![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2020, 09:20 AM
|
||
![]() מוגל |
השרביט של וולדרמוט היה שרביט הבכור על כן הוא יכול להשמיד אבל אם זה היה שרביט רגיל זה לא היה עובד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2020, 15:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדעתי הכובע הוא מן שער שמוביל לארון התצוגה במשרד המנהל.
אם החרב מזויפת היא הגיעה משם. אםצלא שמתם לב, אוכלי מוות הרגו כבר את הגובלינים שהיו עם טד ודין, אז די סביר שהם תפסו את גריפהוק, הרגו אותו ואחר כך שמו את החרב במקום הראוי לה - בארון התצוגה. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2020, 01:54 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
למה שאוכלי מוות ירצו לשים את החרב בארון התצוגה? כבר ניסו לגנוב אותה משם, ואז הם העבירו אותה לכספת של בלטריקס. גם אם עכשיו הם חושבים שהכספת לא בטוחה, כי כבר פרצו לשם, אבל הם צריכים לחפש מקום אחר, ולא לתת לג'יני לגנוב אותה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2020, 02:08 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני בכלל לא מבין למה צריך להבין איך הוא קיבל חרב מזויפת, לפי דעתי הוא קיבל את החרב האמיתית כשהוא הפגין אומץ וגבורה בכך שהתנגד לוולדמורט בפומבי מול כל אוכלי המוות שלו.
|
|
פורסם ב: Jul 24 2020, 04:07 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהארי מוציא אותה, זה לפני שהיא הגיע לארון ההוא -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 22:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא יודעים איפה היא בהארי פוטר 2 כי בכלל לא הראו אותה
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אי אפשר להחזיר את המתים וחפצים כן אפשר לתקן
-------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אבל זה לא משנה, החפץ עצמו לא נפגע, בדיוק כמו הגוף שעושים עליו אבדה קדברה.
וגם זה משנה על מה עושים את הלחש ההשפעה שלו היא אותו דבר, להרוס או להוציא את הנשמה מהגוף וזה קורה כשעושים את זה על בן אדם וגם על הורקרוקסים. וכמו שאמרתי כבר הרמיוני אמרה במפורש שהדרך היחידה להרוס הורקרוקס היא 'לפצוע' אותו בצורה ששום קסם לא יכול לרפא אותו ואמרו בספרים פעמים רבות שאין שום תרופה לאבדה קדברה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2020, 00:03 AM
|
||
![]() מוגל |
קודם כל, לגובלין קוראים גריפהוק.
דבר שני, יכול להיות שלמצנפת יש כוח לזמן את חרב גריפינדור כשגריפינדורי אמיתי זקוק לה. זה אפילו הגיוני. אם אתם זוכרים, בספר ולדמורט הכריח את נוויל לחבוש את המצנפת ואז הוא הבעיר אותה לאחר שנוויל סירב להצטרף לוולדמורט ובמקום קרא לאחרים להמשיך להילחם.המצנפת ידעה שנוויל צריך את החרב ואז היא זימנה אותה וכל זה. זה הרי לא הגיוני שהחרב פשוט ישבה בתוך המצנפת כל הזמן הזה. וגם, איך סנייפ הכניס לשם את החרב המזוייפת? זה לא נראה לי הגיוני. ובכלל, הארי בסך הכל ניסה לוודא שיש מי שימשיך את העבודה אחרי שהוא ימות. יכול להיות שהוא ניחש שוולדמורט ישחרר את נגיני בסוף ורצה לוודא שהיא תמות. דבר שלישי, אף אחד לא אמר מעולם שאבדה קדברה לא יכולה להרוג הורקרוקסים. אולי הרמיוני אפילו לא שקלה להשתמש בה בשביל להשמיד את ההורקרוקסים. בעצם, ההורקרוקס תלוי בדבר שמאחסן אותו. אם משמידים את הדבר עצמו גם ההורקרוקס מושמד. דמבלדור אמר את זה בעצמו. אם יצור חי הוא הורקרוקס, צריך להשמיד אותו, (או להרוג אותו) כדי שההורקרוקס עצמו יושמד. כמובן שחפצים אי אפשר להרוג, ולכן צריך למצוא דרך חלופית מספיק חזקה בשביל זה(ארס בסיליסק, שלהבת שדים וכל זה.) דבר רביעי, השרביט של וולדמורט הוא בכלל לא פשוט. הוא השתמש בשרביט הבכור, השרביט החזק ביותר בעולם. אפילו שהוא לא היה שייך לו, הוא עדיין מספיק חזק. ועם וולדמורט בעצמו, אחד הקוסמים הכי חזקים אי פעם. לא בדיוק פשוט. -------------------- לילה | 14 | שנורקקים פחוסי קרן | קונפטי
"השנוז בידינו!" "קסם? אין דבר כזה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |