![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:17 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת הזמנתי מאלי אקספרס היום חולצה עם כיתוב בסינית וזה הזכיר לי אותך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:18 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הן לא עשו שום דבר חדש אבל זה לא כאילו זה היה כזה נורא למה יוצאים מלא אלבומים חדשים ואין לי שמץ של מושג מזה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:19 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי איזה מאה מימס של פול אאוט בוי שמורים באינסטגרם -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:19 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחי לי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:20 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס מה הז'אנר המוזיקלי שלך
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:20 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשרופו זה כריס, רק בגללך אני כל היום עכשיו שומעת אותם ואחותי עוד דקה הורגת אותי כי זה בסוף מה שהיא שרה בעבודה וכולם צוחקים עליה שזה הם והם ועוד פעם הם.. -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:21 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ליטרלי אעיף אותך לטרטרוס ואענה אותך בלי סוף ואז כשתהיה קרוב למות אני אחזיר אותך חזרה לעולם כדי שתהיה לך תקווה ואז אחזיר אותך בבעיטה חזרה לטרטרוס -------------------- היא/את
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:22 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עושים אם יש לך בפעילות תגובת ספאם של מישהו?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:22 PM
|
||||
אני שומע את כל הז'אנרים, אני לא מוגבל לז'אנר ספציפי בעיקרון הכי הרבה אני שומע אימו אבל אני שומע גם הרבה פופ פאנק, רוק אלטרנטיבי, דת' מטאל, גנגסטה ראפ ובכללי הרבה תת ז'אנרים מכל הז'אנרים שציינתי, מה שציינתי הם האהובים עליי ביותר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:23 PM
|
||||||
המושג פופ פאנק מצחיק אותי אהבתי את דב קלאש -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
כן אני כבר לא עוקבת ירי הגיבה לאריאנה באינסטה -------------------- היא/את
|||||
|
|
||||||
נו יפה עשיתי משהו טוב פה לפחות
מה עשיתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ברצינות שואלת -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:25 PM
|
||||||||
תהיתי אם לציין את זה גם או לא אבל הנה אני אוציא את עצמי זקן ואגיד בכל זאת לא לצחוק אני אוהב גם סווינג ודיסקו אבל לא שמעת את זה ממני למה פופ פאנק מצחיק אותך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:25 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי בעיני מי רמז: בעיני אחותי ממש לא:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |