האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

קשר אדום || אור
פורסם ב: Jun 13 2020, 20:26 PM
צטט הודעה

Let us find the dam snack bar

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 18539
מגדר:
משתמש מספר: 65396
חפצי המשתמש: צפה

האדום הזה! אוף זה היה פשוט נורא! האדום הזה שיצא לי מהחזה! זה לא היה מתאים לי! זה היה בולט מידי! השיער שלי שחור, העיניים שלי שחורות... ורק זה היה אדום! ואני אפילו לא ידעתי מה זה! לפחות לו עד היום שחלטתי לעקוב אחריו...

הכל התחיל באמצע הלילה, כאשר הרגשתי משיכה קטנה באזור החזה. משיכה מהחוט.
רציתי לראות מה מושך אותו אז התחלתי ללכת לאורכו.
החוט יצא החוצה מהבית ואני שרבטתי פתק להורי, משהו כזה: "הלכתי אחרי האדום, אשוב בקרוב."
יצאתי מהבית והמשכתי ללכת אחריו לעבר הבית הגדול.
רגע.. אתם בכלל לא יודעים מה זה הבית הגדול!
אז הבית הגדול... איך להסביר זאת... הבית הגדול הוא... בית גדול... לא עצום! הוא ענקי ומתפרש על גבי קילומטרים ו.. אתם לא רוצים לדעת מה יש בתוכו... בעצם אי אפשר לדעת מה יש בתוכו! הבית משנה את אופיו כל פעם, בכל חדר ובכל מקום.
נכנסתי דרך הדלת בהיסוס ואור הציף את החדר כניסה המפחיד.
החדר היה נראה כמו חדר רגיל במבט ראשון אבל אם היית חושב שם מחשבה כלשהי, אפילו הקטנה ביותר, היא הייתה מופיעה על הקיר כתובה בדם.
נתקפתי צמרמורת, כאילו מישהו צופה בי, וכמובן שזה נרשם על הקיר.
מהר מאוד הקיר נמלא בכתובות שונות ואז נתקלתי בכתובת שלא הייתה שייכת לי. כמובן שמיד על הקיר מאחורי נכתבה המילה "מוזר".
התקדמתי בחדר הגדול במהירות, לא רציתי להישאר שם, במחשבה שנייה, היה עדיף אילו הייתי נשאר שם.
החדר הבא היה מלחיץ, בכל מקום נראתה הבזק של תמונה, זיכרון ילדות ישן. אבל לא את הטובים, את הזיכרונות בהם פחדתי, נלחצתי או בכיתי. היה לי קשה מאוד להתנתק מהזיכרונות האלו, ידעתי שברגע שאצא מהחדר יש סיכוי שהזיכרונות יישארו כאן.
החדרים המשיכו והמשיכו, בחדר הבא כוח המשיכה השתנה כל הזמן, אחריו היה חדר שהזכיר לי את המגרעות שבי, אחד גרם לי להרגיש כאילו אלפי עיניים ננעצות בי, אחד שגרם לי לשנות את עצמי כדי להתאים לו ואחד שהיה לי קשה מאוד, אחד שהראה לי את הפחד הכי גדול שלי. הפחד שאני אאבד את עצמי ואת היקירים לי, הפחד להיות לבד אפילו בלי להיות עם עצמי. כל הזמן הזה עקבתי אחרי החוט האדום המוזר, הדבר היחיד שהרגשתי חיי בתוך הבית הגדול. הדבר היחיד שגרם לי להרגיש לא כמו עצמי או יותר כמו עצמי. משהו בין לבין... בקיצור הדבר שגרם לי להרגיש לא לבד. ואז אחרי כמה חדרים שאם אני אתאר אותם פה אתם לא תצליחו להירדם, שמעתי קול מאחורי. לחישה שלוחשת: "החוט של הנשמה... החוט של הנשמה..." הצטמררתי, לא העזתי לזוז, לדבר או לנשום. אחרי כמה שניות הצלחתי להסתובב ולראות מאחורי צורה של בן אדם, צורה שתוך כמה שניות התפוגגה ואז מקצה החדר הגיעה נערה בארך בת גילי, היה לה שיער חום בהיר ושפתיים ורדרדות יפפיות, עינייה היו בצבע אמרלד והפנטו אותי. היא דיברה אלי בקול רך, "סוף סוף, החוט האדום הגיע..." ראיתי שגם לחזה שלה מחובר חוט אדום... אותו החוט אדום! הקצה השני שלו!
התקרבתי אליה והיא משכה אותי לנשיקה. נשיקה שבה החוט התנתק ממני. נשיקה שבא הבנתי שצאתי את אהבת חיי. את הנפש התאומה שלי.
גם אחרי הרבה זמן אני לא מצליח למחוק מראשי את התמונה של האיש. האיש אשר התפוגג. האיש שאני פוגש כשאני מסתכל במראה. או בתוך שלוליות. את התמונה שלי.

--------------------
היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar.
❤️ ❤️
לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים.
משפפת wolfstar מושבעת.
The 70s. That's it, just the 70s.
תשלחו ה''פ.
אמממ... כן.

t’s on America’s tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 13 2020, 21:48 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18717
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

וואה אהבתי את הרעיון של הקטע!
אני לדעת שזה יקום שנתנו לך בפעילות אבל זה עדיין רעיון נחמד ואהבתי את איך שהצגת את זה D:
יש לי רק... כמה הערות ברשותך?
דבר ראשון, והכי קטני בעולם, כתבת לו במקום לא בהתחלה.
ועכשיו להתייחסות האמיתית:
לדעתי לא הצגת את הדמות הראשית כמו שצריך. לא ממש הבנתי על מי אני לקרוא, וזה די קשה לקרוא ככה קטע. היית יותר עסוקה בלתאר את העולם ופחות התעסקת בדמויות.
בנוסף לזה, הקטע עם הבית היה קצת... לא קשור לכלום. זה היה נראה יותר כאילו ניסית למשוך את העלילה מאשר... זה... העלילה...
אבל זה כן קטע טוב ואהבתי את הרעיון שלו מאוד D:

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025