![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:12 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי עדיין יש.
ליאם- אני מעלה מלא, בעיקר ריקודים אבל גם סתם דברים מצחיקים. יש לי 834 עוקבים, ופתחתי לפני איזה חמישה חודשים, אם אני לא טועה.... ויפה! שלושים עוקבים בלי להעלות כלום זה ממש טוב. בטח כשתעלי תוך שנייה תגיעי לאלף, מה שאני מנסה לעשות כבר חצי שנה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:13 AM
|
||||||||||||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כן אבל אנחנו 6 בבית אז זה לא כזה מפתיע, בעצם והמקלחת ספייר מקולקלת כבר חודש -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:14 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח לא יודעת אם יהיה לי כוח להשקיע בזה כרגע העליתי סרטון אחד שלי שרה ברידג' משיר לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
היי ורד!
ורוו, שמתי לב שגם את מחוברת. תיכנסי להקדשות, ותראי מה כתבתי, אוקיי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי הקדשהההה
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:15 AM
|
||
ליאם-
בגדול, מה שצריך בטיקטוק זה אישיות. מההיכרות שלי איתך יש לך כזו, ולא סתם כזו, אלא כזו מעולה. את יכולה סתם לעשות מלא סטורי טיים, ותקבלי מלא עוקבים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:16 AM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה רעיון טוב אני אשקול לעשות את זה בימים הקרובים, אני ממש צריכה דחיפה -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:16 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו תודה לך 3> בשביל לעשות סטורי טיים צריך סיפורים מעניינים ואין ליייי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:17 AM
|
||
מתי משתמש החודששששש??????
-------------------- עומר
|
|
|
||
ליאור-
ראיתיייייייייייייי ותיכנסי כבר להקדשה שעשיתיייייי אני דורשת ממך, מרוו, מאלה, מארי, ומכל החברות שמחוברות פה, ללכת להקדשה שעשיתיייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בתכלס אסור לעשות את זהההההה -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:18 AM
|
||
ליאם-
לאלאלאלא ממש לא צריך חיים מעניינים לסטורי טיים. סתם עושים סרטונים עם הערות ציניות ומצחיקות וכו', ובום! יש לך מילין וחצי עוקבים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
למה המבחנים של אנליטית כל כך קשים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הולכת לראות נו
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||
ליאור-
למה? זו יכולה להיות הקדשת שש מאות! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |