![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 3 4 [5] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 07:28 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון,
אולי כדאי לקרוא את התכנית איכשהו ליפני שמגיבים? בהצלחה בקריאה המשעממת. -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 10:06 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה הסרטון הזה? אני פעיל של בן גביר ולא ראיתי סרטון כזה מעולם. הוא לא אלים כמו שמנסים לצייר אותו והוא היחיד שאומר את האמת על תכנית טראמפ. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 11:28 AM
|
||
זה היה כשהוא היה נער
ואני ראיתי את זה במהלך ראיון לערוץ הכנסת נראה לי (אני לא בטוח) והוא נראה לי אלים פחות ממה שמנסים לצייר אותו, אבל הרבה יותר ממה שהוא מנסה לצייר את עצמו -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 12:36 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא אלים בכלל. תמיד מציירים אותו ככזה אבל אני מכיר אותו אישית ואני יכול לחתום לך שהוא לא אלים. הוא רוצה את טמובת המדינה ומוכן לנצח כל מכשול שעומד בדרך. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2020, 08:10 AM
|
||
אתה מכיר אותו אישית?
תשאל אותו על הסרטון הזה, הוא בן-אדם שזרק כמויות של קולות ימין לפח. -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 24 2020, 10:26 AM
|
||||
כן, גם אותו וגם את ברוך מרזל. אני פעיל של עוצמה יהודית. אני אשאל. הוא לא זורק קולות של הימין לפח, הוא הרבה פעמים היה קרוב לעבור את אחוז החסימה והוא בא לייצג את הימין האמיתי במדינה ולא ימין בובות מזויף כמו שיש היום בכנסת. אם לימנים היה קצת שכל הוא היה נכנס והייתה ממשלה ימנית היום ולא ממשלת אחדות. אבל אנחנו סוטים מהנושא. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2020, 13:45 PM
|
||
סבבה אז מה עוד יש לך להגיד על התכנית?
נראה לי שמיצינו -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jun 26 2020, 00:19 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מדובר בשטחים שהמתיישבים שם רבים לאין מספר מקומץ הפלסטינים, וכן בשטחים שהגדרתם היא שליטה ישראלית הן אזרחית והן צבאית, כך שלא שבאמת משהו ישתנה שם. וחוץ מזה הפלסטינים הם הראשונים לרצות את המהלך, משאלי עם של התקשורת הישראלית מראים שבמאה אחוז התושבים רוצים את ביבי מאשר אבו מאזן. ולגבי בן גביר, הסרטון נמצא בערוץ 7 מתוך ראיון לשרון גל, והוא כלל וכלל לא אלים, אני ממליץ לשבת ולקרוא את התכנית המדינית של עוצמה יהודית, התכנית הומאנית, הגיונית ופשוטה, אך במצבנו, לא יישימה. ובהקשר לשריפת הקולות, אכן אני לא מסיר ממנו את האשמה, אם כי רפי פרץ ונפתלי בנט אשמים בכך לא פחות, ואף יותר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |