האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

תוכנית טראמפ||דיון, תוכנית טראמפ\תוכנית המאה\הסיפוח
פורסם ב: Jun 16 2020, 23:03 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2036
מגדר:male
משתמש מספר: 72290
חפצי המשתמש: צפה

לא נכון
לא מכחיש שהאלימות באה מהשמאל,
מכחיש שידוע,
אני לא יודע

--------------------
*יהודה*

שונא את החיים וחושב שזה הדדי

"אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!"

אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע .

טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה,

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 17 2020, 00:27 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 58
משתמש מספר: 72107

אז תפתח ת'עינים.

---------
פורסם ב: Jun 17 2020, 15:43 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (000000 @ Jun 16 2020, 22:07 PM)
אני רוצה להגיד בזה, שלכן אנחנו לא אלימים כלפי הערבים.

אנחנו לא אלימים כלפי הערבים, אנחנו אלימים כלפי עצמנו בזמן שגם הערבים אלימים כלפינו. אנחנו עם מזוכיסט.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Jun 17 2020, 16:04 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

מול מי השמאל אלים?
המתנחלים וזה?
הוא אולי אדיש, לא אלים,
מתי הוא התנהג באלימות?

--------------------
*יהודה*

"אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!"

טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה,

---------
פורסם ב: Jun 17 2020, 22:25 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

אל תתמם.
הפגנות השמאל מלאות בהסתה, איומים, ולעיתים אף הסתה גלויה לרצח.(לכאורה)
אלימות פיזית נגד שוטרים וחיילים בהפגנות, ובעיקר בשטחים מצידם של ארגוני שמאל קיצוני.
התקשורת השמאלנית, מלאה בהסתה, סילוף עובדות והעלמת פרטים, מה שגורם לשיסוי בין קבוצות אוכלוסיה.
ובמיוחד לאחרונה, בהפגנות וכנסים בניגוד לכללי משרד הבריאות, דבר שהוא רצח ממשי.(לכאורה)
וכהנה וכהנה.
אני לא מדבר על מקרה שקרה, אני מדבר על מעשים שבכל יום. מי שקצת, בקטנה, עוקב, רואה דברים כאלה באופן כמעט יומיומי. וזו לא פראנויה.
רק מה שקורה, שמבליטים כל אירוע קטן מצד הימין, וגורמים אף לנו להאמין שאנחנו האלימים.
בעוד שהפגנות הימין ברובם מכילות הרבה כאב וזעם, אך לרוב לא יותר מזה.

---------
פורסם ב: Jun 18 2020, 11:57 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

אתה יודע מה היה על רבין?
אלה היו הסתות לרצח,
מה שקורה אצל השמאל לאומת מה שקרה עם רבין, זה משחק ילדים

--------------------
*יהודה*

---------
פורסם ב: Jun 20 2020, 23:01 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

אם תשים לב, בהפגנה ההיא על רבין שלחלוטין אני נגד הכיוון שלה ואני מעריך את רבין בתור אדם שרצה באמת להגיע לפיתרון, אם כי הפיתרון לא היה ראוי ואף הוא רצה לחזור בו ממנו, היו מספר הבדלים.
א-המקסימום שהיה זה תמונות של רבין כעראפת, וקריאות(מגונות), של רבין בוגד, רבין רוצח, ולחלוטין לא הסתה מפורשת, ווודאי שלא מראשי מחנה הימין. מה שלא קורה אצל השמאל, קריאות כמו ואני מצטט" "אני מציעה דבר אחר: לעלות על המעון ברחוב בלפור עם לפידים וקלשונים, לתפוס את ביוב, החזירע ושני הגורים - כן, גם את ההוא משעשועון הטריוויה - ולהוביל אותם במצעד קלון לכיכר ציון, ולכבד את כל הרביעייה בעריפת ראש עסיסית, שאחריה גופותיהם הערופות ייתלו מהמרפסת - אותה מרפסת שממנה נאצניהו לא ראה (את הכרזות) ולא שמע (את הקריאות)". וכן אמירות בסגנון "יאיר אתה יודע למה אתה צריך מאבטחים, כשלא יהיו לך- בום" וכנ"ל על זה הדרך.
ב- הסתה מראשי המחנה החל ביאיר לפיד ואהוד אולמרט וכלה בתמר זנדברג וסתיו שפיר. בניגוד לימין, שכמה שינסו להכפיש את נתניהו בכך, לא ימצאו לכך סימוכין עובדתיים.
ג- ההבדל בין קיצונים לציבור, ברצח המחפיר של רבין, מדובר היה בקבוצת קיצוניים בעוד שרובו המוחלט של הימין, הזדעזע ומזדעזע מכך, מה שא"א לומר על השמאל, שכמו שאמרתי, החל מיש עתיד שכלל וכלל לא קיצון, וכלה במר"צ.
ובנוסף, אני מדבר על היום. וכיום למעלה מ20 שנה מאז, זו התמונה.

---------
פורסם ב: Jun 21 2020, 11:59 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1224
משתמש מספר: 70090

הניסיון למחוק את מספרי ההיסטוריה את תרומתם של אנשי אי"ל במרד גטו וורשה, והעצמת תרומתם הלא ממש משמעותית של אנשי הציונות האדומה - היא אלימות משמאל לימין.

הסגרתם של אנשי אצ"ל לידי הבריטים בימי המנדט - היא אלימות משמאל לימין.

הפגזת האלטלנה, שעלתה על שרטון ואנשיה הניפו דגל לבן, והירי כלפי הניצולים שקפצו מן הספינה הבוערת - היא אלימות משמאל לימין.

העברת הסכמי אוסלו על חודה של מיצובישי, בעוד רוב יהודי מדינת היהודים מתנגדים לכך - זו אלימות משמאל לימין.

השלכת נערות שסירבו להזדהות, (למרות שידעו בדיוק מי הן ומה גילן), לכלא למשך חודשים ארוכים, וזאת בשל התנגדותן הלא אלימה לביצוע הגירוש מרצועת עזה - זו אלימות משמאל לימין.

השלכתה לכלא של ציירת, בשל קריקטורה שהשוותה את מוחמד לחזיר - היא אלימות משמאל לימין.

אישור ואישרור בג"ץ אודות התמודדותם של שונאי ישראל מוצהרים לכנסת ישראל, וזאת למרות החלטת וועדת הנבחרים לעניין זה - הם אלימות השאל כלפי הימין.

ראשי המפגינים בכיכר ציון לא ראו את הכרזה של אבישי רביב (שמפניה) מטעם השב"כ. זו היתה כרזה בודדת בגודל A4, שנועדה לתקשורת.
באותה ההפגנה נשמעו קריאות "רבין בוגד" ו"רבין רוצח". גם אני השתתפתי בקריאות אלו.
שרון ונתניהו, שעמדו על המרפסת, שמעו - והיסו אותנו. "לא! רבין לא בוגד. רבין טועה!" ציטוט מדוייק מפי נתניהו.
את קריאותינו המפגינים "בדם, באש, את רבין נגרש!" אפילו בני בגין (אז, קיצוני ימני) גינה. "אנחנו מדינה דמוקרטית! לא בדם, לא באש. בקלפי!"

---------
פורסם ב: Jun 21 2020, 20:35 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

יש סרטון של בן גביר
שמראה סיכה של רבין ואומר "הגענו אל הסיכה אנחנו יכולים להגיעה אליך"

--------------------
*יהודה*

---------
פורסם ב: Jun 21 2020, 22:20 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

ראיתי, וזה לא סיכה זה הסמל של הקאדילק.
אבל שוב, עם כל זה שהאמירה הזו מאוד מאוד מפריעה לי, אי אפשר להתעלם מכמה דברים.
א-יש פה לכל היותר רמז, ולא אמירה מפורשת, אם היית אמירה מפורשת, האומר היה בכלא.
ב-איתמר היה אז בן 16! לכל הדעות לא מיושב בדעתו מספיק.(אני מודה, אני באיזור הגיל הזה)והספיק לחזור בו מאז 1000 פעם כך שגם אם היה משהו, זה נמוג.
ג-איתמר בן גביר היה אז נוער גבעות, מה שא"א להגיד על32 מנדטים של הליכוד4 ליהדות התורה ו6 למפד"ל שגם התנגדו לרבין. בניגוד לשמאל כמו שאמרתי.
ד- אתה לוקח מקרה אחד גם אם דרמטי, שקרה לפני 25 שנה! כיום מה המצב? אין מה להשוות.
למה אתה לא רוצה לדבר למשל על 2000 ההרוגים שנהרגו בגלל הסכמי אוסלו! תחזיתו של איתמר בן גביר דאז.

---------
פורסם ב: Jun 22 2020, 07:25 AM
צטט הודעה

Dishonor on you! dishonor on your cow!

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 80952
מגדר:
משתמש מספר: 70999

QUOTE (אנימאגוס של דרקון @ Jun 8 2020, 18:26 PM)
אני תומך, לא ממש נלהב אבל בהחלט מרוצה. ברעיון אני בעד רריבונות מלאה. אמן. בימינו.
מדינה פלסטינית כשלעצמה זו אכן מכה. סתם קוץ בגרון ויש שיגידו סכין בגב.
אבל. יש הבדל בין בין גוש קטיף לתכנית טראמפ. בגוש קטיף היתה עקירה של גוש התיישבות שלם. פה לא רק שלא עוקרים גושים ומרכזי התיישבות, אלה אף לא עוקרים כלום. ולהפך במקרה הזה דווקא ממדינה פלסטינית מפורזת וחסרת שיניים תעזור להשליט סדר בפראות שמתחוללת בשטחים. אכן הסוגיה של מובלעות זה בהחלט צרה, אבל אין מה לעשות. מדובר בחמש עשרה התנחלויות מבודדות, מה שחשוב אלו גושי ההתישבות,. ובוא נחשוב בהגיון, מהשטחים האלה לא יצא לנו כלום כעת(כי לא מוסרים טחים מיושבים, רק מוותרים על שטחים מיושבים בפלסטינים וכו') אז לא הפסדנו אותם. כל ההפסד הוא רק סמלי ורעיוני, אין מה לעשות אלה החיים, אני חרדי וכואב לי לוותר על א"י, אבל אני ריאלי.
שהמדינה הפלסטינית תאכל את זה בעצמה, עם כל ההתפרעויות שם וכו'.
עוד מעלות-* כל ירושלים בידנו כולל המקומות הקדושים(עם שיתוף פעולה סימלי עם הוואקף וירדן)
*50 מיליארד דולר שיבוו ממדינות ערב ולא מאיתנו.
*מדינה פלסטינית מפורזת ומוחלשת.
*שיתוף פעולה עם מדינות חזקות כמו קטאר וסעודיה.
*תוכנית שהעולם יקבל גם אם הוא פחות אוהב, אבל הוא יבלע את זה, אל תבהלו אף מדינה לא תהיה טיפשה לנתק קשרים, הם צריכים אותנו יותר מאשר אנחנו אותם.
*אל דאגה, הפלסיטינים לא רוצים בתכנית,מה שאומר שהם את מה שהם אמורים לקבל, לא ידרשו ומדינה פלסטינית לא תקום.
ולא לשכוח את מה שאמר אבא אבן, הפלסטינים מעולם לא החמיצו הזדמנות להחמיץ הזדמנות.
וחשוב לעשות את זה לפני ג'ו ביידן שאני מאוד אוהב ומעריך, אבל הוא פחות בקטע  של ריבונות.

נקודה חשובה. אל תקראו לזה סיפוח אלא התיישבות. ולא תכנית המאה זה שם גנאי שהדביקו לה עיתונאים שמאלניים אמריקאים, אלא תוכנית טראמפ.

לא יכולתי הסכים יותר.

מלכה, לדעתי הבאת בנקודות שלך בהתחלה רק את הדברים השליליים שמדינת ישראל תפסיד עקב התוכנית, אך מדינת ישראל תרוויח מאוד מהתוכנית הזאת

בטח שקיימת רשות פלסטינית, רק קוראים לה חמא"ס.

אוקיי זה ממש לא נכון. קיימת הרשות הפלסטינית, שזה ליטרלי המקום אשר מונהג על ידי אש"ף, הארגון לשחרור פלסטין. וקיים גם החמאס אשר הוא ארגון טרור.
חמא"ס- حركة المقاومة الاسلامية (בתעתיק- חרקת אלמוקאוומה אלאיסלאמייה)והפירוש הוא תנועת ההתנגדות האסלאמית. וחוץ מזה שהמילה חמאס בלי ראשי תיבות פירושה התלהבות, והיא מצדר (שם פעולה) בבניין ראשון של הפועל חמ"ס (וכן, אני יודעת ערבית)
הם עסוקים בדרישת המדינה שלהם באמצעי טרור ולא באמצעים פוליטיים.

בנוגע לדיון שלכם על האם השמאל הוא אלים-
השמאל הוא הרבה פחות אלים מהימין הקיצוני פה בארץ ואל תכחישו את זה.
הפעולות של השמאל הקיצוני של גינוי חיילים ושוטרים ובעיקר להתלונן- אני מאוד מאוד מאוד לא תומכת בהן.
לעומת זאת, אני שמה לב שהימין לא תמים בכל ואני רואה עד היום רעיונות נוספים שיגרמו לרצח רבין ללכת לבכות בפינה.

ואני אסיים בכך שהפלסטינים מאוד אוהבים לבטל תוכניות, אבל הבעיה היא, כמו שאמר אבא אבן ואנימגוס ציטט אותו, שהם כל הזמן עושים את זה.
כל פעם מציעים להם שטחים יותר קטנים.
זוכרים אז ב1948-9 שהציעו להם איזה חצי מהמדינה? וכמובן, הם סרבו.

--------------------
אלה אחת

---------
פורסם ב: Jun 22 2020, 09:51 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

אני מסכים,
אני לא שמאלני אבל הימין הקיצוני פשוט מפחיד
אברי רן הוא פעיל ימין קיצוני שאמר
"כל פעם שמתפוצץ דוד שמש באחד הכפרים שמסביב אומרים שזה אני זה חצי מהפעמים בכלל לא נכון".
ובכלל הייתי כמה פעמים בכמה התנחלויות חלקם שקטות אבל המאחזים הרעועים בכלל לא,
לדוגמה סיפר לי שם מתנחל שבכל פעם שגונבים מהם עז הם עושים 'פשיטה' (בעזרת המאחזים ליד) על אחד הכפרים
ומנסים למצוא 'בערך' מה שגנבו להם ועל הדרך דורסים גדרות של דירים וכו',
וזה לא שהוא סיפר לי תחת איומים, הוא אמר לי את זה בגאווה.

--------------------
*יהודה*

---------
פורסם ב: Jun 22 2020, 14:28 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש

טוב נו, חבל להתווכח עם המציאות. רציתי להבהיר כמה נקודות.
בימין ובשמאל קיימים קיצוניים שאני לא מגדיר אותם כחלק מהמחנה אבל שימו לב להבדלים ביניהם.
א- הימין הקיצוני- מדובר באספסוף של בני נוער! השמאל הקיצוני- מדובר אף באנשים מבוגרים שחלקם עם תארים אקדמאים בכירים, מה שאומר שהתנהגותם, היא האידיאולוגיה ולא סתם אנדרנלין פראי.
ב- הימין הקיצוני- מדובר בדרך כלל באנשים שלא קיבלו חינוך ואפי' לא בסיסי(בחלק מהמקרים באשמת המדינה) השמאל הקיצוני- כפי שאמרתי.
ג- הימין הקיצוני- אלה אנשים שחיים בתת תנאים. השמאל הקיצוני- כולם רואים.
ד-הימין הקיצוני- כל מקרה ולו הקטן מפומפם בתקשורת במשך ימים שלמים השמאל הקיצוני- יעברו חודשים בלי שתשמע על מקרה, אפי' שזה קורה כל יום.
ה-הימין הקיצוני- לאנשיו שהם לרוב דתיים, יש מחסום מוסרי בסיסי. השמאל הקיצוני- משולל רסן.
ו- הימין הקיצוני- בימין מושתלים אנשי המחלקה היהודית בשב"כ והם מחוללים את רוב הפרובוקציות האלימות(עיין ערך אבישי רביב) השמאל הקיצוני- אנשיו פועלים מאידיאולוגיה טהורה שלהם הכל מותר(עיין ערך מערכת המשפט)

ומעל הכל, החלוקה בין קיצונים לציבור, קיימת אצל הימין ואצל השמאל כמעט ולא. כך שלהאשים את הימין באלימות, מדובר במאחז שוא.

---------
פורסם ב: Jun 22 2020, 16:18 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

סבבה,
ברור שהשמאל זה כמו האירופאים ה'יפי נפש'
וברור שאני חושב שהם טועים ואלימים יותר מאתנו,
אבל זה לא סיבה לחשוב שאנחנו בכלל לא אלימים
זה לא שיש אצלנו הרבה פשיסטים אבל יש (עיין ערך 'ברוך גולדשטיין'-ויש לו הרבה תומכים)
ואם אנחנו חושבים שאנחנו מושלמים אז אנחנו מתנהגים כמו השמאלנים,
צריך לדעת להכיר בבעיות שלנו
סורי שיצרתי רושם מוטעה בהודעות הקודמות שלי

--------------------
*יהודה*

---------
פורסם ב: Jun 22 2020, 21:55 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

אין לי יותר מדי כוח להתחיל להיכנס לפרטים (ובכנות, לא קראתי יותר מדי על התכנית הזאת, אז זה רק ממה שידוע לי), אבל הבעיה פה היא לא האם השמאל אלים או אם הימין אלים (למרות שתמיד קל לקחת את הדיון לשם) - הבעיה היא שהתכנית הזאת מציעה סיפוח של אדמות ששייכות כרגע לרשות הפלסטינית אבל לא סיפוח של אנשים. מה זאת אומרת? זאת אומרת שהאדמות שעליהן יושבים פלסטינים יסופחו וייחשבו לחלק ממדינת ישראל (שזה אומר שלישראל יהיה סיי על בנייה או חלקאות את כל דבר שנעשה עם הקרקע הזאת), אבל האזרחים - שהבתים שלהם נמצאים על האדמה הזאת - לא ייחשבו לאזרחי מדינת ישראל. זאת הבעיה. הבעיה היא שהתכנית הזאת מתעלמת לחלוטין מהפלסטינים שכבר יושבים על האדמה הזאת (באופן חוקי, יש לציין) ומאפשרת לישראל לספח את הבתים שלהם אבל פוטרת אותה מהחובה לקרוא לאותם אנשים אזרחים ישראלים. זה קצת כמו שמישהו שתירשמו לאוניברסיטה, תשלמו את כל הכסף על הלימודים והציוד, אבל לא ירשו לכם להיכנס להרצאות.

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025