![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:10 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו חוץ מכיתה ו לא היה ציונים היה טוב מאד מצויין מספיק -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאם-
הם רציניים???? אני וחברה לשי טעינו בכוונה בכמה שאלות!!!! אני באמת צריכה להפסיק להקשיב לאחי הגדול. או לרצוח אותו. אישית אני מעדיפה את האפשרות השנייה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה נשמע הגיוני... -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
ליאם-
הם רציניים???? אני וחברה לשי טעינו בכוונה בכמה שאלות!!!! אני באמת צריכה להפסיק להקשיב לאחי הגדול. או לרצוח אותו. אישית אני מעדיפה את האפשרות השנייה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שתטעו בכוונה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:11 AM
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ ואז אם את כותבת בלי לחשוב אז את יכולה למצוא נקודות עלילה שאפילו לא חשבת עליהן. מקסימום תשכתבי את הכל אחר כך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:11 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעה את יודעת שאת פשוט יכולה ללחוץ על המילה "ציטוט"?
זה יעשה יותר מסודר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:12 AM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה גם עלול לגרום להרבה עבודה מיותרת ובלאגן לא קשור -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:12 AM
|
||||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:13 AM
|
||||||||||||||
קורה לי שאם אני כותבת בלי לחשוב יתר מידי אני לגמרי יכולה לכתוב שטויות גמורות שלרוב הן חסרות ערך לסיפור -------------------- אלה אחת
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:14 AM
|
||||||||||||||||
כן, ככה בדיוק כותבים עדיף לך לעשות תרגיל כתיבה לפני זה אז -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב היה נחמד אבל ביביי
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||
מה זאת אומרת? -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||
|
|
||
ליאם-
כדי שבדוק נלך לאותה חטיבה, כי לא היינו בטוחות שנדע את כל השאלות אז אמרנו נגיד:"בשאלה שתיים טועים, גם בשלוש, עד שבע צודקים, בתשע לא," וכו'. רוזנ- כן אבל אני רוצה לענות לשני אנשים במקביל, ולכתוב גם אם אף אחד עוד לא כתב הודעה, דבר שציטוט לא מאפשר. וביי אפרת! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 09:16 AM
|
||||
תשימי לעצמך עשר דקות על השעון ופשוט תכתבי כל מה שעולה לך לראש לא חשוב כמה מטומטם הוא -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |