האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

שיפ! || שלב ראשון
פורסם ב: Jul 13 2020, 12:21 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960690
מגדר:female
משתמש מספר: 52249
חפצי המשתמש: צפה

שיפ!
שלב ראשון: רושם ראשוני

תחרות החלליות השנתית יוצאת לדרך!
התחרות שלנו הולכת להתקיים זו הפעם השמינית ברציפות, והיא הולכת לקבוע פעם נוספת - מי החללית השולטת בגלקסיה? האם המילניום פאלקון תמשיך להישאר בראש, או שסוף סוף יימצא יורש ראוי?
חושבים שהחללית שלכם מתאימה? אם כך, מהרו להירשם לתחרות!
בהצלחה לכל המתמודדים, ושהכוח יהיה איתכם.

מה קורה, משתמשים? אני ממש מתרגשת. תחרות החלליות השנתית בפתח!
מה, לא קראתם את הפלאייר? הוא מסביר הכל. בכל שנה, מתקיימת בגלקסיה תחרות חלליות, בה מומחים לחלליות שופטים את החלליות המתחרות לפי עיצוב, יכולות וכדומה, והחללית המנצחת זוכה בהערכה גדולה (ובפרס כספי, כמובן). מתוך שבע תחרויות שהתרחשו עד עכשיו, המילניום פאלקון זכתה בשש - באחת מהן היא לא השתתפה כי לוק ריסק עליה סלע בטעות והיא הייתה בתיקונים. האן נורא התעצבן.

בכל אופן, התחרות השמינית בפתח, ואני הגעתי למסקנה שזו ההזדמנות שלנו. הזדמנות למה? לזכות בתחרות, כמובן!
כן, כן, זה נשמע נורא בדיוני כשאנחנו מתחרים מול המילניום פאלקון בכבודה ובעצמה, אבל בשביל זה אני נמצאת כאן. אני מאמינה שאם נתגייס כולנו למשימה ונעלה רעיונות והצעות לחללית, נוכל לבנות חללית מצוינת, שתהיה מסוגלת לזכות בתחרות ולהביא לנו המון כבוד והערכה.

בתור התחלה, אנחנו צריכים ליצור את הרושם הראשוני של החללית. מה זאת אומרת? אנחנו צריכים לקבוע מה יהיה שמה, איך היא תיראה, מה היא תכיל - בגדול, כל מה שיעזור לחללית שלנו ליצור רושם ראשוני מוצלח על השופטים. לאחר שניצור את הרושם הראשוני המושלם נוכל להמשיך לבנות את החללית לעומק - אבל זה יתרחש רק בשלבים הבאים.
אז קדימה, לעבודה!

CODE
[b][color=DarkBlue]שם:[/b][/color]
[b][color=SlateBlue]שם החללית:[/b][/color]
[b][color=DarkBlue]מראה חיצוני:[/b][/color] לפחות שתי שורות.
[b][color=SlateBlue]מראה פנימי:[/b][/color] לפחות שתי שורות. איך החללית בנויה מבפנים?
[b][color=DarkBlue]ציור/עיצוב של החללית:[/b][/color] לא חובה.
[b][color=SlateBlue]הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!:[/b][/color]

אל תדאגו, העבודה הקשה שלכם לא תתבזבז לחינם. על השתתפות בשלב הזה תקבלו 3 פ"מים, כאשר מי שישתתף בכל שלבי התחרות יזכה גם בחלק של פאזל! נוסף לכך, המשתמש שבסוף התחרות יצור את החללית המוצלחת ביותר יזכה בבונוס נוסף - אז שווה לכם להשקיע (;
הפעילות תיסגר ב-19/7, אז מהרו להשתתף!

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 13 2020, 15:11 PM
צטט הודעה

תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 29555
משתמש מספר: 71393

שם: הודיה
שם החללית: הכוכב הדוהר
מראה חיצוני: גדולה אבל לא בהגזמה, צבעונית ומהפנטת בצורת כוכב זוהרת מקדימה יש שלוש שתיים מהם מאירים באור לבן והשלישי מאיר בצבעים שונים (זה מתחלף כל חמש דקות) בצידה השמאלי כתוב את שמה באותיות שחורות וגדולות.
מראה פנימי: בקדמת החללית יש חדר בקרה שממנו מכוונים את החללית ורואים את מצב מיכלי הדלק וכו' בחדר הבקרה יש בני מושבים, בחלקה האחורי ניתבים מיכלי הדלק האדומים ובאמצע יש בסביבות ה10 מושבים מרופדים בריפוד בצבע שמנת.
ציור/עיצוב של החללית: לא חובה.
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!: קדימה בואו נבנה חללית אימפריאלית (לא שיש לי מושג מה זה אומר)

--------------------
הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות.

---------
פורסם ב: Jul 13 2020, 17:57 PM
צטט הודעה

השתמש בה בחכמה

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 10221
מגדר:male
משתמש מספר: 72418

שם: felefff
שם החללית: Millennium shots (אלף יריות)
מראה חיצוני: צבע זז של יריות בקרב ובצורה של משולש עם בליטה קטנה בקצה, ועם שני תותחים בשני קודקודים של החללית
מראה פנימי: תא טייס בקודקוד ובאמצע החללית ג'קוזי, ועם פינות משחקים מפוזרות ברחבי החללית ובבליטב למטה חדר יריות עם שליטה על התותחים המרכזיים ועם שליטה על תותחים קטנים יותר, וקצת ימינה ממאחורי תא הטייס יש ספה מעוגלת בצבע כסף ובמרכזה שולחן. ומימין לספה מאחורי תא הטייס יש חדר חשמל.
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!:

--------------------
אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 14 2020, 09:41 AM
צטט הודעה

נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 66098
משתמש מספר: 72606

שם:רחלי
שם החללית: skyarrow
מראה חיצוני: גדול, אבל לא גדול מידי כדי שיוכל לזוז בחופשיות ולברוח מפני אסטרואידים. צורת חץ על מנת שיוכל לטוס במהירות ברחבי הגלקסיה, צבע שמשתנה על פי כפתורים שיש בפנים- הוא יכול להיות בלתי נראה, או אחד מצבעי הקשת, או שחור/אפור. בצד כתוב את שמו של החללית בצבע שגם הוא נבחר על ידי הטייס- ראו למעלה.
מראה פנימי: מרווח, עם לוח משחק בצד כמובן, אם משתעממים.לוח המשחק ממוקם ליד 4 כורסאות בצבע שמנת, ועוד ספה המתאימה לכ-8 יושבים. יש קומה תחתונה, שהיא בעצם החמ"ל של החללית. יש בה יציאת חרום עם כל הציוד הנדרש, 2 מערכות לתקשורת (למעלה יש אחת), ציוד מיגון ועוד ציוד שיעזור במקרה של התקפה של החללית.
ציור/עיצוב של החללית:חץ שיכול לשנות צבעים, שם החללית בצד.
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!:

--------------------
רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס

User Posted Image

לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך,
קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף!
צוות החונכים שקד לילי וזיו,
אחרון חביב הוא אורי המזניב!

נפצח בשיר קורע לב
על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב!
אורירון חונך אהוב
פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב
מנסח בטיל כל אשכול
לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול"
שולח תגמולים על כל פעילות
יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות
סובל את הפשלות שלנו בלי סוף
רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף?

---------
פורסם ב: Jul 15 2020, 13:46 PM
צטט הודעה

this is the way

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 8000
משתמש מספר: 71862

שם: {חסוי} + ניוטון ארטמיס סקמנדר
שם החללית: Razor Destroyer (רייזור דסטרויאר)
מראה חיצוני: 10 מטר אורך, 7 מטר רוחב, 12 מטר גובה. בקדמת המעלה יש חלון. מתומן מלמעלה. קטן ככל שיורד. נחיתה על הצד. שחור, מלמעלה פס אדום. שני פסים ירוקים על הצד. מנועים במעלה האחורי. מנועים משניים = 3, 1 מלמעלה ו2 משני הצדדים למטה. 2 תותחי לייזר - 1 באמצע המעלה ואחד בירידה הכי למטה.
מראה פנימי:
חדר כניסה (קומה 1):
7 מטר אורך, 5 מטר רוחב ו3 מטר גובה. מצד ימין יש מקום ישיבה רבע עיגול ושולחן הולו-מט באמצע. מצד שמאל מקום ישיבה חצי מלבן ושולחן מלבני. מסדרון מצד שמאל שמוביל אל מחסנים (קומה 1):, מסדרון מצד ימין שמוביל אל מסדרון חדרים (קומה 1):, מדרגות ללמעלה בסוף החדר שמובילות אל עלייה (קומה 2):.
מחסנים (קומה 1):
7 מטר רוחב, 1 מטר אורך, 5 מטר גובה. מחסן עשוי ברזל. מסדרון מאחורה שמוביל אל החדר כניסה (קומה 1):
עלייה (קומה 2):
חדרון קטן, מטר אורך, מטר רוחב, 3 מטר גובה. מקדימה יש ארון עם נשקים. מאחורה יש מדרגות שיורדות אל החדר כניסה (קומה 1):, מימין יש את התא טייס + חדר בקרה (קומה 2):, משמאל יש את המחסנים (קומה 2): ומלמעלה יש את התותח עליון.
תא טייס + חדר בקרה (קומה 2):
3 מטר אורך, 5 מטר רוחב, 3 מטר גובה, מושב הטייס - קדימה מצד שמאל, מושב טייס משנה - קדימה מצד ימין, עוד שני מושבים מסתובבים. מאחוריהם ו3 מושבים מתקפלים צמודים לדפנות המקום, 2 משמאל לדלת ואחד מימין. שולחן תצוגה באמצע החדר, מאחורי לשני המושבים המסתובבים ולפני שלושת המושבים המתקפלים. בצד ימין של החדר יש חלק מהרצפה שאפשר להוציא ולרדת אל משגר הקפסולות בריחה (קומה -1):.
מחסנים (קומה 2):
3 מטר אורך, 4 מטר רוחב, 3 מטר גובה. מחסן עשוי אלומיניום. מאחור מוביל אל העלייה (קומה 2):.
תותח עליון
תותח לייזר עם מקום לטורפדו. מקום ישיבה 1. מטר גובה, חצי מטר רוחב, 3/4 מטר אורך. יציאה אל העלייה (קומה 2):.
מסדרון חדרים (קומה 1):
חצי מטר רוחב, 5 מטר אורך. מאחור החדר כניסה (קומה 1):, מימין המטבח (קומה 1): והחדר שינה 1 (קומה 1):, משמאל המשרד (קומה 1): והחדר שינה 2 (קומה 1): ישר קדימה יש ירידה אל ירידה (קומה -1):.
מטבח (קומה 1):
1 וחצי מטר רוחב, 3 וחצי מטר אורך, 3 מטר גובה. כ4 מטר שיש בחצי ריבוע מימין מימין לדלת. מקרר ברוחב מטר ובגובה 2 וחצי מטר מימין לדלת. מאחורי הדלת מצד שמאל ובקיר השמאלי יש ארון מטר רוחב שמגיע עד לתקרה. יציאה אל המסדרון חדרים (קומה 1):.
חדר שינה 1 (קומה 1):
3 וחצי מטר רוחב, 3 מטר אורך, 3 מטר גובה. מיטות בצד הקדמי השמאלי של החדר. ארון על הקיר הימני בצידו הקדמי. יציאה אל המסדרון חדרים (קומה 1):.
משרד (קומה 1):
2 וחצי מטר רוחב, 2 מטר אורך, 3 מטר גובה. כ3/4 מטר מהדלת יש שולחן גדול, כ2 מטר צמוד לקיר השמאלי. ארון כחצי מטר רוחב ומגיע עד לתקרה בסוף החדר בצד הימני. כיסא מאחורי לשולחן ושני כיסאות לפני השולחן. יציאה אל המסדרון חדרים (קומה 1):.
חדר שינה 2 (קומה 1):
2 וחצי מטר רוחב, 3 מטר אורך, 3 מטר גובה. מאחור יש אזור שהוא 1 מטר רוחב, 2 וחצי מטר אורך ו3 מטר גובה אבל הוא משומש כארון. המיטות בצד הקדמי-שמאלי של החדר. כפי שאמרתי הארון שגודלו הוא מטר על מטר על 3 מטר נמצא באזור שמאחורי המשרד. יש עוד ארון שגודלו הוא 3/4 מטר על 1 וחצי מטר על 3 מטר בקדמת הקיר הימני של החדר. יציאה אל המסדרון חדרים (קומה 1):.
ירידה (קומה -1):
כמטר על מטר, גובה 2.6 מטר. סולם שעולה אל מסדרון חדרים (קומה 1):, מקדימה יש סולם שיורד אל חדר מנועים (קומה -2), מאחורה יש את חדר מנועים (קומה -1), משמאל יש דלת שמוביל אל משגר הקפסולות בריחה (קומה -1):
משגר הקפסולות בריחה (קומה -1):
4 מטר רוחב, 2 מטר אורך, 2.6 מטר גובה. 2 קפסולות בריחה מקדימה. סולם שמוביל אל התא טייס + חדר בקרה (קומה 2):, מאחור יש את הירידה (קומה -1):, באחורי הצד הימני של החדר יש סולם שמוביל למטה אל התותח תחתון
תותח תחתון:
תותח לייזר עם מקום לטורפדו. מקום ישיבה 1. מטר גובה, חצי מטר רוחב, 3/4 מטר אורך. יציאה אל המשגר הקפסולות בריחה (קומה -1):
חדר מנועים (קומה -1):
2.6 מטר רוחב, 2.3 מטר אורך, 2.6 מטר גובה. יציאה מאחור אל הירידה (קומה -1):.
חדר מנועים (קומה -1):
2.4 מטר גובה, 0.7 מטר רוחב, 1.2 מטר אורך. עלייה אל ירידה (קומה -1):.
חדר מנועים (קומה -2)
2.8 מטר גובה, 1.2 מטר גובה, 1.8 מטר אורך. יציאה מלמעלה אל ירידה (קומה -1):.
ציור/עיצוב של החללית: יעודכן בהמשך
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!: הייתי מעדיף פשוט להשתמש עם הRazor Crest אבל החלטתי לעצב חללית סופר מגניבה בעצמי.

--------------------
תקראו לי דין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 15 2020, 16:28 PM
צטט הודעה

Let us find the dam snack bar

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 18539
מגדר:
משתמש מספר: 65396

שם: אור
שם החללית: בקי (כי למה לא?)
מראה חיצוני: אז החללית היא כדורית, היא בצבע טורקיז, זהב ושחור. השכבה הראשונה היא טורקיזית יחסית כהה. עליה יש פס אלכסוני בצבע זהב שממנו יוצאים מספר קווים שחורים. מלפנים למעלה יש רבע עיגול שקוף.
מראה פנימי: אז החללית מחולקת לשני מפלסים, המפלס העליון בקרה והמפלס השני אכסון + לינה במקרי הצורך (שלושה חדרים עם ארבע מיטות בחדר) צבע הקירות במפלס העליון הוא מדורג מכחול לירוק והמפלס עצמו הוא כמו חדר אחד גדול. במפלס יש משולשים אשר עליהם לוחות בקרה שונים. במפלס השני הצבעים נעים מכחול לסגול ובו חדרים שונים בגדלים שונים.
ציור/עיצוב של החללית: User Posted Image (ניסיתי לעשות את זה מדוייק אבל...
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!: עשיתי את זה דרך הטלפון אז אם זה לא באורך המתאים סליחה

--------------------
היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar.
❤️ ❤️
לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים.
משפפת wolfstar מושבעת.
The 70s. That's it, just the 70s.
תשלחו ה''פ.
אמממ... כן.

t’s on America’s tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow

---------
פורסם ב: Jul 15 2020, 21:45 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 17740
משתמש מספר: 72144

שם:---ירחוני+
שם החללית:חץ שחור
מראה חיצוני: לפחות שתי שורות. החללית בנויה בצורה המסורתית של עב"מ, גוף גדול עגול בצורת צלחת מעופפת עם כיפה קטנה יותר למעלה, החללית צבועה בגוונים משתנים של כחול ועל הכיפה יש כוכבים כסופים.
הקוטר של החללית הוא 20 מ' לבסיס ו10 מ' לכיפה
מראה פנימי: לפחות שתי שורות. איך החללית בנויה מבפנים? הכיפה של החללית היא מבנה הבקרה, שם נמצאים הדברים המסובכים כמו, מנוע, שלט תעופה וכו', גוף הצלחת נקרא בסיס, בבסיס יש את שאר החללית כמו מטבח, חדר שינה עם דרגשים, חדר שרותים וכו' הצבע הפנימי של החללית הוא לבן שמנת. מבסיס החללית יש סולם אל הכיפה (מרכז הבקרה)
ציור/עיצוב של החללית: לא חובה. לא חובה
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!:יאללה!!

--------------------
𝓒𝓪𝓹𝓽𝓪𝓲𝓷 𝓙𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓹𝓪𝓻𝓻𝓸𝔀

User Posted ImageUser Posted Image

חתימה משותפת עם דניאל!

נבלימים

שטן שחור
מלאך לבן

אזז שלום לעוד חתימה שאני כותבת בה תנחשו של מי היא הפעם,
טוב נו אתם רואים זה לא הוגן אבל בכל זאת אם לא שמתם לב הגעתי לחתימה של...
ירחוני!
אז ירחוני את מדהימה ללא ספק ואת חמודה ממש ואת חופרת ואני אוהבת חופרות (אני אוהבת אותך בלי קשר אבל...) וקיצור את מושלמת (מה אני יעשה שאין לי זמן?) אז כפרה עלייך חיים של סבתא שלך נשמה טהורה ועוד אלף ביטויי אהבה אני מתה עלייך וממש כיף לי לדבר איתך ואנשים שרואים וקוראים את מה שאני כותבת אז תדעו שיש כאן מישהי שכדאי לכם להכיר
אז איך אפשר בלי המשפט הזה:
תפוח אדמה זה מושלםםם
אוהבת אותך מילונים+
יאללה הייתי כאן
אה ותערכי את זה יפה כזה כמו שאר החתימה שלך

קבלו את הפריצה הראשונה שלי והיא בחתימה של....ירחוני!
אז ירחוני מה יש לי להגיד עלייך חוץ מזה שאת כותבת מדהים, משרשרת מושלם ושמאוד כיף לי לדבר איתך?
יש לך שם משתמש חמדמד ואני מקווה שיהיו לשתיהן מספיק חרמשים בשביל כינוי משותף.
לסיכום ירחוני היא מהממת ונכון שאתם רוצים לתרום לה חרמשים?
אני רק השאיר לה פה לבבות ואלך לי
🖤🖤

אז שלום שלום לחתימה של ירחוני.
אז ירחוני מדהימה מצחיקה ומעניינת. כמעט כמוני.
כיף לחפור לה ולחפור איתה ולהחפר איתה. בקיצור, כל מה שקשור לח.פ.ר
היא כותבת מדהים ומצחיקה בטרוף. יש לה רעיונות טובים. ויש לה טעם טוב בשחקנים.
ואם אתם לא מכירים אותה-הפסדתם בגדול!
😈 האמוג'י הזה הוא בגלל הכינוי...
לצערי גנבו לי את הצבע....
אוהבת אותך!
😇😇😇
אז הנה הפריצה הראשונה שלי והיא... לחתימה של ירחוני+!
אוקי אז רק באתי להגיד לך להתחבר יותר גם בבוקר כי בבוקר את לא מחוברת בכלל! וגם שאני מה זה הולכת לנקום בך על הדו קרב אז תיזהרי! וגם את הקטע הרגיל של את אדם מדהים וכו' ושאת ממש נחמדה וכל הקטע הזה שאת נחמדה, כי זה ממש נכון לגבייך למרות שזה נדוש אז כן, את אדם מדהים ושמחתי מאוד לפגוש אותך להתכתב איתך!
ובי הייתי כאן!

---------
פורסם ב: Jul 19 2020, 15:31 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 24090
משתמש מספר: 70463

שם:ליאו
שם החללית:ברק כחול
מראה חיצוני: החללית שטוחה יחסית עם חלון עגול בחזית. במראה שלה היא מזכירה את המילניום פלקון אך היא מעט יותר צרה ומשולשת בחזית במקום להיות עגולה, והיא בצבע כחול כהה. על צידי החללית רשומות המילים "ברק כחול" בצבע צהוב ובגופן שמזכיר את האותיות על ספרי הארי פוטר (כמו ברק כזה).
מראה פנימי: מבפנים החללית פחות מרשימה. יש לה חדר בקרה ובו יושבים כל הטייסים מול המון ידיות וכפתורים. על הקירות למעלה יש טלויזיה מוארכת שמציגה את כל הסביבה של החללית. הכניסה לחדר הבקרה היא מאמצע החללית, דרך פרוזדור שמגיע מהכניסה לחללית. בפרוזדור של הכניסה יש דרך להגיע לצד השני של החללית(לא חדר הבקרה) בו יש סלון קטן עם ספות,טלויזיה בין גלקטית ושולחן פינג-פונג. מהסלון יש מעבר לשירותים קטנים, למטבחון עם מקרר ותנור ולחדר השינה של הצוות. חוץ מכל מה שהזכרתי עכשיו יש אפשרות לעלות לחדרון קטן בגג החללית שדרכו אפשר לראות את כל החלל שמסביב.
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!: לא הייתי בפורטל יותר מדי זמן ופספסתי מלא
לפחות את זה הספקתי(ביום האחרון,אבל גם זה משהו)

--------------------
ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס

הנני הדוד בולד
לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם.

---------
פורסם ב: Jul 19 2020, 16:38 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 1655
משתמש מספר: 70582

שם:שני
שם החללית:"החללית הכי טובה בעולם" כי זה אחלה שם
מראה חיצוני: גדולה. ממש גדולה. כאילו, ענקית ברמה שזה נראה מפחיד להתמודד איתה בכלל. היא כולה שחורה ואין לה חלונות בכלל וכל המקדימה שלה זה ציורים של תותחים ענקיים כאלה שנראים כאילו אם אחד מהם פוגע בך או בחללית שלך זה הסוף (הם לא אמיתיים. רק להפחיד). היא עגולה כזאת אבל במקדימה יש לה שפיץ כדי שהיא תהיה אוירודינאמית (קוראים לזה ככה, נכון?) ויש לה מלא מנועים כדי שהיא תהיה מהירה ממש ולוחות קופצים בצדדים כדי שאם יגע בהם משהו או מישהו הלוחות יעיפו אותו
ואם יש אפשרות להוסיף לחללית כוחות על מגניבים את היא יכולה להיעלם לגמרי
מראה פנימי: יש לה חדר בקרה עם מלא מחשבים ויש שם רובוטים שמנהלים אותו וכל הזמן בודקים שהחללית בסדר וששום דבר לא נפגע ויש את התא של הטייס ששם יושב הבן אדם כי צריך מישהו שיזיז את המטוס וכל שאר החללית זה סתם חדרים ריקים. היא ענקית רק כדי שהיא תראה מפחידה.
הערות/שאלות/בואו נבנה חללית אימפריאלית!: יו חלליות זה מגניב

--------------------
⁦💗⁦⁦💗⁦⁦💗⁦💗

so long and thanks for all the fish

---------
פורסם ב: Jul 21 2020, 14:54 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960690
משתמש מספר: 52249

כל הכבוד לכולכם! יצרתם חלליות נהדרות.
השלב השני יפתח בקרוב. ננעל~

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025