![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 21:44 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון | הצלקת של הארי תמיד חשבתם שהצלקת של הארי נשארה לא רק בגלל שהקללה של וולדמורט לא הצליחה לפגוע בו? אז הדיון בדיוק בשביל זה. השאלה של הדיון היא: האם אתם חושבים שיש עוד משהו מאחורי הצלקת של הארי, חוץ מה'מזכרת' מהקללה? דיון מהנה! -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 22:38 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כדי להעלות ספק, צריך סיבה להסתפק. יש לך סיבה לחשוב שזה לא רק מזכרת?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 08:00 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוו. אני חשבתי על זה גם. איך זה אפשרי? רגע אחד אין, ופתאום מופיע על המצח? לדעתי, יש לזה משהו אחר. וגם, בתור הורקרוקס, הארי אמור להיות בלי שום פגע, כיוון שאי אפשר לפגוע בהורקרוקס בחפץ שהוא לא בלתי הפיך.
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 11:40 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כל הרעיון של הצלקת היא שמתי שוולדמורט ניסה להרוג אותו אבל האהבה של לילי הגינה עליו והקללה הצליחה רק לעשות צלקת ואז היא חזרה אל וולדמורט והרגה אותו וחלק הנשמה שהיה בגופו חיפש מקום ללכת ומצא את הארי לכן הארי יכול לקרוא את המחשבות שלו ולדבר עם נחשים ואז מתי שהוא הרג אותו הוא בעצם הרג את החלק של וולדמורט בתוך הארי והארי נשאר ללא פגע
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 15:23 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
רייצ'ל, אף פעם לא קרה לך שקיבלת מכה, ורגע לפני כן לא היה צלקת, ואז פתאום יש?
והארי הוא לא הורקרוקס, הארי הוא בן אדם שיש בתוכו הורקרוקס. והוא נפצע כמויות פעמים במהלך הספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2020, 07:48 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צלקות לא מופיעות תוך לילה, בהתחלה זה פצע פתוח, אחר כך הוא מתחיל להגליד ורק אז יש צלקת.
למעשה לדעתי הצלקת היא צלקת רגשית, הרגע ההורים שלו מתו וניסו להרוג אותו. הצלקת הופיעה לו על המצח כי הוא קוסם. קוסם קטן שעוד לא שולט בכוחות שלו. נוסף על כך הצלקת מפרידה אותו משאר הקוסמים, מייחדת אותו. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2020, 11:18 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא סתם הצלקת של הארי כואבת כשוולדמורט כועס או משהו כזה, כנראה שהצלקת זה המקום שבו השתכנה הנשמה של וולדמורט
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 14:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא חושב שהצלקת זה רגשי אם אני זוכר נכון דמבלדור אומר להארי שהצלקת היא מזכרת ממתי שוולדמורט ניסה להרוג אותו והאהבה של לילי הגנה עליו והוא הצליח רק לעשות לו צלקת וגם מי אמר שישר הופיעה צלקת? היה פצע ואז אפילו אם לצלקת לוקח שנים להופיע זה עדיין מסתדר
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 21:11 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא יודע אם זה ראיה, אבל בסרט רואים כבר כשדמבלדור מניח את הארי על מפתן ביתם של הדרסלים (באותו יום של הארוע) שהיה כבר צלקת
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 05:31 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי אין כלום שמיוחד בצלקת של הארי חוץ מזה שהוא מזכרת מהקללה והעברת הנשמה שנעשו באותו הלילה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 09:30 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני תומך בזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 11:22 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כמובן שכן. הלא הצלקת של הארי כואבת כאשר וולדמורט קרוב, או מרגיש רגש מופרז מסוים? חוץ מזה, אין עוד דברים שהיא יכולה לעשות. (כך, לדוגמה, בסוף הספר השביעי, מסופר שלאחר שוולדמורט מת הצלקת של הארי כבר לא כאבה. וולדמורט לא חי ולא יכול להרגיש כלום, ולכן הצלקת נשארה רק צלקת, וזהו).
-------------------- ארן יגארררררררררר
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 14:44 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כך אז למה הצלקת נשארה ? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 17:27 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי צלקת לא יכולה סתם להיעלם
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 13:12 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
למה שלא? הצלקת הייתה גם מזכרת פיזית מניסיון הרצח של הארי. היא לא יכולה להיעלם. החיבור עם וולדמורט נעלם, משמע הכאבים שתקפו את הארי בצלקתו נעלמו, אך הצלקת עצמה נשארה, שוב, צלקת רגילה. -------------------- ארן יגארררררררררר
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |