![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:45 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאני מסיימת עם המועדי א' אני צריכה להתחיל לחרוש על מתמטיקה למה חשבתי שזה יהיה חכם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:46 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ב-י או יא? -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עולה ל-יא איכס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפרת-
למה??? זה לא כיף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:47 AM
|
||
מה יש לך נעה יסודי זה כל היום בסטלה
ליאם בגרויות זה לא סוף יא? -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:48 AM
|
||||
כן, אין לי בגרויות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:49 AM
|
||||||
אה מבחנים לא בגרויות -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:49 AM
|
||
אכן
גם רק אחד מהם בבית ספר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:51 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ אני לכתוב ככ לאט
כתבתי רק קצת יותר ממאה מילים בחמש דקות :( -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:53 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפרת-
לאלאלאלא בגלל שאנחנו כאילו "קטנים" וצריך להכניס למוח ערכים מגיל קטן מחמירים איתנו ברמות, ונותנים עצור(עצור זה משהו שהמנהלת שלנו המציאה, אחרי עצור אחד יש רק אזהרה, שניים שיחה עם ההורים, שלוש השעיה, וארבע אתה מועף מבית ספר.) על כל דבר הכי קטן. גם מתייחסים אלינו כמו תינוקות. אנחנו בני אחת עשרה, לא בני שלוש, מתי תקלטו???? לא כיף ביסודי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:54 AM
|
||||
לפחות אין לכם מבחנים שקובעים את העתיד שלכם עכשיו יתרונות וחסרונות את יודעת ועדיין מתייחסים אלינו כמו לילדים קטנים אל תדאגי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:56 AM
|
||
חח נעה אני מסכימה עם ליאם
וליאם מה הקטע הזה של התכנית שאת עושה באוניברסיטה כאילו מה זה נותן לך? rainmaker זה סבבה לגמרי:) -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:56 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה שאימוג'ים הולכים פה היום חזק
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:57 AM
|
||||
אני מסיימת תיכון עם 31.5 נק"ז לתואר שזה בערך רבע תואר? זה חביב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:57 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(קוראים לי וריאן) כן אבל קיוויתי ליותר :( -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |