!!!!!!......... (כאילו שמישהו חשב לעשות את זה.) אשמח אם תשלח/י ינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 11 2020, 23:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום לא יהיה. כי שלום הוא של דו צדדי ואם אנחנו לא מצליחים לעשות שלום בינינו וגם הם ביניהם, מה שיהיה, אני מקווה, זה הכרזה אנחנו פה. עם גבולות ברורים. ואתם שם והגבולות ברורים. ולהחזיק אותם בגרון.
כיום שהמפות מתפרסמות אני מבין כמה צפרדעים עלינו לבלוע, כי זה לחלוטין לחלוטין לא תכנית חלומותי. והייתי רוצה עוד ועוד שטחים, אבל אם ג'ראד קושנר שהוא אדם ריאלי ובנוסף גם יהודי דתי שחשובה לו א"י, אומר שעוד דונם אחד, יגרום לפיצוץ עם סעודיה כווית וכו' אני סומך עליו שאין ברירה. הייתי רוצה יותר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 21:40 PM
|
||
אני לא סומך כל-כך על ג'ארד קושנר
אבל אני חושב שאנחנו לא יכולים לאלץ את הערבים לעשות שלום (תחשבו על האבסורד) זה חייב להיות מרצון -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2020, 22:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מקובל עלי.
גם אני לא מסתמך רק על ג'ראד קושנר. אכן, אי אפשר לאלץ שלום, אך כרגע עלינו לנצל את עליונותינו ולהכריח אותם להגיע להסדרה ארוכת טווח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 08:16 AM
|
||
נו, נו,
גם אם יהיה 'הסדרה ארוכת טווח', זה יהיה רק עם הרשויות. וגם אם הרשויות לא תומכות טרור עדיין יהיה ארגוני טרור מבחינתם זה 'הספר הלבן' ולכן יהיה קשה מאד להגיע להסדרה. -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 15:37 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם כל הכבוד ליהודים שחיים בחו"ל, הם לא יודעים איך זה לחיות פה בארץ עם הערבים והפלסטינים. אני מעריך אותו אבל אי אפשר להשתמש בו כמגן. הוא יהיה פה להגן עלינו כשמדינה פלסטינית רשמית תתקוף אותנו? הפלסטינים הרי לא יסכימו לתכנית המאה ולא יסתפקו בכל הטוב שיתנו להם ולא מגיע להם. הם יילחמו בנו עד שימחקו אותנו מהמפה לגמרי. התכנית הזאת, עד כמה שמנסים להציג אותה כטובה ליהודים, היא אסון טוטאלי. אם חשבנו שאסון אוסלו היה רע - אנחנו מתמודדים פה עם ליגה אחרת של רוע שישכון בתוכנו. הרבי מלובביץ' אמר בצורה ברורה שלא "מחלקים" את הארץ שקיבלנו ושכל דיבור על מסירת שטחים גורם לאסונות, אני מסכים עם זה לחלוטין. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 18:04 PM
|
||
לגיטימי לחלוטין שתסכים,
אבל אני ורובם פה לא מסכימים. ואם ארה"ב תכתוב בתנאים שהיא זו שנכנסת לשטחים האלה באם יהיה סיכסוך-נשמע מעולה -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 18:11 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לי יצא הרושם שהתכנית מגובה ומוצקה.
ולא נראה שיהדות התפוצות תעמוד מנגד. אבל אל דאגה לא על זה אני מסתמך. וחוץ מזה, אז מה כן? ריבונות מלאה? תהיה התקוממות פי מאה. לא להחיל בכלל, לא נראה לי שזה מה שדורשים ראשי הימין. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 18:25 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו רוצים ריבונות מלאה. מהים עד לירדן, ממטולה עד אילת. תכנית המאה היא תכנית שתעשה הרבה טוב לפלסטינים מבחינת איו"ש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 19:02 PM
|
||
אבל בלי שלום, אני רוצה שלום.
ואין עניין לחנך אותי הבענו את דעותנו שניהם לגיטימיות לגמרי, אין צורך לצעוק אחד על השני -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 19:22 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אדרבה(אגב אין ענין לפי ההלכה באילת) אבל תסביר לי איך זה פותר את הבעיה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 21:17 PM
|
||
אם הערבים יסכימו לשלום?
-------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 22:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תהייה רלוונטי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |