![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 08:00 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה! שולח סיסמא
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 17:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אגוז פוקס כהנא
העם אני אומד בתנאים: אני עומד בכולם האם אני מבתיח להיות פעיל ולהביס את וולדמורט: אני משתדדל הארות\ הערות\ הצעות\ וולדמורט מעצבן: ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש -------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 17:47 PM
|
||
אני רושם. סיסמא תשלח בקרוב!
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 18:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה
-------------------- מסדר עוף החול!
כי ביחד, אנחנו נביס את וולדמורט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 18:19 PM
|
||
זה ספאם. מותר לשלוח רק תגובות הרשמה למשתמשים ולהנהלה של הקבוצה ולהנהלה הגבוהה מותר לשלוח דברים אחרים. לנו רק אישורים לרישום.
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 12:15 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: נועם, KeefeSensen
האם אני עומד/ת בכל התנאים/יש לי אישור ואם כן, ממי: כן האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולעשות כל שביכולתי כדי להביס את וולדמורט?: בוודאי, אם לא אנחנו נביס אותו - אז מי כן? הערות/הצעות/בקשות/וולדמורט מעצבן: הוא נורא מעצבן ועוד הערה: אני נועם בת. תודה. נועם עם ו', שלא יהיו אי נעימויות. תודה. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 12:30 PM
|
||
יטופל בהמשך היום
|
|
פורסם ב: Aug 11 2020, 09:38 AM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוכל לרשום אותי?
(פשוט נשארו רק שני מקומות ואני נורא רוצה להיכנס) מקווה שזה לא ספאם, פשוט אתמול כתבת שתטפל בזה ולא טיפלת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2020, 11:55 AM
|
||
מצטער על העיכוב אבל זה אכן ספאם. הסיסמה נשלחת
![]() -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:50 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וויליאם אגנס
אני לא יודע כמה הודעות יש לי, אבל בכל שאר התנאים נראלי שכן. אני אשתדל להיות פעיל בפורטל ולהביא רעיונות חדשים מכל מיני מקומות שלא הכרתם וכו'. ו-זהו. -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 19:27 PM
|
||
היי וויליאם אגנס! תוכל לראות את כמות ההודעות בפרופיל שלך למטה. בקשר לבקשה: אינך מעבר ל-100 לכן אינך עומד בתנאים הודעה זו היא ספאם. תוכל לשלוח לי או לאור בקשה עם כמה סיבות למה דווקא לך מגיעה
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 23:49 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: נוי, בצד
האם אני עומד/ת בכל התנאים/יש לי אישור ואם כן, ממי: יאפ האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולעשות כל שביכולתי כדי להביס את וולדמורט?: למה לא? הערות/הצעות/בקשות/וולדמורט מעצבן: זה ממש נחמד שהחזירו את הקבוצה הזאת, לפני כמה שנים הייתה את הקבוצה הזאת בפורטל ואני אפילו ניהלתי אותה לכמה זמן. -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2020, 11:17 AM
|
||
רשומה! הוחלפה הסיסמא כדי למנוע כניסה לקבוצה כרגע כדי שנוכל לסדר כמה דברים. הסיסמא תישלח בהמשך היום!
|
|
פורסם ב: Aug 20 2020, 17:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נמחק
-------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2020, 16:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי+כינוי: her grainjer
האם אני עומד/ת בכל התנאים/יש לי אישור ואם כן ממי: אני עומדת בכל התנאים האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולעשות כל שביכולתי כדי להביס את וולדמורט?: אני לא יכולה להבטיח... הערות/הצעות/בקשות/וולדמורט מעצבן: וולדמורט לא מעצבן הוא מרושע -------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |