![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:57 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח וזה עוד כלום בוואצפ חברות שלי דופקות תראש מכירה סטיקרים? זה דרך בדוקה לעצבן אנשים -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:58 AM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לך מושג כמה לאט אני כותבת -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:59 AM
|
||
חח יא אהבתי תשם
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 08:59 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה ללמוד בשבילי לכימיה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:00 AM
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל שאתמול סיימתי יסודי לנצח! -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה לאט? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ואני שונאת את המתרגלת שלי ואין לי כוח לקורס הזה יותר ואני מתה לסיים אותו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:02 AM
|
||||||
וואווווווווווו קולולושים -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:02 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאם, אפרת-
לא הבנתן, המורות מתנהגות אלינו כאילו אנחנו תינוקות. וגם שכבת ו'. שכבת ו' מתנהגת כאילו הם כל כך הרבה יותר שווים מאיתנו, למרות שהם גדולים ממנו רק בשנה. זה מאוד מעצבן. והם תמיד מסלקים אותנו מהמגרש ומהאמפי. מעצבנים. ויש לנו מיצב"ים, שקובעים לאיזה חטיבה תלך! אני וחברה הכי טובה שלי היינו צריכות לתכנן באיזו שאלה נטעה ובאיזו לא כדי לוודא שנלך לאותה חטיבה😂 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:03 AM
|
||||
מיצבים לא משנים כלום, את יודעת את זה, כן? ואת רק בכיתה ה' ואני סיימתי י' היינו הכי קטנים בתיכון והשביעיסטים מתנהגים כאילו אסור לנו להתלונן בכלל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:04 AM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אפילו לא סופרת זמן. אבל זה ברמה של רק שתי אצבעות עובדות, לפעמים אחת אם אני עצלנית -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
||
רוזנ פה
היי -------------------- אלה אחת
|
|
|
||||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ לא אבל ככה זה אצל כולם לא? אני להתכוון לאשכרה כמה מילים בחמש דקות בכתיבה יצירתית לא סתם כתיבה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
שלומות
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |