![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:15 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנגליתתתתת🥺😍 -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:16 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:16 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיים שלי אנגלית 3> אבל אנגלית לא שיתפה איתי פעולה וקיבלתי 2 נקודות פחות מהציון שנותן לי פטור בתואר אז אנחנו ברוגז כמו ילדים בני 5 עכשיו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:17 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא למדתי היום כמעט למה אני מטומטמת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:17 PM
|
||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללמוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:18 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע אם לעשות מרתון מיוז או מרתון רייז אגיינסט
למה יש להקות טובות מידי בעולם הזה ולמה הכל באנגלית אני כועס על אנגלית אבל אני כל היום מדבר רק אנגלית יותר מעברית הברוגז הזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:19 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי פיפול לא תלשתי את השיער והריסים כבר 12 שעות ואולי זה קצת מטומטם להתגאות בזה כי אתמול היו איזה חמש דקות שלא תלשתי בהן אבל כן
-------------------- היא/את
|
|
|
||||
גאה בך תמשיכי ככה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!! אני גאה בך3> -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:20 PM
|
||
טוב מרתון אסקינג אלכסנדריה
לא להיכנס לדיכאון תוך כדי המרתון כי רמת האימו פה מטורפת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:20 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:21 PM
|
||
פמיניסטים לא לכעוס עלייי אבל זה אחד השירים הטובים שלהם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:22 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש לא באלי כואב לי הצוואר וטיקטוק גרם לי לבכות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:25 PM
|
||
דמעות של אושר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 18:25 PM
|
||||||
טנקיוווו אני מרגישה טוב לגבי זה עד שאני אחזור לתלוש וארגיש את הצדדים הדלילים שלי ואבהל למשך חצי שעה ואז פשוט אעבור לתלוש באזור אחר ואגרום גם לו להיות דליל חהחה 🎶 אין לי שליטה עצמיתתת 🎵 -------------------- היא/את
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |