![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:20 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעשים של חלק גדול מהגריפינדורים בסדרה הם חסרי אחריות ופזיזים לחלוטין, ורולינג ניסתה להסוות את זה ב"אומץ לב"
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל איך אפשר לשנוא בתים? בגלל האנשים שבהם כנראה, כי איך אפשר לשנוא תכונה כזו
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממה שהבנתי היא ראתה כמה הלהט"ב צוברים תאוצה בספרות וגם בפרסי ג'קסון יש את כל העניין של סולאנג'לו ואז היא הרגישה נוח בתקופה כזאת להגיד שדמבלדור הומו אבל אם לא הייתה מהפכת להט"ב בכמה עשורים האחרונים היא הייתה ממשיכה לשתוק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה-
כלכך!!!! הילד המקולל הוא הספר הכי גרוע, והוא אכזב אותי ברמות! עד היום אני זוכרת את מפח הנפש שהרגשתי כשקראתי אותו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:21 PM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה רק הופך את זה לגרוע יותר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מכול הבעיות שהיו בילד המקולל זה בסך הכול אחלה ספר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תהיה נאיבי כוח הוא לא בהכרח דבר שלילי, אתה צריך לדעת איך להשתמש בו כמו ידע, גם ידע יכול להיות מסוכן בידיים לא נכונות, אתה תלך ותאשים את הידע עכשיו? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון לגמרי -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 13:22 PM
|
||||
הבעיה היחידה הייתה מחולל הזמן מה זה בעיות -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני אהבתי אותו 🤷🏼♀️
כן זה מה שאני מנסה להגיד חחח שהבית הוא פשוט מראה מהי התכונה הכי בולטת אצלך ולא יותר מזה אם אני בגריפינ לא אומר שאני לא שאפתנית, פשוט אומר שהכי בולט אצלי זה אומץ (או פזיזות) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם איך שכתבו את זה, זה פשוט... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילד המקולל זה ספר נחמד לא בתור המשך להפ
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתכחשת לילד המקולל, לא יודעת מה איתכם
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||||
בדיוק אם יש לך כוח - את יכולה לשרוד אם את חכמה - זה יעזור לך לשרוד גם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |