![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:52 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אני חושבת שאתה יותר קרוב אלי בלועזי מאשר בעברי אבל לוח שנה עברי זה מבלבל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:52 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לילדה שלוש עשרה אלף ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:53 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אני לא יודעת אותה (כאילו אני יודעת קצת לא יותר מידי) אבל זה לא קשור אני פשוט לא מתחברת אליה כאילו נגיד צרפתית אני דווקה מחבבת וגם אותה ניסיתי ללמוד פעם ולא הצלחתי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ.... מאה ושלושים אלף -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון יש לך יותר ממני חחחחחח כריס תרם לך?
מה, נפתח את זה עכשיו? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש! פיצה! להית'
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:54 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פתאום, אני בתחילת החודש הלועזי ואת בסוף חחחח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:55 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא תרם לי משנה כינוי ואמר לי למכור אותו אם בא לי את החרמשים, ואז אמרתי לו שאני לא צריכה חרמשים (בזכותו כי הוא תרם לי פעם) ואז הוא אמר חכי ותרם לי 100 אלף לול -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח איך שבא לך סתם מעניין לדעת כי אני שוקל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה אבל בעברי אני בחודש אחר בכלל תחילת אלול אבל לא בטוחה כמה ימים יש באב אז לא יודעת כמה זה יוצא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||
גם אני אכלתי פיצהה -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:56 PM
|
||||||||||||
איזה בחור ביקשתי ממנו פעם 20K והביא לי 50K יפה מצידו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
צדיק. -------------------- אלה אחת
|||||||||||||
|
|
||
יואו אם תראו את ליאור תאמרו לה שאני שונאת אותה כי היא לא מחוברת
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |