![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:01 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ה' בתשרי אז את ד' או ה' באלול תלוי אם נולדת אחרי השקיעה או לפני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:02 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אופס יצאתי מטומטמת. אוי אופס אני באמת כזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:02 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני יודעת את התאריך שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:03 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הנהלותית הנהלותית הנהלותית. אני משתמשת בכסף כדי לממן את הפורומים אז תשבו בשקט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף. למה? 😭 אני מרושש:((( --- אה ותעזרי לי לבחור את הכינוי הבא שלי: Dobby The Free Septimus Heap Jerusalem אביב ישן קיץ יתעורר קיץ מתעורר חוף פלמחים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיץ מתעורר בעצם סתיו מתעורר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:04 PM
|
||||||||
וגם כדי לשנות כינוי כל שבועיים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:05 PM
|
||||||||||
אממממ צודק אבל זאת תוצאה עקיפה לזה שאני מממנת את הפורומים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:06 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת מה זה לשבת בשקט. או מה זה שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:07 PM
|
||||||||||||
אז את מממנת לנו את אלרג"ה? ![]() טוב אז סתיו מתעורר הכינויים שמובילים כרגע כדי לעלות לסקר הם: חוף פלמחים סתיו מתעורר Septimus Heap Jerusalem אפשר גם להוסיף נשף אנשי השנה 2020 כי כבר הכנתי לוגו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:07 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה, אני אספר לך מה אני יודע אתה בוחר איפה אתה לומד, לומד כרגיל כמו כל בנאדם, אין הנחות וכו' הכרתי מישהו שלא עמד בתנאים של הטכניון, לקח תואר קשה ופשוט קרס. לעומת זאת, אני מכיר מישהי שהתחילה אחרי ש"ל והיא מסדרת יופי, כי יש פה פער בגילים ואיך שנגשים למידע תחשוב שאתה בן 18 ואתה מתחיל עם מסה של חומר, מבחינה נפשית אתה עוד לא חוטף את הכאפה יודע מה בוא נלך על סדר כרונולוגי קודם כל אתה מגיע לבקו"ם כמו כולם, מקבל מדים שגדולים ממך פי מאה, נעליים לא נוחות ועוד ואז אתה מעיף את המדים לאיזה תיק בשום מקום שלא תזכור איפה הוא אחרי יותר מדי שנים, ומתחיל ללמוד עד כאן אתה אומר, אה, סבבה מה הלאה? דח"ש. כל תקופת הלימודים אתה בדח"ש סיימת ללמוד, איזה יופי!!! עכשיו תעלה על המדים מלפני 4 שנים, תנסה להידחס אליהם עם הנעליים שלא התרככו כי לא צעדת בהם אפילו יום אחד ועם כל הידע המטורף שלך, בוא לידי צה"ל (שאין בו שום הגיון או שוויון, לא קרוב אפילו לתחושת החופש של האזרחות), תן לנו 3 שנים נוספות מחייך! וזה בהנחה שתלמד הנדסה, תתאר לעצמך מה קורה עם רפואנים עד כאן לאן הגענו? 7 שנים? מעולה מה הלאה? אה כן כן! אתה גם חותם קבע. רגע, למה? כי אתה חייב להיות קצין. מה זה אומר מור? אני אגיד לך אפס. זה אומר עוד 3 שנים קבע!!!!! מה אפס? לקחת מחשבון שוב? 7 ועוד 3? ואוווווו הגענו לעשור שלם????????????? שאתה מבזבז על החיים שלך על צהל??????? ומקווה שישבצו אותך בתפקיד שלמדת אליו? אבל כידוע, צהל אלוף בבזבוז משאבים, אז מי יודע? באמת, מי יודע אם השירות שלך יראה כמו שצריך? אז לא עדיף לעשות 3 שנים חובה (נראה לי זה כבר פחות מפעם) ולסיים עם זה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:10 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני. רוצה. שירים.
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:10 PM
|
||||||||||||||
אל תשנה לנשף אנשי השנה אל זה יעשה להנהלה כאב ראש פשוט אל. אממ ברור שאני מממנת לכם את אלרג"ה כאילו כן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:11 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אם נולדת אחרי השקיעה, זה נחשב יום אחר נולדת בשישי או שבת? זה ג'-ד' אלול -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 20:11 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |