![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 13:41 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נשברת, בוכה, צורחת
ואתה רק בוהה בי מהחדר שלך. אני אומרת לך שהיה לי יום קשה, ואתה מושך בכתפיים שלך. אתה צופה בי שאני בוכה את החיים שלי, ולא עושה כלום. הלוואי שזה היה כמו פעם. שהיית תומך בי ועוזר לי. אבל אתה כבר לא עושה את זה. אתה רק צופה בי, חושב שאני יכולה להתמודד לבד. מתי תבין שאחים גדולים אמורים לעזור? אמורים לתמוך? ולא צופים בי שאני בוכה. אתה כבר לא עוזר לי. אתה רק עומד מהצד. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 15:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבינה אותך, באמת.
אח שלי.... אני כבר לא מכירה אותו יותר! אם את רוצה לדבר, אני פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 15:40 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לציין שזה לא מקרה אמיתי
זה רק סיפור, מבוסס על מקרה אמיתי אבל פה זה לא פורום מה שעל הבלוג כדי שתצנזרי את זה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |