![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 5 2020, 07:58 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שתמיד אומרים
"את תראי איך בסוף הכל יסתדר אני מבטיח- בסוף הכל יהיה טוב הכל יגמר בטוב התקופה הקשה תסתיים" ולפעמים אני רוצה לשאול אותכם- מי הבטיח? מי אמר? אולי בסוף אני יישאר במצב הקשה שאני עוברת לעד? ואולי שום דבר לא יסתדר? איך כולם בטוחים שעוד 10 שנים נצחק על התקופה הקשה שעברנו אז? מישהו לחש לכם שהמצב ישתפר? למה אתם כל כך משוכנעים שתגיעו להפי אנדינג? לא תמיד נגיע לסגירת מעגל. ולפעמים כשאנחנו קוראים ספרים- רואים סרטים- אנחנו מחכים כבר לסוף- לקטע שהוא: "הסוף" הרגע שבו הכל יסתדר. לרגע שאחרי שהגיבורים ניצחו. לרגע שהמרושעים מתו. לרגע שאחרי שהמסכן מת, הקריב את חיו, והציל את כולם. לרגע שבו נוכל לסגור את הספר ולהיאנח- "זה היה ספר טוב" אבל לא- הסתכלו סביב!! כמה דברים קוראים לכם. כמה דברים קוראים סביבכם- שאין להם סוף וגם לא אהיה להם. שום חיזר לא זנח מאליכם ועזר לכם! ושום חבר לא מת בשבילכם! וזהו- בסוף לא היה לכם מסקנה. לא אמרתם איזה משפט חכם. הקצוות לא הסתדרו בסוף . ולא יצא אליכם איזה ספר שכל העולם קורא כרגע. אתם מרגישים לוזרים אמתיים. למה כולם מסתדרים ואתם לא? אבל – זה שלא ניצחתם: זה אומר שלא גדלתם? זה אומר שלא התבגרתם? זה אומר שלא השתניתם? זה אומר שלא קמתם? זה אומר שלא ניסיתם שוב ושוב? זה שבסוף לא הגעתם להפי אנדינגכמו שרציתם. ואפילו לא לסוף הטרגי כמו שאני לא חושב שרציתם. זה לא אומר שנכשלתם! פעם אהבתי את המשפט: "בסוף הכל טוב ואם זה לא טוב זה לא הסוף" פעם חשבתי שהמשפט הזה ממש חכם! החום אני מבינה ש: אחרי הכל- בוא נהיה ראליים!!!!! הרבה דברים לא נגמרים!!!!!!!!! הרבה דברים נגמרים לא איך חשבנו!!!!!!!!! הרבה סופים הם לא שווים סיפור!!!!!! כי אחרי הכל אנחנו לא דמות מסרט. וזהו אחרי שנעכל את זה, אחרי שנבין את זה, אהיה לנו הרבה יותר קל, ללמוד מהטעויות. וגם לדעת שלפעמים צריך לוותר על מה שציפינו. צריך הרבה פעמים לדעת שלא כל מה ש: חשבנו, תכננו ,דמינו, שאפנו, לא כל זה בדיוק מה שיקרה. ומי שרוצה תמיד להגיע לסגירת מעגל- שיהיה שחקן!!! (אני רצינית) ומי שרוצה סוף מושלם-שום דבר לא עוצר אותו. תוציא דף ותכתוב בדיוק את הסוף המושלם לדעתך (לא מבטיחה שהוא יקרה ) אז אנשים- תצאו מהחלומות שלכם. תהיו אתם, "ועל תצפו תמיד לרגע של סגירת המעגל" (הארה: את מה שכתבתי כתבתי בכוונה כללית ולא קשור לנושא מסוים מקווה שלא הכנסתי אתכם לדיכאון ואם לא הבנתם מה כתבתי-תקראו שוב.) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2020, 09:29 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו וואו וואו. מהמממממם.
כל כך נכון! כתבת פה משהו שהרבה אנשים חושבים ולא אומרים, וזה מדהים בעיני. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 17:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!
הודעה זו נערכה ע"י .Cheval Blanc ב Aug 31 2020, 00:41 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |