![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להסכים ולחזק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:02 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי לא אכפת ^^,
פשוט נמאס כבר להתערב על דברים כאלה. בואו נודה חברים גריפינדור זה הבית הכי אהוב ונדוש גמרנו וזהו ^^ -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה באסה שזה צפוף ככה לי כנראה יהיה ציון מיידי כי זה יהיה מבחן אמריקאי ומהמחשב אז אני אדע מיד כנראה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יובל-
אז זהו, שלא. אני אם לומר את האמת פשוט אוהבת את הבית ואת התכונות שהוא מייצג. אישית אני לא מחבבת כלכך את הרמיוני. היא..... לא׳משנה. בכל אופן, אני אוהבת את גריפינדור בגלל התכונות שהוא מייצג, ולא בגלל האנשים שנמצאים בו. ובואו נפסיק את הדיון הזה עכשיו, כי במילא כולם חושבים שהבית שלהם הכי טוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק אני מתה על הפלפאף וזה בית מדהים בעיני (גם שאר הבתים האחרים though) אבל ברור לי שאני הדבר הכי לא הפלפאפי בעולם. אני שילוב של סלית'רין ורייבנקלו -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול לנאום שעות למה סלית'רין הוא הבית הכי טוב והכי איכותי ויש לי יכולות ורבליות נהדרות והוכחות מושלמות אז תזהרו ממני ואל תתנו לי לפתוח את הפה כי אני אשתיק את כולכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:03 PM
|
||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בעיהה כן כי בתכלס זה שאתה לא ברייבנקלו זה לא אומר שאתה לא חכם וזה שאתה לא בהפלפאף לא אומר שאתה לא טוב לב, אז כאילו, אין באמת השפעה על האופי ונו תשאלי את תמרר -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבאלה סלית'רין זה שלמות
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נחמד אף אחד לא אמר שגם את תצטרכי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחכה 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח לא אל תתחיל אתה באמת תשכנע את כולם פה -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:04 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אני כנראה אצטרך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קריפי -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
רייבנקלו הוא לא באמת של אנשים חכמים הוא בית של אנשים שקדנים. יש הבדל משמעותי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |