![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:34 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארי-
לא ראית אותי, אבל דיברת איתי! לא, התכתבת איתי....? בקיצור, לא משנה, אבל בימי הולדת אני בטירוףףףף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:34 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אני מחכה למשתמש החודש
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:35 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 צפיות, יפה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:35 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תחכי עוד קצת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:37 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החברות שלי חושבות שהן כאלה אדג'יות ומגניבות או וואטאבר מאז שיש להן טיקטוק.
לא מבינה את העניין סביב זה. -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:39 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו פשוט האפליקציה הכי טובה שיש בערך? ההומור שם הוא 100/100 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה-
מוזר. בגדול, אני אוהבת את טיקטוק רק בגלל הריקודים כי זה כיף. זה לא הופך אותי לאיזו מגניבה או כל שאר הדברים האלה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה, אני כל כך מסכימה איתך! לאחותי יש טיקטוק ובהפסקות (לשעבר!) היא וחברות שלה היו עומדות שעות ורוקדות מול הטלפון, ואז זה גרם לכל מי שהיה לה טיקטוק לחשוב שהיא מקובלת. -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:40 AM
|
||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, את מוזמנת לשלוח ינשוף. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יובל?
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי שאמא שלי תסכים לי להיות במחשב למשך זמן כדי שאוכל לחזור ולא להיות פה 5 דקות
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:41 AM
|
||
אני לא מצלמת טיקטוקים אף פעם, אני בטיקטוק בשביל לצפות בסרטונים של אנשים אחרים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
זה כל כך פאקינג פתטי לראות אנשים רוקדים להם מול הטלפון. זה עושה לי גלים של קרינג'.
אם אתה בבית בחדר אז סבבה אבל ברחוב זה פשוט נראה מגוחך. -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 10:42 AM
|
||||
ריקודי טיקטוק זה רק חלק מהטיקטוק... יש עוד כל כך הרבה מעבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |