![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחסן האתגרים: לכתוב שיר/קטע עם כותרת שכוללת בתוכה צבע (לדוגמה: פרח צהוב, שלג לבן).
יש איש שעוזר ודואג, יש איש ששונא, לא אוהב. זה לא רק שחור או לבן, טוב או רע, יש המון גוונים של אפור. לכל איש יש את הצד השולט. אבל לכולם יש עוד גוונים. גוונים של אפור. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 11:22 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מהממממם
וכל כך נכון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 08:31 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי דבר ראשון זה נושא שהרבה כותבים עליו ועדיין הצלחת לנסח את זה יפה וטיפה מקורי עכשיו לת"ב עצמו המשקל של שתי השורות הראשונות מדהים השלישית קצת תקועה אבל זה בסדר הבעיה שלי מתחילה בשורות אחר כך
המקף טיפה תוקע אם זה היה כדי להדגיש נגיד מילה ואז אפשר להשתמש בו נגיד כ(סתם דוגמה)מ-א-ו-ה-ב אבל פה הוא לא טוב במקום כזה צריך לכתוב נגיד זה לא שחור ולבן. או לכתוב זה לא שחור או לבן(כנל אמת ושקר). בגלל שעדיף להשתמש במילים ולא בסימנים בשירים(ובקטעים בכלל) חוץ מזה ההמשך מדהים לייק ענק מקווה שעזרתי וסליחה אם פגעתי בוצדמית גאה-שימי לב שהתגובה שלך היא ספאם תגובות צריכות להיות על הקטע ויותר מעשר מילים את לא יכולה לכתוב "זה מדהים" צריך לפרט למה ומה אהבת בקטע או פחות אהבת בבקשה שימי לב להבא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |