![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2020, 15:26 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור שיר||Daughter ![]() שם השיר: Daughter כותב השיר: ראיין קסטה, Ryan Cassata שנת יציאה: 2018 ז'אנר: פולק אורך השיר: 3:00 כמות הצפיות לקליפ: 1,028,194 מידע על כתיבת השיר ועל הקליפ ראיין כתב את השיר הזה על סיפורו האישי ועל היחס בינו לבין אביו בעקבות היציאה שלו מהארון כטרנס. הוא היה פגוע מהקשר המדורדר שלו עם אביו, וכתב והלחין את השיר בעקבות הקשר הזה. הוא מספר שלאחר שנים של התעלמות מהאב, השניים השלימו; מה שגרם לו הבין שהוא תמיד יהיה הילדה הקטנה של אבא שלו. הכוונה היא לא שהוא בת, אלא הגדרת הקשר בינהם. "ההורים שלי מתייחסים אליי באהבה וכבוד ומקבלים אותי בכול דבר שאני עושה," אומר ראיין, "אז בשבילי, להיות גם הילדה שלהם וגם הילד שלהם זה לא רע." בלקראת הסוף השתתפו כמה טרנסים נוספים. ראיין הראה להם את הקליפ לפני שפירסם אותו ואמר להם שזה עומד להתפרסם באינטרנט, ואמר שזו הזדמנות האחרונה שלהם להתחרט. אף אחד מהמשתתפים לא התחרט, ואף הם אמרו שהם יהיו גאים להראות את הסרטון הזה להוריהם. מילים 10 years ago I cut my hair And I changed my name as people stared And I went on TV and I so did declare That this is who I am, for anyone that cares I didn't change who I am I've always been a man Still, it changed your world But dad, I'll always stay your little girl 10 years ago, I know you had a hard time And I tried and tried, cause I want you in my life I'm just living true, no doubt in my mind And these changes they take time you'll find I didn't change who I am I've always been a man Still, it changed your world But dad, I'll always stay your little girl I know that you accept me as your son But that Doesn't mean your daughter ever did a run I'll always be close to you, no matter what I love you and no doors are ever shut I didn't change who I am I've always been a man Still, it changed your world But dad, I'll always stay your little girl I didn't change who I am, I've always been a man Still, it changed your world But dad, I'll always stay your little girl But dad, I'll always stay your little girl הקליפ דעה אישית את השיר הזה מצאתי כשדיפדפתי לי בספוטיפיי. נכנסתי לפלייליסט של שירים שמתאימים לטרנסים, ואיכשהו נמשכתי ושמעתי דווקא את dauther ראשון. הסתקרנתי לראות שיש שיר עם השם "ילדה" בפלייליסט שכזה וישר בדקתי מה זה. ובכיתי. זה לא מפתיע, כי אני אדם שיוצא לו לבכות בשירים די הרבה, אבל זו הייתה תקופה שבה לא היה לי כוח לשמוע שירים. למצוא שיר כזה מדויק וכואב שדיבר על משהו שהבנתי ממש טוב פשוט... הפתיע אותי. מה שיפה במוזיקה זה שחלק מהשירים מסוגלים לגרום לכל כך הרבה רגשות מאוד עוצמתיים. השיר הזה גרם לי לעצב ותקווה וכאב. הוא עזר לי לעבור את היום ושיפר את ההרגשה שלי הנוראית שהייתה לי. שירים שמדברים על סיפורים אישיים תמיד הכי יפים. המוזיקה הייתה נהדרת ולמרות שהייתה עדינה ולא מיוחדת ממש היא התאימה לשיר. אני לא ממש מתמצא בגיטרה, אבל אני בטוח שהמנגינה לא הייתה קשה מידי. זה גרם לי לדמיין טרנס מנגן לו את השיר הזה וכמעט בוכה. איך שאחרי כל השיר והקליפ בסוף יש את העוגה שכתוב עליה "son", ריגש אותי ממש. זה היתה דוגמה לאיך שדברים תמיד מסתדרים בסוף, לא משנה מה או מי אתה. השיר הזה יכול לתת תקווה ואהבה לטרנסים בכול רבי העולם, כמו שרק מוזיקה יכולה לעשות. ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 13:03 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה
-------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |