![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 16:33 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המועמדים החדשים שלום לכולם! אם קראתם את משחקי הרעב, וכנראה שגם אם לא, אתם בטח יודעים כבר מה זה בכלל משחקי הרעב: משחק הישרדות קטלני בין 24 בני נוער, שהמנצח הוא האחרון שנשאר בחיים. בכל שנה יש מועמדים חדשים ושונים, ובכל שנה מנצחים המועמדים הכי טובים. אנחנו יודעים מה זה משחקי הרעב, אבל מה הפעילות? טוב, דמיינו שיהיה את המועמד הזה שזה ברור כבר מההתחלה שהוא עומד לנצח במשחקים. המועמד הזה שלא יהיה אפשר להרוג, ככה שהוא עומד להיות האחרון שישאר בסוף וינצח. זה היה יכול להיות די משעמם אולי משעמם, אבל גם די מגניב! וכאן בדיוק אנחנו עומדים למצוא את המועמד או המועמדת המבטיחים האלו, שהם כמובן דמויות מספרים! אתם צריכים לבחור את הדמות שיש לה הכי סיכוי לנצח במשחקי הרעב, וכמובן לתת לזה הסבר. לדוגמה, אני אבחר את ג'ייסון גרייס מפרסי ג'קסון בגלל שהוא יוכל לעוף בכל זמן המשחק ולחכות שהשאר יהרגו אחד את השני, והוא יוכל גם להשתמש בברקים למקרה ויצטרך. פשוט, נכון? עכשיו תורכם!
על השתתפות בפעילות הזאת תקבלו פרק חדש בבנק הספיישל! אז למה אתם מחכים? הפעילות תיסגר בתאריך 28/6 בהצלחה! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 16:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:ליאו, ליאו :)
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר:אנדר מהמשחק של אנדר למה דווקא היא:אנדר הוא אסטרטג מאוד טוב כך שיוכל לתכנן תוכנית טובה. בנוסף הוא גם קטן והתאמן באומנויות לחימה כך שהוא יכול להתחמק טוב והוא יודע להרביץ טוב (ספויילר* הוא יודע להרביץ כל כל טוב שהוא הרג שני אנשים במכות, כילד.*סוף ספויילר) הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס:אין חובה לקרוא את הבאים. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 16:55 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הראשון בבנק
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: דראקו מאלפוי למה דווקא היא: מאלפוי הוא פחדן כזה שאין סיכוי שייכנס מרצונו לקרבות והאסטרטגיה הכי בשימוש אצלו היא לברוח הצידה בזמן שאנשים נלחמים ולאחד כוחות עם צד מסוים (החזק כמובן) עד שהוא מובס ואז דראקו בורח הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: האמת שגם לא את הראשון אופס אה אופס אנשים, מצטער בשביל כל מי שאוהב אותו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 17:13 PM
|
||
שם+כינוי:שני, דראמיוני פוראבר
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר:וולדמורט מהארי פוטר למה דווקא היא: אי אפשר ממש להרוג אותו כי יש לו הורקרוקסים ומי שבמשחקי הרעב לא יכולים לצאת מהשטח ולהרוס לו את ההורקרוקסים (והם גם לא יודעים עליהם) וחוץ מזה הוא גם יכול להילחם ממש טוב ובטוח יש לו אנשין בקפיטול שתומכים בו אז יהיו לו הרבה נותני חסות הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס:קצת בעיה כי הוא לא בגיל אבל מקסימום הוא יהפוך לטום רידל כמו בספר השני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 18:22 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: M.K, מגנוס ביין
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: ג'ון סנואו ממשחקי הכס למה דווקא היא: ג'ון סנואו הוא לוחם מיומן ביותר, וכמעט בלתי ניתן להבסה גם מול מיספר לוחמים. יהיה לו קל ליצור בריתות אם משתתפים נוספים, מה שתמיד עוזר. עם עוד לא שיכנעתי אותם, הוא לא יהרוג מועמדים חלשים שבכלל לא רצו להיכנס למשחקים אלא רק את מי שינסה להרוג אותו ראשון מה שאולי לא יעזור לו לנצח, אבל בהחלט יחבב אותו אליכם.... הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2020, 18:40 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:אור, זהוהר הצפוני
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: ליאו ואלדס, גיבורי האולימפוס למה דווקא היא:אש. אש זה דבר בסיסי כדי לשרוד. וכוח אש זה דבר יעיל מהרבה בחינות. אפשר לייצר כלי נשק ובאותה מידה גם אוכל, בלי הרבה מאמץ. בנוסף לזה הרבה יותר קל לנוות עם אש, אפשר לראות בחשכה ולגעת את כיוון הרוח. הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 13:05 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עדי,happy unicorns
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: פרסי ג'קסון מפרסי ג'קסון למה דווקא היא:זכור לכם קרב שהוא הפסיד בו? כי לי לא. הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 13:11 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום עדי שים לב שצריך לפחות שורה וחצי של הסבר, אחרת לא אוכל לתת לך את התגמול. מוזמן לערוך 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 18:01 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שקד, דארת' היידר
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: מרווין ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה למה דווקא היא: קודם כל, הוא רובוט. זה כבר יתרון מאוד גדול, כי הוא לא צריך לאכול, לשתות או לישון והוא לא יכול לחלות - אז מהדברים האלה הוא בטוח לא ימות. חוץ מזה, הוא דיכאוני ברמות, ככה שכשיבואו להרוג אותו הוא רק יאמר "יופי, הגיע הזמן, תסיימו את החיים האומללים שלי" או משהו בסגנון. ומה הכיף בלהרוג טיפוס כזה, שלא בוכה ובורח? הקרייריסטים לא יתייחסו אליו כאיום עד סוף המשחקים, והאנשים השפויים ירחמו עליו ולא יפגעו בו. ככה הוא ישרוד עד הסוף, והוא יהרוג את השורד האחרון באיזושהי תאונה מגוחכת. אולי זאפוד יחליט לקפוץ לבקר וינחית את החללית שלו בדיוק עליו. ככה או ככה, מרווין תמיד ניצל בזכות דברים מטופשים, וזה מה שיקרה גם במשחקים. הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: מרווין הוא טיפוס כזה חביב -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 18:30 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אריאל, Magical Me
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: אני בחרתי את הרמיוני, מהארי פוטר. למה דווקא היא: לפחות שורה וחצי טוב, אז להרמיוני יש הרבה מהתכונות שנדרשות למשחקי הרעב. היא אמיצה, נאמנה, חדורת מטרה ותמיד יודעת מה טוב. חוץ מזה היא גאונה ומוכשרת מאוד. אה, ופרט שולי אחד, היא מכשפה. אז עם השרביט והשכל שלה היא יכולה לעשות פחות או יותר הכל. הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: היי, חשבתי שאני היחידה! כיף מרחוק! ✋🏼 -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 18:47 PM
|
||
שם+כינוי:--- ירחוני+
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: לגולס משר הטבעות למה דווקא הוא: כי הוא ממש טוב בלחימה, כאילו, גם בחץ וקשת וגם בלחימה בסימיטרים, ממש קשה להביס אותו, וחוץ מזה שהוא ממש מדליק, ואם מישהו יבוא להרוג אותו הוא פשוט יחייך לו חייוך מגניב... הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: בגלל שהוא בן אלמווות (הוא אלף) אז מגבלת הגיליים לא חלה עליו -------------------- 𝓒𝓪𝓹𝓽𝓪𝓲𝓷 𝓙𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓹𝓪𝓻𝓻𝓸𝔀 ![]() ![]() חתימה משותפת עם דניאל! נבלימים שטן שחור מלאך לבן אזז שלום לעוד חתימה שאני כותבת בה תנחשו של מי היא הפעם, טוב נו אתם רואים זה לא הוגן אבל בכל זאת אם לא שמתם לב הגעתי לחתימה של... ירחוני! אז ירחוני את מדהימה ללא ספק ואת חמודה ממש ואת חופרת ואני אוהבת חופרות (אני אוהבת אותך בלי קשר אבל...) וקיצור את מושלמת (מה אני יעשה שאין לי זמן?) אז כפרה עלייך חיים של סבתא שלך נשמה טהורה ועוד אלף ביטויי אהבה אני מתה עלייך וממש כיף לי לדבר איתך ואנשים שרואים וקוראים את מה שאני כותבת אז תדעו שיש כאן מישהי שכדאי לכם להכיר אז איך אפשר בלי המשפט הזה: תפוח אדמה זה מושלםםם אוהבת אותך מילונים+ יאללה הייתי כאן אה ותערכי את זה יפה כזה כמו שאר החתימה שלך קבלו את הפריצה הראשונה שלי והיא בחתימה של....ירחוני! אז ירחוני מה יש לי להגיד עלייך חוץ מזה שאת כותבת מדהים, משרשרת מושלם ושמאוד כיף לי לדבר איתך? יש לך שם משתמש חמדמד ואני מקווה שיהיו לשתיהן מספיק חרמשים בשביל כינוי משותף. לסיכום ירחוני היא מהממת ונכון שאתם רוצים לתרום לה חרמשים? אני רק השאיר לה פה לבבות ואלך לי 🖤🖤 אז שלום שלום לחתימה של ירחוני. אז ירחוני מדהימה מצחיקה ומעניינת. כמעט כמוני. כיף לחפור לה ולחפור איתה ולהחפר איתה. בקיצור, כל מה שקשור לח.פ.ר היא כותבת מדהים ומצחיקה בטרוף. יש לה רעיונות טובים. ויש לה טעם טוב בשחקנים. ואם אתם לא מכירים אותה-הפסדתם בגדול! 😈 האמוג'י הזה הוא בגלל הכינוי... לצערי גנבו לי את הצבע.... אוהבת אותך! 😇😇😇 אז הנה הפריצה הראשונה שלי והיא... לחתימה של ירחוני+! אוקי אז רק באתי להגיד לך להתחבר יותר גם בבוקר כי בבוקר את לא מחוברת בכלל! וגם שאני מה זה הולכת לנקום בך על הדו קרב אז תיזהרי! וגם את הקטע הרגיל של את אדם מדהים וכו' ושאת ממש נחמדה וכל הקטע הזה שאת נחמדה, כי זה ממש נכון לגבייך למרות שזה נדוש אז כן, את אדם מדהים ושמחתי מאוד ובי הייתי כאן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 15:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: איילת, בובספוג מכנס מרובע
הדמות שבחרתי ומאיזה ספר: אלבוס דמבלדור מהארי פוטר למה דווקא היא: אלבוס דמבלדור יודע תמיד מהעושה הוא עושה, הוא חושב הרבה לפני שהוא פועל ויש לו הרבה ידע, וידע זה כוח. [בעיקר כשזה ידע על האויבים שלך] ויש את הלחש אקספליארמוס, אז הוא יכול לנטרל כל כלי נשק שיש ליריבים שלו. הערות/הארות/קראתי רק את הספר הראשון אופס: -------------------- היי אני איילת
מה כותבים פה אני לא יודעתת טוב אז אני אעביר מסר אתם כבר קוראים את זה והמסר הוא אמממ אין מסר [אבל אני אחשוב על מסר מוצלח יום אחד!] אם קראתם עד לפה זו הוכחה שאתם יודעים לקרוא, ברכותיי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2020, 15:23 PM
|
||
קדימה אנשים! אין לכם עוד הרבה זמן להשתתף!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2020, 14:02 PM
|
||
כל הכבוד על ההשתתפות!
ננעל -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |