![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:50 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא רוצה חתימה חדשה וזה עצוב
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה אנשים
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היא ריבלגה שהיה גזעני יואוווווווווווווו אני התבגרתי עם ג'פרי סטאר איזו נוסטלגיה מכירה את BLOOD ON THE DANCE FLOOR? מוסרית קצת שנויים במחלוקת אבל מעולים מוזיקלית -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
7 אנשים בערך -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:53 PM
|
||
מישהו רוצה חתימה חדשה?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלאא -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם שפתאום ברחתי לכם ועזרת לי אז עם מתמטיקה וזה -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 אנשים
בצהריים היו פה יותר -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:54 PM
|
||||
אני אבל אני לא אשים אותה ישר כי אני מאושרת עם החתימה שיש לי כרגע -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה, מה לעשות ריילי תפסה לך:)
נכון חתימה מהמת היא עשתה לי? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
בסוודר. אלה\אריאל רוצות? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:55 PM
|
||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמצא לך את הכתבה ואשלח אני זוכרת ששלחתי לך קישור לריב שהיה לו עם הבן של קים קרדשיאן והדג הגיי ההוא (אהמ בדיחה של סאות' פארק) ואמרת לי שהוא מטומטם איכס הוא מגעיל וטוקסיק בטירוף זה ככ מעצבן שכולם שנאו את ג'וג'ו סיווה בגלל איך שהיא התלבשה, אנשים עדיין מתאכזרים למיה קאליפה וכל העולם החרים את מלאני מרטינז על משהו שבכלל לא היה נכון ויש לזה הוכחות!!!!!!!! ואנשים גרועים מהן בהרבה עדיין מצליחים -------------------- היא/את
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:55 PM
|
||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח לא הספקתי כל כך ;) אבל בכיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 17:56 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס על חצי מהדברים הגזעניים: מה גזעני בזה
מה יש לכריס הגזען: שומר מסר במחשב של מוסוליני בשחור לבן בלי שום צבע אחר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |